Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 21 συνταγές
Υλικά: Ψίχα αστακού Αγκινάρες μικρές κονσέρβα Τρούφα κουβερτούρα ½ φλιτζάνι Ρύζι κίτρινο Λίγα Σπαράγγια Μαγιονέζα Αλάτι Πιπέρι Βούτυρο 1 λεμόνι Εκτέλεση:[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.grΕίναι μια σαλατα θαλασσινών από την Αυστραλία. Αρκετά εύκολη και χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Σας την συνιστώ και επίσης φτιάχνεται από την προηγούμενη μέρα.[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 συσκευασία σουρίμι (είτε καβουροπόδαρα είτε αστακοουρές) 2 σκελίδες σκόρδο 1 ξερό κρεμμύδι μικρό-μέτριο 4-5 κ.σ. ελαιόλαδο 1 λεμόνι το χυμό Αλάτι Άνηθο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα υπέροχο Ζακυνθινό πιάτο. Ένα απλό, φτηνό, λιτό φαγητό, που.. αξίζει όσο τίποτα άλλο στο κόσμο. Πιστέψτε με, μπροστά σε αυτό το φαγητό, βάζω πέρα πολλά[...]
Πηγή: sintagespanos-mageiriki.blogspot.grαλλαντικά με λαχανικά: νόστιμα ορεκτικά χωρίς ψωμί «Καλά τα αλλαντικά, αλλά ποιο το πρόβλημα με το ψωμί» αναρωτιέται κάποιος. Υπάρχουν εκείνοι που δεν ζουν[...]
Πηγή: pandespani.comGourmet δεν είναι αποκλειστικά ένα ταξίδι μαγειρικής πολυπλοκότητας, εξωτικά υλικά ή συνταγές με ετερόκλητους συνδυασμούς που παρουσιάζονται με ποιητική ή[...]
Πηγή: caruso.grΤο όνομά τους, προέρχεται από την αρχαιοελληνική λέξη αμανίτης. Για τους περισσότερους, τα μανιτάρια είναι μικρά φυτά, με περίεργο σχήμα και υφή, που φυτρώνουν[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΚαλημέρα, καλημέρα!! Είπαμε Αύγουστος... όσο λιγότερη ώρα στην κουζίνα τόσο το καλύτερο! Εξάλλου, το καλοκαίρι μπήκε στην τελική του ευθεία, οπότε όσο[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΟ Martin Becquart είναι Γάλλος, γεννημένος στο Λάος πριν από 31 χρόνια. Ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες το Alfredos (8η θέση στους Χρυσούς Σκούφους) αφού[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαλημέρα, καλημέρα!! Είπαμε Αύγουστος... όσο λιγότερη ώρα στην κουζίνα τόσο το καλύτερο! Εξάλλου, το καλοκαίρι μπήκε στην τελική του ευθεία, οπότε όσο[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕίναι ορισμένες συνταγές που θα ήταν κρίμα να λείπουν από το blog μας. Είναι αγαπημένες πολλών γενεών και διαχρονικές. Μία απ' αυτές είναι και η ρώσικη σαλάτα,[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΟ Martin Becquart είναι Γάλλος, γεννημένος στο Λάος πριν από 31 χρόνια. Ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες το Alfredos (8η θέση στους Χρυσούς Σκούφους) αφού[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΧρησιμοποιειται για βαση στη Ρωσσικη σαλατα, για ψαρια, για γαριδες, αστακους και σαντουιτς. Τι χρειαζόμαστε: 2 κ.σ. κορν-φλάουρ κρόκος ενος αβγού λάδι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΝαι ναι...Καλά βλέπετε. Μετά από αυτό το ποστ και άλλο ένα που είχα βάλει για τραχανά , μπορώ να πω ότι έχω κλείσει ως μπλόγκερ. Μετά από αυτά τα δύο, είναι[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΠΑΤΕ ΑΠΟ ΦΙΛΕΤΑ ΓΛΩΣΣΑΣ 16 μερίδες από 180 θερμίδες Υλικά 16 φιλέτα γλώσσας (χωρίς το δέρμα) 375 γρ. φιλέτο από χριστόψαρο αλάτι άσπρο πιπέρι 200 γρ. κρέμα[...]
Πηγή: greekouzina.gr