Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 57 συνταγές
Επιτέλους δρόσισε ελαφρώς (πιο ελαφρώς δε γίνεται!) και θα μπορέσω να ανασάνω λιγάκι η άμοιρη γκαστρέντζα! Βέβαια απ' ότι ακούω αυτό το μικρό κύμα δροσούλας[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.grΑν αποδώσουμε στον Καίσαρα αυτά που του ανήκουν... τότε πρέπει να αποδώσουμε και τη δημιουργία αυτής της πασίγνωστης σαλάτας που τη βρίσκουμε σε burgerάδικα,[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grΤο ξέρατε ότι, όταν στις εξόδους σας παραγγέλνετε σαλάτα του Καίσαρα, λίγα είναι τα μαγαζιά που θα σας φέρουν την αυθεντική Cae sar's . Όλοι, λίγο πολύ,[...]
Πηγή: syntagespouaresoun.blogspot.grγια τη σαλάτα 1 ρίζα σγουρή σαλάτα 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ½ φλιτζ. άνηθος ψιλοκομμένος 1 αγγουρι 2 κ.σ. φρέσκος δυόσμος ψιλοκομμένος για το dressing 3 φιλέτα[...]
Πηγή: cooklos.grΥλικά Δροσάτη σαλάτα 1 συσκευασία (250 γρ.) φρέσκα κρεμμυδάκια 2 ψιλοκομμένα μπαγιάτικο ψωμί 3 φέτες (χωρίς κόρα) κομμένες σε κυβάκια πιπεριά Φλωρίνης 1[...]
Πηγή: icookgreek.comΣαλατίτσα για σήμερα αλλά χορταστική και νόστιμη που μπορεί να σταθεί και σαν κυρίως γεύμα ή σαν ελαφρύ βραδινό. Την έφτιαξα με περισσεύματα κοτόπουλου και[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΓια το ντρέσινγκ 2 φιλέτα αντζούγιας 40 ml ελαιόλαδο 1 κουτ. σούπας χυμός λεμονιού 30 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη 1 κουτ. γλυκού μουστάρδα φρεσκοτριμμένο πιπέρι[...]
Πηγή: gastronomos.gr2 μαρούλια, χοντροκομμένα με το χέρι 200 γρ. τυρί Σαν Μιχάλη Σύρου (ή άλλο σκληρό κίτρινο τυρί όπως παρμεζάνα ή παλαιωμένη κρητική γραβιέρα), κομμένο σε όσο[...]
Πηγή: gastronomos.grΥπό το φως του umami, καταλαβαίνουμε τώρα γιατί η περίφημη Caesar salad είναι μια από τις μεγάλες συνταγές του 20ού αιώνα. Οφείλει τη δημοφιλία της σε umami[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΓια την σαλάτα Μαρούλι 50 γρ., Γαλλική σαλάτα 50 γρ., Φρέσκο κρεμμύδι 1 τμχ, Αντζούγιες 4 φιλλέτα, Σικορε 30 γρ., Αλάτι, Πιπέρι Υλικά touille Παρμεζάνα 120[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 κιλό πατάτες μερικές κουταλιές λαδόξιδο αλάτι πιπέρι 1 σκελίδα σκόρδου 1 κουτί τόνος ελιές μαύρες φιλέτάκια αντζούγιας ντομάτα Πλένετε τις πατάτες και τις[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΓια την σαλάτα Μαρούλι 50 γρ., Γαλλική σαλάτα 50 γρ., Φρέσκο κρεμμύδι 1 τμχ, Αντζούγιες 4 φιλλέτα, Σικορε 30 γρ., Αλάτι, Πιπέρι Υλικά touille Παρμεζάνα 120[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΌ,τι πρέπει για το γιορταστικό καλωσόρισμα. Αφήστε που μια γευστική νότα σύγχρονη κάνει το πολυπόθητο και άκρως ταλαιπωρημένο mix ‘n match και -ως εκ[...]
Πηγή: pandespani.comΓια την σαλάτα 50 γρ. Μαρούλι, 50 γρ. Γαλλική σαλάτα, 1 τμχ Φρέσκο κρεμμύδι, 4 φιλέτα Αντζούγιες, 30 γρ. Σικορε, Αλάτι ο.χ, Πιπέρι ο.χ Υλικά touille 120 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 κιλό πατάτες μερικές κουταλιές λαδόξιδο αλάτι πιπέρι 1 σκελίδα σκόρδου 1 κουτί τόνος ελιές μαύρες φιλέτάκια αντζούγιας ντομάτα Πλένετε τις πατάτες και τις[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤην Ruth Padel τη γνωρίζετε ? Έχετε διαβάσει γι’ αυτήν ? Έτυχε αυτές τις ημέρες να βρίσκεται, για τις ανάγκες ενός Συνεδρίου, στην Αθήνα. και για άλλη μία φορά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑΥΓΑ ΓΕΜΙΣΤΑ, ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΕΚΔΟΣΗ Ειναι κοινο μυστικο, οτι μετα την Ανασταση, ολοι ψαχνουν τροπους για να ξεφορτωθουν τα περιφημα πασχαλινα αυγα! Ποσο τους ζηλευω[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠαρά την φήμη της ελληνικής παραγωγής σε ελιές και ελαιόλαδο, η πάστα ελιάς (πατέ ελιάς ή πέστο ελιάς), εκείνο το μινιόν μπολ που επί χρόνια ερχόταν στο[...]
Πηγή: pandespani.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comγια τη σαλάτα 1 μαρούλι μικρό 1 γαλλικό μαρούλι 8-10 τοματίνια ½ φλιτζ. άνηθος ψιλοκομμένος για τη σως αντζούγιας 5 φιλέτα αντζούγιας ψιλοκομμένα 5 κ.σ. κρέμα[...]
Πηγή: cooklos.gr½ κιλό φιλέτα γλώσσας 1 βρασμένο αστακό 1 κουτί καβουράκια 250 γραμμάρια βρασμένες γαρίδες 4 αυγά βραστά 2 μέτριες ντομάτες 4 φιλετάκια αντζούγιας 1 κουταλιά[...]
Πηγή: sidagi.grΣπέσιαλ οι ντοματοκεφτέδες που φτιάχνει η Νένα Ισμυρνόγλου. Συνταγή : Νένα Ισμυρνόγλου. Μερίδες : για 20 τεμάχια. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 30΄,[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr1 κ.σ. ελαιόλαδο για το σοτάρισμα 1 μεγάλο κρεμμύδι ή δύο μέτρια, σε λεπτές φέτες αλάτι πιπέρι 1 μπαγκέτα κομμένη σε λεπτές διαγώνιες φέτες 1 σκ. σκόρδο[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ Η μαγιονέζα είναι μία κρεμώδης, ομοιγενής σάλτσα, που προέρχεται από την γαλλική κουζίνα. Αν και υπάρχει πόλη Mayenne[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr