Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 24 συνταγές
περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΗ Αιγυπτιακή σαλάτα είναι μια πλούσια σαλάτα και ότι πιο ιδιαίτερο έχουμε γευτεί ως τώρα! Είναι ένα πλήρες γεύμα για αυτό και την φτιάχνουμε και σαν μεζέ για[...]
Πηγή: omanoclock.grΗ κλασική συνταγή που ξεκίνησε από τη Γαλλία, αλλά την οικειοποιήθηκαν οι Άγγλοι που τη λατρεύουν. Υλικά για 6 σαν πρώτο πιάτο 400 γρ. συκωτάκια κοτόπουλου,[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά για 8 άτομα 500 γρ. συκωτάκια κοτόπουλου, 1/3 φλ. κουμανδαρία, 1/3 φλ. λάδι (ηλιέλαιο ή αραβοσιτέλαιο), 1 μικρό κρεμμύδι πολύ ψιλοκομμένο, 1 σκελίδα[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΟι Πατάτες Πύρνας στο φούρνο, είναι μια νέα, πανεύκολη και πεντανόστιμη συνταγή μας, φτιαγμένη ειδικά για να αποτελεί ιδανικό συνοδευτικό σε ψητά και πικάντικα[...]
Πηγή: caruso.grΤο μπρόκολο είναι ετήσιο φυτό της οικογένειας των Κραμβοειδών (Σταυρανθών) του γένους Κράμβη (Brassica). Είναι ένα είδος λάχανου και προήλθε από το άγριο[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΠαντζάρια, τα σούπερ αντιοξειδωτικά! Τα παντζάρια είναι πλούσια σε μια ισχυρή φυτική χρωστική και αντιοξειδωτική ουσία την βητακυανίνη, η οπαία δίνει το βαθύ[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΤο όνομά τους, προέρχεται από την αρχαιοελληνική λέξη αμανίτης. Για τους περισσότερους, τα μανιτάρια είναι μικρά φυτά, με περίεργο σχήμα και υφή, που φυτρώνουν[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr175 γρ. αλεύρι 1 αυγό χτυπημένο αλάτι και πιπέρι τριμμένο μοσχοκάρυδο 500 γρ. πατάτες βρασμένες, και λιωμένες Για το σερβίρισμα: 25 γρ. βούτυρο 25 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΗ Panzanella είναι μια παραδοσιακή ιταλική σαλάτα που ετοιμάζεται το καλοκαίρι. Φτιάχνεται με μπαγιάτικο ψωμί, φρέσκες ντομάτες, αγγούρια, κρεμμύδια και[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ καλοκαιρινή σαλάτα της φιλενάδας μου της Lidia από την Ιταλία Είναι πολύ νόστιμη, απλή και διαιτητική, διότι έχει λίγες θερμίδες αλλά συνδυάζει τρόφιμα με[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grOι ρίζες μπορεί να έγιναν μόδα και να τις συναντάμε σε εστιατόρια πολυτελείας, αλλά, εκτός από την εξαιρετική τους γεύση, είναι και «βόμβες»[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΜέχρι πριν μια δυο δεκαετίες, κάθε σπίτι έξω από τα αστικά κέντρα της Κρήτης είχε το δικό του χοίρο για τα Χριστούγεννα. Τα χοιροσφάγια όμως, δεν ήταν υπόθεση[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΈνα τζατζίκι διαφορετικό! Γλυστρίδα ή αντράκλα ή ανδράχλη ! Ένα χρήσιμο ζιζάνιο που κάνει πιο δροσερές τις σαλάτες μας. Εδώ και 2-3 χρόνια σε μερικές γλάστρες[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΗ Αιγυπτιακή σαλάτα είναι μια πλούσια σαλάτα και ότι πιο ιδιαίτερο έχουμε γευτεί ως τώρα! Είναι ένα πλήρες γεύμα για αυτό και την φτιάχνουμε και σαν μεζέ για[...]
Πηγή: omanoclock.gr