Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 61 συνταγές
Μια πατατοσαλάτα που στέκεται με αξιώσεις σ'ένα γιορτινό τραπέζι, με ωραία εμφάνιση αλλά και γεύση. Τι χρειαζόμαστε: 8 λωρίδες μπέικον σε κομματάκια 5-6[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια τη σαλάτα: Μαρούλι στρογγυλό Ice Berg κόκκινο- πράσινο μαρούλι Αντίδι κατσαρό Ιταλικό μαρούλι Ρόκα Καρότα κομμένο σε λεπτές φετούλες Αγγούρια Ντοματίνια[...]
Πηγή: cooktherapy.grΚαλησπέρα σας! Τί καλησπέρα δηλαδή που όλοι μας ζούμε με το άγχος των ημερών και της κατάστασης... Δεν ξέρω εγώ πια τα έχω χάσει και δεν μπορώ να σκεφτώ τί θα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο λαθούρι ( Lathyrus clymenum) είναι το φυτό από το οποίο παράγεται η φάβα. Δεν ξέρω πόσοι γνωρίζουν το φυτό, σίγουρα όμως όλοι γνωρίζουν τη φάβα. [...]
Πηγή: cretangastronomy.grΕίναι γνωστή και πολυσυζητημένη σε τούτο εδώ το blog η αγάπη των κρητικών για τα χόρτα παντός είδους. Αγαπάμε τις πρασινάδες ωμές και βραστές και κάθε εποχή[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr½ κιλό καλοκαθαρισμένα αντίδια φρέσκα και δροσερά 8 φέτες από Κερκυραϊκό νούμπουλο (αλλαντικό τύπου προσούτο) 20 ρόγες σουλτανίνας 2 κουτ σούπας ξύδι από[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΓράφει: Βαραγιάννης Α. Παναγιώτης , Kλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος M.Med.Sc "Αποτελεί το βαρύ πυροβολικό του φυτικού βασιλείου στη μάχη κατά του[...]
Πηγή: kouzinoskalismata.blogspot.grΜα θα μου πείτε, γίνεται; Γίνεται θα σας πω. Μπορούμε να φτιάξουμε αφράτο, νόστιμο και ζουμερό κέικ χωρίς τα κλασικά υλικά; Μπορούμε. Για τους άπιστους[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΦέρνει στο νου άνοιξη και καλοκαίρι, ό,τι και να βλέπει κανείς έξω απ’ το παράθυρο. Kαι γι’ αυτό ευθύνεται πιθανότατα η ανθρώπινη προδιάθεση στο[...]
Πηγή: pandespani.comΑυτά τα πρωινά Σαββάτου είναι η καταστροφή μου. Αυτά και η λαϊκή του Αμαρουσίου. Πολύχρωμοι πάγκοι, φρέσκα ζαρζαβατικά, λαχανικά που ευωδιάζουν, λίγο αργότερα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά για μια μεγάλη σαλατιέρα 300 γραμ φρέσκο τρυφερό σπανάκι 200 γραμ φρέσκα φύλλα ρόκας 300 γραμ φρέσκα αντίδια 1 λόλα ρόσα 5 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΤην Ruth Padel τη γνωρίζετε ? Έχετε διαβάσει γι’ αυτήν ? Έτυχε αυτές τις ημέρες να βρίσκεται, για τις ανάγκες ενός Συνεδρίου, στην Αθήνα. και για άλλη μία φορά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά για 1 μεγάλη σαλατιέρα ½ κιλό φρέσκα τρυφερά αντίδια καλοπλυμένα και καθαρισμένα 2 μεγάλα ζουμερά πορτοκάλια 100 γραμ μπλε τυρί 1 κουτ σούπας[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΠλούσια, χορταστική και άκρως αυγουστιάτικη σαλάτα ! Συνταγή : Αγγελος Ρεντούλας. Μερίδες : για 4-6 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 15΄, ψήσιμο[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά για 1 μεγάλο μπολ 150 γραμ φύλλα από σπανάκι 150 γραμ αντίδια 150 γραμ κατσαρό μαρουλάκι 150 γραμ ρόκα 1 μεγάλο ώριμο μάνγκο 150 γραμ ροκφόρ κομμένο σε[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΤα παντζάρια νομίζω έχουν κάνει ισχυρό comeback, μαζί με όλα βέβαια τα ταπεινά λαχανικά. Αν και το συναντάμε συχνά στο χειμωνιάτικο τραπέζι, δεν μπορώ να πω[...]
Πηγή: foodjunkie.euΠλήρες γεύμα σε ένα πιάτο γεμάτο φρεσκάδα, γεύση και υγεία! Με την πρώτη ματιά βλέπεις μια πλούσια σαλάτα. Όμως αυτό το πιάτο κρύβει το πιο απλό ελληνικό[...]
Πηγή: magiacook.gr2 μικρά πορτοκάλια καθαρισμένα και κομμένα σε ροδέλες 2 αντίβ με τα φύλλα τους ξεχωρισμένα, κομμένα σε ροδέλες 2 καρδιές μαρουλιού 12 πράσινα σπαράγγια[...]
Πηγή: sidagi.grΜετά από μια Δευτέρα που τη λέγαν μπλε, αλλά όταν ξύπνησα ήταν άσπρη, μετά από ένα σαββατοκύριακο τόσο όμορφο που μόνο ροζ μπορώ να το πω, η εβδομάδα αυτή[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΧορτοκεφτέδες θα τους ονομάσω φίλοι μου όμως είναι τα χόρτα που μου περίσεψαν από τη πίτα που έφτιαξε ο άνδρας μου χθες. Δεν πετάμε τίποτα πλέον γι' αυτό[...]
Πηγή: aktidadimitris.blogspot.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Λοιπόν, αυτό το πιάτο το έφαγα πρώτη φορά πριν από χρόνια από τα χεράκια της πεθεράς μου, η οποία είναι πολύ καλή μαγείρισσα. Στην αρχή[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΟ μάραθος ή το μάραθο είναι ένα βότανο, ιθαγενές στην περιοχή της Μεσογείου, που μοιάζει με τον άνηθο αλλά έχει εντονότερη γεύση και άρωμα. Ήταν γνωστό και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr