Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 18 συνταγές
Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Κάτι ανάμεσα σε κρέπα, τηγανίτα και τηγανόπιτα η socca, το σύμβολο της κουζίνας της Νίκαιας με καταγωγή Ιταλική, είναι φτιαγμένη με[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΧρόνος Προετοιμασίας: 20-30 λεπτά Χρόνος Μαγειρέματος: 20 λεπτά Υλικά: 1 κιλό γλώσσες 2 κολοκύθια σε λεπτές φέτες 1 πιπεριά ζουλιέν κομμένη 2 καρότα σε λεπτές[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.grΜερακλίδικοι Ουζομεζέδες... αγαπημένη κατηγορία φαγητών! Σήμερα λοιπόν μαγειρεύουμε ψαροσαλάτα με φιλέτα γλώσσας, πατάτες βραστές και κόκκινο πιπέρι. Έχετε[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grΜάζεψε την παρέα και μύησέ την στην σωστή διατροφή! Ετοίμασε ψαράκι, πολλά λαχανικά και σέρβιρέ το πάνω σε τραγανή τορτίγια! Ένα τάκος με καλοκαιρινή[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΈνας ιδιαίτερα εμφανίσιμος τρόπος να σερβίρουμε τα λεπτά φιλέτα ψαριού. Εκτός αυτού είναι και ένας τρόπος για να μη μας στεγνώσουν κατά το ψήσιμο. Συστατικά[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΥλικά για 8 άτομα 8 φιλέτα γλώσσας 500 γρ. φιλέτο σολωμού 500 γρ. φιλέτο πεσκανδρίτσας Αλάτι 4 ½ κ.σ. βούτυρο Πιπέρι Μερικά φύλλα σαλάτας (π.χ. σγουρό[...]
Πηγή: lovecook.grΥλικά: 1/2 κιλό κορυφές γλιστρίδες Λεμόνι ή μηλόξιδο Ρίγανη Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι Παρασκευή: Πλένετε την γλιστρίδα. βράζετε νερό σε μια κατσαρόλα και[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.gr4 Φιλέτα γλώσσας 250 γρ. φιλέτο σολομού 250 γρ. φιλέτα πεσκαντρίτσας αλάτι πιπέρι 30 ml. χυμό λάιμ 30 γρ. βούτυρο Αρκετά φύλλα μαρουλιού ή άλλης[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΑναπολώ τα κυριακάτικα απογεύματα που άρπαζα ένα κρουασάν molto από το ντουλάπι –ποιος νοιαζόταν τότε για τα συντηριτικά- κι ένα χιλιάρικο απ' το[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά: 1/2 κιλό λάχανο ψιλοκομμένο 1 πιπεριά Φλωρίνης κομμένη σε πολύ λεπτές λωρίδες 3 κλαδάκια σέλινο ψιλοκομμένα 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 κουταλιά[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/Ένα τζατζίκι διαφορετικό! Γλυστρίδα ή αντράκλα ή ανδράχλη ! Ένα χρήσιμο ζιζάνιο που κάνει πιο δροσερές τις σαλάτες μας. Εδώ και 2-3 χρόνια σε μερικές γλάστρες[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΜΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ!! ΨΑΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΖΑΚΕΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΓΛΩΣΕΣ ΦΡΕΣΚΑ ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΡΑΚΙΑ ΒΛΗΤΑ .ΤΑ ΨΑΡΑΚΙΑ ΤΑ ΤΗΓΑΝΙΖΟΥΜΕ,ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΗΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΚαθώς άρχισα να γράφω, είδα ότι ο αυτόματος διορθωτής έβαλε τα κόκκινα. Δεν είναι «ρώσικη» αλλά «ρωσική», είπε ο διορθωτής. Για[...]
Πηγή: bostanistas.grhttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Υλικά σαλιγκάρια λάδι κρεμμύδι 1 ντομάτα μεγάλη σε κομματάκια ξύδι δάφνη σκόρδο δεντρολίβανο "Όταν βρέξει τα πρωτοβρόχια,[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grΥλικά 1 κιλό ψάρια γλώσσες σε φιλέτα 500 γρ. σπαράγγια 1 ποτήρι κρασί 1 κρεμμύδι Πιπέρι άκοπο 500 γρ. στραγγιστό γιαούρτι 4 αβγά 1 κουταλιά της σούπας[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Κάτι ανάμεσα σε κρέπα, τηγανίτα και τηγανόπιτα η socca, το σύμβολο της κουζίνας της Νίκαιας με καταγωγή Ιταλική, είναι φτιαγμένη με[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr