Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
Υλικά 1 κιλό ψάρια γλώσσες σε φιλέτα 500 γρ. σπαράγγια 1 ποτήρι κρασί 1 κρεμμύδι Πιπέρι άκοπο 500 γρ. στραγγιστό γιαούρτι 4 αβγά 1 κουταλιά της σούπας[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamihttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Υλικά σαλιγκάρια λάδι κρεμμύδι 1 ντομάτα μεγάλη σε κομματάκια ξύδι δάφνη σκόρδο δεντρολίβανο "Όταν βρέξει τα πρωτοβρόχια,[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grΚαθώς άρχισα να γράφω, είδα ότι ο αυτόματος διορθωτής έβαλε τα κόκκινα. Δεν είναι «ρώσικη» αλλά «ρωσική», είπε ο διορθωτής. Για[...]
Πηγή: bostanistas.grΜΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ!! ΨΑΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΖΑΚΕΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΓΛΩΣΕΣ ΦΡΕΣΚΑ ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΡΑΚΙΑ ΒΛΗΤΑ .ΤΑ ΨΑΡΑΚΙΑ ΤΑ ΤΗΓΑΝΙΖΟΥΜΕ,ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΗΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΈνα τζατζίκι διαφορετικό! Γλυστρίδα ή αντράκλα ή ανδράχλη ! Ένα χρήσιμο ζιζάνιο που κάνει πιο δροσερές τις σαλάτες μας. Εδώ και 2-3 χρόνια σε μερικές γλάστρες[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΜάζεψε την παρέα και μύησέ την στην σωστή διατροφή! Ετοίμασε ψαράκι, πολλά λαχανικά και σέρβιρέ το πάνω σε τραγανή τορτίγια! Ένα τάκος με καλοκαιρινή[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΥλικά: 1/2 κιλό λάχανο ψιλοκομμένο 1 πιπεριά Φλωρίνης κομμένη σε πολύ λεπτές λωρίδες 3 κλαδάκια σέλινο ψιλοκομμένα 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 κουταλιά[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Κάτι ανάμεσα σε κρέπα, τηγανίτα και τηγανόπιτα η socca, το σύμβολο της κουζίνας της Νίκαιας με καταγωγή Ιταλική, είναι φτιαγμένη με[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΧρόνος Προετοιμασίας: 20-30 λεπτά Χρόνος Μαγειρέματος: 20 λεπτά Υλικά: 1 κιλό γλώσσες 2 κολοκύθια σε λεπτές φέτες 1 πιπεριά ζουλιέν κομμένη 2 καρότα σε λεπτές[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Κάτι ανάμεσα σε κρέπα, τηγανίτα και τηγανόπιτα η socca, το σύμβολο της κουζίνας της Νίκαιας με καταγωγή Ιταλική, είναι φτιαγμένη με[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά: 1/2 κιλό κορυφές γλιστρίδες Λεμόνι ή μηλόξιδο Ρίγανη Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι Παρασκευή: Πλένετε την γλιστρίδα. βράζετε νερό σε μια κατσαρόλα και[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΈνας ιδιαίτερα εμφανίσιμος τρόπος να σερβίρουμε τα λεπτά φιλέτα ψαριού. Εκτός αυτού είναι και ένας τρόπος για να μη μας στεγνώσουν κατά το ψήσιμο. Συστατικά[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΗ Ελληνική σαλάτα (Greek Salad) είναι η πιο διάσημη ελληνική συνταγή σε όλο τον κόσμο και μάλιστα πρέπει να είναι η τρίτη πιο γνωστή σαλάτα παγκοσμίως μετά την[...]
Πηγή: caruso.grΜερακλίδικοι Ουζομεζέδες... αγαπημένη κατηγορία φαγητών! Σήμερα λοιπόν μαγειρεύουμε ψαροσαλάτα με φιλέτα γλώσσας, πατάτες βραστές και κόκκινο πιπέρι. Έχετε[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.gr