Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
Μεζές πρώτης τάξεως! Τα μεγάλα, φρέσκα μανιτάρια γίνονται πάντα μια αξεπέραστη λιχουδιά. Στο πατρικό μου μανιτάρια δεν τρώγαμε! Αν και ο μπαμπάκας μου σαν[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΦάτε σαν βασιλιάς στραπατσάδα που άλλοι την ξέρουν ως αυγά με ντομάτα και γλιτώστε πολλές θερμίδες τρώγοντας απλά και υγιεινά. Με τα αυγά καγιανά που τα λέμε[...]
Πηγή: greek-visions.com/category/συνταγέςΦάτε σαν βασιλιάς στραπατσάδα που άλλοι την ξέρουν ως αυγά με ντομάτα και γλιτώστε πολλές θερμίδες τρώγοντας απλά και υγιεινά. Με τα αυγά καγιανά που τα λέμε[...]
Πηγή: greek-visions.com/category/συνταγέςΚαλησπέρα σας! Τί καλησπέρα δηλαδή που όλοι μας ζούμε με το άγχος των ημερών και της κατάστασης... Δεν ξέρω εγώ πια τα έχω χάσει και δεν μπορώ να σκεφτώ τί θα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr½ κιλό καλοκαθαρισμένα αντίδια φρέσκα και δροσερά 8 φέτες από Κερκυραϊκό νούμπουλο (αλλαντικό τύπου προσούτο) 20 ρόγες σουλτανίνας 2 κουτ σούπας ξύδι από[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΜα θα μου πείτε, γίνεται; Γίνεται θα σας πω. Μπορούμε να φτιάξουμε αφράτο, νόστιμο και ζουμερό κέικ χωρίς τα κλασικά υλικά; Μπορούμε. Για τους άπιστους[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΤην Ruth Padel τη γνωρίζετε ? Έχετε διαβάσει γι’ αυτήν ? Έτυχε αυτές τις ημέρες να βρίσκεται, για τις ανάγκες ενός Συνεδρίου, στην Αθήνα. και για άλλη μία φορά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤην κινόα την έχεις σίγουρα ακουστά. Και ίσως, όταν την άκουσες για πρώτη φορά ν’ αντέδρασες με επιφύλαξη όπως κι εγώ. – «Τι είναι τούτο[...]
Πηγή: bostanistas.grΜετά από μια Δευτέρα που τη λέγαν μπλε, αλλά όταν ξύπνησα ήταν άσπρη, μετά από ένα σαββατοκύριακο τόσο όμορφο που μόνο ροζ μπορώ να το πω, η εβδομάδα αυτή[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΤο κέϊκ παντζαριού είχε τελικά "δρομολογηθεί" μέσα μου από τη στιγμή που διάβασα το post της Βασιλικής (Royal Coconut ). Είχαν βέβαια ήδη προηγηθεί και άλλα[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΜεζές πρώτης τάξεως! Τα μεγάλα, φρέσκα μανιτάρια γίνονται πάντα μια αξεπέραστη λιχουδιά. Στο πατρικό μου μανιτάρια δεν τρώγαμε! Αν και ο μπαμπάκας μου σαν[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΟ μάραθος ή το μάραθο είναι ένα βότανο, ιθαγενές στην περιοχή της Μεσογείου, που μοιάζει με τον άνηθο αλλά έχει εντονότερη γεύση και άρωμα. Ήταν γνωστό και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΟ μάραθος ή το μάραθο είναι ένα βότανο, ιθαγενές στην περιοχή της Μεσογείου, που μοιάζει με τον άνηθο αλλά έχει εντονότερη γεύση και άρωμα. Ήταν γνωστό και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΚαλησπέρα σας! Τί καλησπέρα δηλαδή που όλοι μας ζούμε με το άγχος των ημερών και της κατάστασης... Δεν ξέρω εγώ πια τα έχω χάσει και δεν μπορώ να σκεφτώ τί θα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΠλούσια, χορταστική και άκρως αυγουστιάτικη σαλάτα ! Συνταγή : Αγγελος Ρεντούλας. Μερίδες : για 4-6 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 15΄, ψήσιμο[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤα παντζάρια νομίζω έχουν κάνει ισχυρό comeback, μαζί με όλα βέβαια τα ταπεινά λαχανικά. Αν και το συναντάμε συχνά στο χειμωνιάτικο τραπέζι, δεν μπορώ να πω[...]
Πηγή: foodjunkie.euΈχω διάθεση για πίκρα τελευταία, και φυσικά μιλάω για πικρά λαχανικά και πικρές εν γένει γεύσεις. Έτσι την περασμένη εβδομάδα το cavolo nero (είδος kale) , τα[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr