Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 22 συνταγές
Μεζές από σαλιγκάρια κοκκινιστά (σαλιγκάρια γιαχνί), αρωματισμένα με γαρίφαλο Η γευστική βόλτα στην μαγειρική σαλιγκαριών εγκαινιάστηκε με χοχλιούς[...]
Πηγή: pandespani.comH τελευταία μόδα στην κουζίνα μας είναι τo πρωινό διαίτης. Την πρωτοκαθεδρία εδώ έχουν τ’ αβγά. Πάνε κι έρχονται απ’ το ψυγείο στον πάγκο, σπάνε, οι κρόκοι[...]
Πηγή: pandespani.comΓαλλικές πατάτες βουτύρου Η απλότητα αυτοπροσώπως. Μερικές καλές πατάτες, αυθεντικό βούτυρο ή ένα ευγενές λίπος (πχ. πάπιας ή χήνας ή το εξωτικό, καπνιστό[...]
Πηγή: pandespani.comσαλάτα ντοματίνια με τυριά, αρωματισμένα με μάραθο Μεταμορφώσεις. Κάθε που η εποχή αλλάζει, που ένα τραπέζι βρίσκει ξέχωρη έμπνευση, ένα πιάτο παίρνει τον[...]
Πηγή: pandespani.comΤα αυγά σύννεφα αποτελούν παγκοσμίως την τελευταία τάση σε πρωινό και brunch. Είναι πολύ νόστιμα, ελαφριά όπως τα βραστά, έχουν παιχνιδιάρικο όγκο και μια[...]
Πηγή: pandespani.comαλλαντικά με λαχανικά: νόστιμα ορεκτικά χωρίς ψωμί «Καλά τα αλλαντικά, αλλά ποιο το πρόβλημα με το ψωμί» αναρωτιέται κάποιος. Υπάρχουν εκείνοι που δεν ζουν[...]
Πηγή: pandespani.comΕίναι η συνταγή που έχει γευστικό suspense! Γιατί οι βίδες με μπροκολάκια αυστηρά κλεισμένες στη φόρμα έρχονται στο πιάτο, το οποίο ναι, καλά τα καταφέρνει[...]
Πηγή: pandespani.comΗ σπιτική μαγιονέζα είναι μια εντελώς παρεξηγημένης δυσκολίας σάλτσα. Γίνεται πολύ γρήγορα -λιγότερο από 5 λεπτά- πανεύκολα και οι πιθανότητες να «κόψει»[...]
Πηγή: pandespani.comΘυσία στο βωμό της λατρευτής μου πατάτας, της ξεροψημένης υφής και του σκοτεινού κόκκινου. Στον γευστικό και χρωματικό εθισμό, στις εμμονές που έχουν γεύση,[...]
Πηγή: pandespani.comΜπορεί να είναι η αίσθηση που δίνει το μινιόν μέγεθος ή το χρώμα ή ίσως τα σφιχτοδιπλωμένα φυλλαράκια τους ή κι όλα μαζί, αλλά δύσκολα θα διαφωνήσετε ότι τα[...]
Πηγή: pandespani.comΟύτε σούπα ούτε γιαχνί ούτε στο φούρνο. Και με το κλασικό συνοδευτικό, τη φέτα, παρούσα μέσα στο πιάτο. Κάναμε τα φασόλια σαλάτα, ωραιότατη για τις[...]
Πηγή: pandespani.comΜε γλυκάνισο ή χωρίς; Καλή αρχή αλλά λάθος ερώτηση. Αυτή η χαρακτηριστική γεύση και το ιδιαίτερο άρωμα που έχει η μαραθόριζα ή αλλιώς φινόκιο της Φλωρεντίας[...]
Πηγή: pandespani.comΆλλη μια σπονδή στο βωμό μιας γνωστής εμμονής, με αφορμή τις γευστικές μας δοκιμές στο εστιατόριο funky gourmet. Βέβαια, το πάθος για τις πατάτες κάθε είδους[...]
Πηγή: pandespani.comTo πόσο ωραία ταιριάζει το κυπριακό χαλούμι με τα γλυκά σταφύλια, αν δεν το φαντάζεστε, μπορείτε απλώς να το δοκιμάσετε. Το ημίσκληρο τυρί, με τη[...]
Πηγή: pandespani.comΤα τυριά στο τραπέζι είναι μεγάλο θέμα και στρατηγικό από πλευράς συνδυασμών -κάτι σαν τα ζώδια στατιστικώς ιδωμένα- που, είτε εμφανίζονται στην αρχή είτε στο[...]
Πηγή: pandespani.comΠοικίλα χόρτα τσιγαριαστά ή τσιγαριστά, με ελαιόλαδο, μυρωδικά και ντομάτα, πιάτο της καθημερινής κουζίνας πολλών ελληνικών τόπων και από αυτά που εξυμνούν[...]
Πηγή: pandespani.comΌλη η κρυφή γοητεία του brunch βρίσκεται στην αναποφασιστικότητά του μεταξύ πρωινού και μεσημεριανού και στο γεγονός πως αγορουξυπνημένο ή όχι, δεν ζορίζεται[...]
Πηγή: pandespani.comΜαγειρική αξία για την αρχαία Ελλάδα πιθανόν από το 200 πΧ. αλλά με ιστορία 3000 χρόνων που φτάνει στην αρχαία Αίγυπτο, και αγαπημένα των Ρωμαίων (Cambridge[...]
Πηγή: pandespani.comTo πόσο ωραία ταιριάζει το κυπριακό χαλούμι με το σταφύλι, αν δεν το φαντάζεστε μπορείτε απλώς να το δοκιμάσετε. Το ημίσκληρο τυρί με τη διαστρωμάτωση τύπου[...]
Πηγή: pandespani.comΠράσινα σπαράγγια – φωτο: wikipedia/commons Μαγειρική αξία για την αρχαία Ελλάδα πιθανόν από το 200 πΧ. αλλά με ιστορία 3000 χρόνων που φτάνει στην αρχαία[...]
Πηγή: pandespani.com