Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 73 συνταγές
Υλικά συνταγής Για το μπακαλιάρο: 600-700 γρ. μπακαλιάρος Για το χυλό/κουρκούτι: 3/4 φλ. τσαγιού μπύρα 2 κ.γ. λάδι 1 αυγό + 1 κρόκος αυγού 1 1/2 φλ. τσαγιού[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΕίναι ο τρόπος να βάλεις τη δική σου πινελιά σε ένα κατά τα άλλα πατροπαράδοτο τραπέζι. Αντικατάστησε τις πατάτες με παντζάρια και κάνε μια υπέροχη συνταγή[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΜουσκεύουμε λίγο ψωμί (μισή φρατζόλα), αφαιρούμε την κόρα και στίβουμε το ψωμί, να φύγουν τα νερά. Βάζουμε στο multi το ψωμί, 1-3 σκελίδες σκόρδο, αλάτι,[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΗ συνταγή είναι της κυρίας Ντίνας Νικολάου Τι χρειαζόμαστε: 500 γρ. φιλέτο πέρκας ή μπακαλιάρου 1 βαζάκι τόνο 2 φέτες ψωμί μουσκεμένο σε νερό και καλά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά συνταγής Για το μπακαλιάρο: 600-700 γρ. μπακαλιάρος Για το χυλό/κουρκούτι: 3/4 φλ. τσαγιού μπύρα 2 κ.γ. λάδι 1 αυγό + 1 κρόκος αυγού 1 1/2 φλ. τσαγιού[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΟ ταραμάς δεν είναι τίποτε άλλο από παστωμένα αυγά ψαριού, συνήθως κυπρίνου, αλλά και μπακαλιάρου ή λούτσου. Όπως γνωρίζετε, υπάρχουν δύο είδη ταραμά: ο[...]
Πηγή: bostanistas.grΥΛΙΚΑ Για το burger μπακαλιάρου 30 γρ. Ελαιόλαδο 100 γρ. Κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 40 γρ. Κρεμμύδι φρέσκο, ψιλοκομμένο 15 γρ. Σκόρδο, ψιλοκομμένο 20 γρ.[...]
Πηγή: megatv.com/cookΩς διατηρημένα αυγά ψαριών, xαρακτηρίζoνται οι oλόκληρες ωοθήκες, ή τα απαλλαγμένα από ίνες και μεμβράνες αυγά διαφόρων ψαριών, πoυ έxoυν υποστεί επεξεργασία[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΣυνταγή για σκορδαλιά με ψωμί Υλικά 3-4σκελίδες σκόρδο 4-5 φέτες ψωμί μπαγιάτικο 1/2 φλ.τσ. ελαιόλαδο 2-3 κ.σ. ξύδι 1/4 κ.γ. αλάτι Εκτέλεση Βάζουμε το ψωμί σε[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr500 γρ. φιλέτο μπακαλιάρου 2 φέτες μπαγιάτικο ψωμί (μουλιασμένο & στραγγισμένο καλά) 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα μαϊντανός, δυόσμος, άνιθος,[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΠαρά την φήμη της ελληνικής παραγωγής σε ελιές και ελαιόλαδο, η πάστα ελιάς (πατέ ελιάς ή πέστο ελιάς), εκείνο το μινιόν μπολ που επί χρόνια ερχόταν στο[...]
Πηγή: pandespani.comΟ ταραμάς είναι από τα πιο συνηθισμένα νηστίσιμα υλικά που χρησιμοποιεί η κουζίνα μας. Η πιο συνηθισμένη του εφαρμογή είναι βέβαια η ταραμοσαλάτα και οι[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΚροκέτες ψαριού για 4 μερίδες: Υλικά 300 γραμμάρια φιλέτο ψαριού (πέρκα ή μπακαλιάρος) 1 φρέσκο κρεμμυδάκι 1 σκελίδα σκόρδο 2 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένος[...]
Πηγή: greekouzina.grΜουσκεύουμε λίγο ψωμί (μισή φρατζόλα), αφαιρούμε την κόρα και στίβουμε το ψωμί, να φύγουν τα νερά. Βάζουμε στο multi το ψωμί, 1-3 σκελίδες σκόρδο, αλάτι,[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.gr