Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 62 συνταγές
Καλησπέρα!!! Πάει και αυτή η εβδομάδα, έφτασε πάλι το Σαββατοκύριακο, να ξεκουραστούμε και να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας... ε να κάνουμε και καμιά δουλειά[...]
Πηγή: kouzinotherapy.blogspot.gr60 ml. λάδι 2 σκελίδες σκόρδο 5 γρ πιπέρι καγιέν 10 γρ. κόλιανδρο 10 γρ. κύμινο 2,5 εκ. φρέσκια πιπερόριζα, σε λεπτές φέτες 2 μελιτζάνες ακαθάριστες,[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΣερβίρω πάντα την υπέροχη αυτή σαλάτα στα καλοκαιρινά μας πικνίκ. Την ετοιμάζω το προηγούμενο βράδυ και την παίρνουμε μαζί στην ακροθαλασσιά, για να την φάμε[...]
Πηγή: bostanistas.grΜπορεί να βρίσκουμε όλα τα λαχανικά πλέον όλες τις εποχές του χρόνου χάρη σε θερμοκήπια και ορμόνες, αλλά αν θέλουμε τα λαχανικά και τα φρούτα μας να είναι[...]
Πηγή: fetoula.blogspot.grΌλοι μας τρώμε το χειμώνα λαχανοσαλάτα με τριμμένο καρότο και λεμονάκι. Μια μέρα όμως μια θεία μας έφτιαξε αυτήν την παραλλαγή, η οποία ήταν τόσο πετυχημένη[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΠρωτότυπη γεύση, που μπορεί να συνοδεύσει θαυμάσια διάφορα κρέατα και πουλερικά. Οι συνταγές είναι από το βιβλίο «La Pomme de Terre» του διάσημου Γάλλου σεφ[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 4 άτομα) 200 γρ. αγκινάρες, καθαρισμένες και κομμένες σε κύβους. 12 κάστανα. 200 γρ. κολοκύθα, κομμένη σε κύβους. 4 μελιτζάνες. 20 γρ. φρέσκια[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά 400 γρ. λαβράκι καθαρισμένο 200 γρ. διάφορα τρυφερά πράσινα σαλατικά (σαλάτα, μαρούλι, ραντίτσιο, σπανάκι, βαλεριάνα, λόλα κ.λ.) 2 πορτοκάλια 1 ροζ[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΟ Martin Becquart είναι Γάλλος, γεννημένος στο Λάος πριν από 31 χρόνια. Ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες το Alfredos (8η θέση στους Χρυσούς Σκούφους) αφού[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜετά από πολλά χρόνια ανιαρής σαλάτας μαρούλι-ντομάτα-αγγουράκι της μάμας μου (η οποία δεν μπορεί να φάει περίπου 3520 φαγητά) ήβρα μια δική μου. Υλικά για 2[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΕίναι η εποχή τους ! Οι γλυκοκολοκύθες , πιο ανθεκτικές από τα πράσινα κολοκυθάκια είναι από τα πιο «επίκαιρα» λαχανικά της εποχής. Τρώγεται[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥλικά: 3 καρότα 1 πορτοκάλι 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 1 κουτ. σούπας χυμό λεμόνι μερικά αμύγδαλα ωμά, φουσκωμένα από βραδύς μερικοί σπόροι κουκουναριού,[...]
Πηγή: xortosyntages.blogspot.grΕίμαι από τους πάρα πολύ τυχερούς ανθρώπους που είχαν τη χαρά να περάσουν ένα πολύ μεγάλο μέρος της παιδικής τους ηλικίας με τη γιαγιά τους (η οποία[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/elΟι μικρές αυτές πινελιές γεύσης, δίνουν στο τραπέζι μας μια παχνιδιάρικη ευχάριστη διάθεση και κέφι. Μια συνταγή για ένα ελληνικότατο πατέ που θα μας[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΠΛΕΥΡΩΤΟΥΣ ΨΗΤΑ ΜΕ...ΙΔΑΝΙΚΗ ΣΩΣ Τα μανιτάρια από μόνα τους έχουν υψηλή διατροφική αξία με πληθώρα θρεπτικών συστατικών, όπως ιχνοστοιχεία,μέταλλα[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.gr8/12/13 Το ταμπουλέ το έχουμε όλοι μας συνηθίσει , κλασικά με το πλιγούρι και τον μπόλικο μαϊντανό του. Προχθές λοιπόν, καλεσμένοι σε φιλικό σπίτι για τζάκι[...]
Πηγή: zannetcooks.comΤα γευστικά μας ταξίδια ευτυχώς, σε αντίθεση με άλλα, δε σταματάνε ποτέ, αφού το μόνο που χρειάζεται για να υλοποιηθούν είναι η διάθεση για πειραματισμούς και[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/elΓια 2-4 άτομα Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά ψωμί | σπαράγγι Διαφημίσεις 4 φέτες ψωμί ολικής άλεσης, φρυγανισμένο με λίγο σκόρδο[...]
Πηγή: toarkoudi.grΥλικά : Για τους κολοκυθοκεφτέδες: 1,8 κιλά κολοκυθάκι τριμμένο Αλάτι και λευκό πιπέρι, φρεσκοαλεσμένο 400 γρ. φρέσκες ντομάτες, ξεφλουδισμένες ξεσποριασμένες[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: 4 παντζάρια μέτρια 4 ξερά κρεμμύδια μέτρια Λίγες σταγόνες ξίδι μπαλσάμικο Λίγες σταγόνες ελαιόλαδο 250 gr. μαυρομάτικα φασόλια (ή ανάμεικτα όσπρια:[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΗ 14ηΝοεμβρίου, είναι αφιερωμένη στην Καταπολέμηση του Διαβήτη. Στις αρχές του Δεκέμβρη ο chef Γιάννης Λουκάκος, το club προνομίων ΧΑΡΑΖΩ και η Abbott[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.gr