Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 9 συνταγές
Το μαγικό αβοκάντο είναι φανταστικό σαν ντρέσινγκ σε σαλάτες. Προσθέτει μια τόσο κρεμώδη υφή που κάποιος θα νόμιζε ότι βάλατε μαγιονέζα. Ευτυχώς όμως, το[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά: ¼ κούπα ξύδι μήλου (μηλόξιδο) 1 κ.σ. νέκταρ αγαύης ½ κούπα ηλιέλαιο ή άλλο ελαφρύ λάδι 2-4 κ.σ. αμύγδαλα μεγάλα και αποφλοιωμένα (ποικιλία[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΌλες οι χώρες της Μεσογείου έχουν κάποιο είδος σκορδαλιάς. Στην Ισπανία έχουν την allioli, στην Τουρκία και τη Μέση Ανατολή το ταρατόρ, στη Γαλλία την aioli,[...]
Πηγή: bostanistas.gr10/1/14 Λάχανο καρότο σαλάτα με ρεπάνι και καπνιστό σολομό σας προτείνουμε για σήμερα Παρασκευή, για τους εξής λόγους: θα ξεκινήσουμε ελαφριά το[...]
Πηγή: zannetcooks.comΜαγειρική αξία για την αρχαία Ελλάδα πιθανόν από το 200 πΧ. αλλά με ιστορία 3000 χρόνων που φτάνει στην αρχαία Αίγυπτο, και αγαπημένα των Ρωμαίων (Cambridge[...]
Πηγή: pandespani.com2 μέτριες ρίζες μάραθου (finocchio) 2 πορτοκάλια 60 γρ αποφλοιωμένο αμυγδαλάκι (ή και κουκουνάρι) 30 γρ σταφίδες, ξανθές 1 κ.σ. καθαρισμένους ηλιόσπορους (ή[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕτοιμάσου να φτιάξεις και εσύ τη πιο νόστιμη vegan μαγιονέζα χωρίς αυγά ή άλλα ζωικά πρόσθετα και συνδύασε σε όλες σου τις συνταγές. Vegan μαγιονέζα Λόγω του[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΠράσινα σπαράγγια – φωτο: wikipedia/commons Μαγειρική αξία για την αρχαία Ελλάδα πιθανόν από το 200 πΧ. αλλά με ιστορία 3000 χρόνων που φτάνει στην αρχαία[...]
Πηγή: pandespani.comΤα σπαράγγια είναι απ’ τα πιο γοητευτικά & εκλεκτά υλικά της άνοιξης. Πέρα απ’ τη μοναδική λεπτή γεύση τους, τα σπαράγγια δίνουν δυνατότητες και για[...]
Πηγή: caruso.gr