Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 22 συνταγές
Τραγανό, ξεροψημένο φύλλο, που κλείνει μέσα του πεντανόστιμη κρέμα σιμιγδαλιού με άρωμα βανίλιας και μαστίχας. Από τα πιο νόστιμα γαλακτομπούρεκα που έχουμε[...]
Πηγή: bostanistas.grΔεν πρόκειται τόσο για συνταγή, όσο για αίσθηση: αυγό ψημένο με τις κριτσανιστές άκρες του να μπερδεύονται μέσα σε σπιρτάτη σάλτσα ντομάτας και το τυρί να[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ νέα χρονιά μπήκε με αρκετά χειμωνιάτικη διάθεση στο νησί και με το κρύο κυριολεκτικά να τρυπάει τα κόκκαλα σε συνδυασμό με την υγρασία. Δεν γκρινιάζω,[...]
Πηγή: bostanistas.grΠέρσι τέτοιον καιρό ονειρευόμουν βασιλοπούλες με τρυφερές καρδιές (έτσι τις ήθελα τις αγκινάρες μου, όχι σαν την άλλη, την άκαρδη βασιλοπούλα του παραμυθιού[...]
Πηγή: bostanistas.gr(photo: Ακης Ορφανίδης) Κάθε συνταγή που σας προτείνω είναι σαν να ξεκινάμε μία κουβέντα. Τη γράφω χρησιμοποιώντας απλά και λίγα υλικά και φυσικά εσείς[...]
Πηγή: bostanistas.gr(photo: Nikos Moropoulos) Ο μανάβης μου άνοιξε ένα πάγκο με τυριά και αλλαντικά. Ανάμεσα στα καλούδια έφερε και «Σουτζούκ Λουκούμ» της εταιρείας[...]
Πηγή: bostanistas.grphoto: Εύη Σκούρα Μια «μαγιονέζα» με αβοκάντο μπορεί να συνοδεύσει όλα τα λαχανικά, ωμά, βραστά ή ψητά και πολλά άλλα φαγητά που ταιριάζουν με την[...]
Πηγή: bostanistas.grphoto: Βαγγελιώ Κασσαπάκη Αξίζει πράγματι να δοκιμάσετε αυτή τη θερμαντική σούπα με τα τρία όλα κι όλα υλικά που ζεσταίνει σώμα και ψυχή… Θεωρώ ότι η[...]
Πηγή: bostanistas.grΉθελα κάτι ελαφρύ. Και γρήγορο. Κι επειδή βαριόμουν να βγω να ψωνίσω, να γινόταν με ό,τι υπήρχε στο ψυγείο. Λοιπόν, από το δικό μου ψυγείο δεν λείπουν σχεδόν[...]
Πηγή: bostanistas.grΔεν ξέρω πώς τα καταφέρνω, αλλά τώρα τελευταία, κάθε φορά που έρχεται η φίλη μου η Κατερίνα στο σπίτι, φαγητό δεν υπάρχει. Όπως τότε που είμαστε φοιτήτριες[...]
Πηγή: bostanistas.grΖεματάνε, πρόσεχε! Κι αν κάψεις τη γλώσσα σου, δεν θα μπορείς να χαρείς αυτή τη νόστιμη μυρωμένη λάβα από κατσικίσιο τυρί και θυμάρι που τη σπιρτάδα τους[...]
Πηγή: bostanistas.grΤα αυγά Μπένεντικτ, η νεοϋορκέζικη εκδοχή του πρωινού με αυγά, για μένα δεν είναι απλώς «το πιο νόστιμο πιάτο του μπρέκφαστ», σύμφωνα με την[...]
Πηγή: bostanistas.grΕίτε ως σαλάτα, με τα κομμάτια των λαχανικών και του αβοκάντο κομμένα σε κύβους, είτε πολτοποιημένο, ως ορεκτική σάλτσα με τσιπς τορτίγιας από δίπλα, το[...]
Πηγή: bostanistas.gr«Έχει πλάκα αυτό που κάνεις. Μόλις σκεφτείς μια συνταγή που σ’ αρέσει αρχίζεις να την μαγειρεύεις μετά μανίας. Και μετά, ξαφνικά, σαν να την[...]
Πηγή: bostanistas.gr[photo: Νεκταρία Κοκκινάκη] Είμαστε στην αρχή της καλοκαιρινής περιόδου και στους κήπους έχουν αρχίσει να εμφανίζονται τα πρώτα δροσερά λαχανικά του[...]
Πηγή: bostanistas.grΝαι, αυτή είναι μια σαλάτα του χειμώνα αφού τα γκρέιπφρουτ είναι στις δόξες τους από τον Ιανουάριο μέχρι τον Μάιο ενώ αυτά που καταναλώνουμε τώρα είναι μάλλον[...]
Πηγή: bostanistas.grΤα μπλίνι -πληθυντικός του "μπλιν"- είναι τα πλούσια πιτάκια με διάμετρο περίπου 10 εκατοστών, τα οποία στη Ρωσία σερβίρονται συνήθως με ρέγγα και[...]
Πηγή: bostanistas.grΠριν λίγο καιρό είχα την ευτυχία να παραβρεθώ στην παρουσίαση του βιβλίου « Του άνεμου και της αρμύρας », με αναφορά σε προϊόντα και μαγειρικές[...]
Πηγή: bostanistas.gr