μοσχαρακι λεμονατο ακης | κρεατοσουπα με πατατες | λεμονοπιτα με σαντιγυ | χταποδι ξυδατο ακης | εντοσθια συνταγη | γαρδουμπα στη γαστρα | αστακος νεροβραστος συνταγή | tspureki sintagi
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Σαλατες, Ορεκτικα χωρις δαμασκηνα κριθαρακι

Βρέθηκαν 26 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Μαρούλι με αντζούγιες

Υλικά 14 μεγάλα μαρούλια 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 2 ώριμες ντομάτες κομμένες σε κύβους 8 φιλέτα αντζούγιας σε λάδι, κομμένα σε μεγάλα κομμάτια Ξίδι[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
πατάτες φούρνου σε 20΄

από μέσα ζουμερές και από έξω τραγανές, ίσως οι πιο νόστιμες πατάτες φούρνου που έφαγα ποτέ υλικά 8-10 μέτριες πατάτες 2 σκελίδες σκόρδο 2 κουτ σουπ[...]

Πηγή: gefsieleftherias.blogspot.gr
Χόρτα τσιγαριστά

Η ιστορία ξεκίνησε μια Τρίτη. Είναι μέρα που έχει λαϊκή στη γειτονιά μου. Έχει κι άλλες μέρες δηλαδή και πάω ανάλογα με το πότε τελειώνουν οι προμήθειες. Και[...]

Πηγή: gevseis.blogspot.gr
Κολοκυθάκια τηγανιτά με κουρκούτι ,τα[...]

Κολοκυθάκια τραγανά με κουρκούτι…. ο αγαπημένος μεζές όλων μας. Καλοκαίρι, θάλασσα, το κυματάκι που παφλάζει, τα παραθαλάσσια ταβερνάκια, όλα αυτά[...]

Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr
Κολοκυθάκια τηγανιτά με κουρκούτι ,τα[...]

Κολοκυθάκια τραγανά με κουρκούτι…. ο αγαπημένος μεζές όλων μας. Καλοκαίρι, θάλασσα, το κυματάκι που παφλάζει, τα παραθαλάσσια ταβερνάκια, όλα αυτά[...]

Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr
Ψητά μανιτάρια γεμιστά με λαχανικά

Μια χορτοφαγική γευστική πρόταση που μπορείτε να τη δοκιμάσετε είτε σαν ορεκτικό, είτε σαν κυρίως, είτε σε μπουφέ, είτε σε βραδιά με φίλους. Για 2 άτομα: 2[...]

Πηγή: fetoula.blogspot.gr
Μοσχαράκι ροστ μπίφ με ταραμά, του Pomo d’ Ορο

Ο Αριστοτέλης Μέγκουλας, ελληνογάλλος σεφ και πατρόν του κερκυραϊκου εστιατορίου Pomo d' Oro, μάς προτείνει ένα πολύ νόστιμο πιάτο που συνδυάζει τις[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Ορεκτικά σε φρυγανισμένα ψωμάκια

υλικά 1 στενόμακρη φραντζόλα ψωμί 1 φλ.τσ. ξινομυζήθρα 4-5 λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες φιλετάκια γαύρου μαρινάτου θυμάρι ξερό 1 φλ.τσ. μελιτζανοσαλάτα ελιές[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Καυτερή σαλάτα ψαριών

Υλικά (για 3 άτομα) Ποικιλία ψαριών της αρεσκείας σας (βλ. παρασκευή) 1 αγγουράκι (σε πολύ πολύ λεπτές φετούλες) Ρόκα (ή χόρτα ή βλίτα κλπ) 1 ραπάνι λευκό[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Λινγκουίνι με κολοκυθάκια τηγανιτά

υλικά 400 γρ. λινγκουίνι 4-5 κολοκυθάκια 2 σκ. σκόρδο 1/2 φλ.τσ. παρμεζάνα τριμμένη 2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο 1/3 φλ.τσ. ε.π. ελαιόλαδο αλάτι, πιπέρι[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Καρπάτσιο βακαλάου με σαλάτα φρέσκιας αγκινάρας[...]

Καρπάτσο βακαλάου με σαλάτα φρέσκιας αγκινάρας και σάλτσα ελιάς: Καρπάτσιο εξαιρετικού βακαλάου, σερβιρισμένο κατά το ιταλικό συνήθειο –το οποίο πριμοδοτεί[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Η αραβίζουσα χωριάτικη σαλάτα του Χρύσανθου[...]

Ο δυόσμος, το κόλιαντρο και η ψημένη πίτα για σουβλάκι δίνουν στη χωριάτικη αυτή μια πιο οριεντάλ γεύση, την οποία, παραδόξως, επιτείνει και η βινεγκρέτ[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Αμπελοφάσουλα σαλάτα με λιαστή ντομάτα και[...]

υλικά 800 γρ. αμπελοφάσουλα 1/2 φλ.τσ. λιαστές ντομάτες σε ελαιόλαδο, στραγγισμένες, ψιλοκομμένες 6 φιλετάκια αντζούγιας 1 μικρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1/2[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Μπακαλιάρος – σκορδαλιά (Χριστόφορος Πέσκιας)

Υλικά (για 4 άτομα) 1 φρέσκος μπακαλιάρος, περίπου 2 κιλά ½ κιλό πατάτες ½ φλιτζ. ελαιόλαδο ½ φλιτζ. κρέμα γάλακτος 4 μικρά φινόκιο 3[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Ντάκος με πέστο κάππαρης, ντομάτα και φέτα

150 γρ. φέτα, θρυμματισμένη 2 μεγάλες κριθαροκουλούρες Για το πέστο κάππαρης τα φύλλα από 1/2 ματσάκι δυόσμο, ψιλοκομμένα 1 κουτ. γλυκού ξερή ρίγανη, τριμμένη[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Μπρουσκέτα με μπομπότα, η φτωχή αρχόντισσα

Μέρες τώρα σκέφτομαι τι να σας παρουσιάσω αυτή την εβδομάδα. Διαβάζω διάφορα έντυπα και βιβλία μαγειρικής, ιστορικές συνταγές αλλά δεν βγάζω άκρη. Ο εορτασμός[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Σαλιγκάρια με παπαρούνες

30 σαλιγκάρια του βουνού, μαζεμένα και ταϊσμένα με τραχανά ή σιμιγδάλι. Τα ταΐζουμε 3 μέρες, μετά τα πλένουμε πολλές φορές. Τα βάζουμε στην κατσαρόλα σε κρύο[...]

Πηγή: zzcook.blogspot.gr
Αντράκλα με γιαούρτι, αρωματισμένο με μαστίχα[...]

υλικά αντράκλα (γλυστρίδα) ένα ματσάκι 250 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 4-5 κ.σ. ελαιόλαδο 2 δάκρυα μαστίχας αλάτι, πιπέρι, ανθός αλατιού παρασκευή Ζεσταίνουμε[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy