Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 29 συνταγές
Συναντάμε τα φυτά κάπαρης να φύονται ελεύθερα στη φύση. Είναι ένα μαγευτικό φυτό που αναπτύσσεται σε μέρη με πλήρη ηλιοφάνεια και ζεστό έως πολύ ζεστό[...]
Πηγή: kitchenstori.esΜια που καλοκαιριάζει, παρότι ακόμη το παλεύει ο καιρός, προτείνω να εντάξουμε στα καθημερινά πιάτα και μερικά κάπως ελαφριά και ελάχιστα θερμιδογόνα. Άλλωστε[...]
Πηγή: pandespani.comΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο κρίταμο το πρωτογνώρισα από τα διηγήματα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη. Περιέγραφε τη συνήθεια των βοσκών της Σκιάθου να κατεβάζουν τα κοπάδια τους στο γιαλό,[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤα παληκάρια* (ή φωτοπάπουδα ή φωτοκόλυβα ή ψαροκόλυβα) σε «εμπλουτισμένη» εκδοχή Αυτό το πιάτο που περιέχει όσα όσπρια έχουμε στο σπίτι καθώς και[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΠώς τα πηγαίνεις με τις ανατολίτικες γεύσεις; Αν σου αρέσει να πειραματίζεσαι, δοκίμασε αυτή τη διάσημη συνταγή που στα ταϋλανδέζικα αποκαλείται som tam! Για[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΣήμερα το μενού περιλαμβάνει μόνο σαλάτα! Και ουσιαστικά η ανάρτησή μας δεν αφορά κάποια ιδιαίτερη μαγειρική ιδέα, αλλά την κάνουμε γιατί θέλουμε να[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΗ πρώτη μου γνωριμία με την κυρία αυτή, ήταν όταν ήμουνα-δεν-ήμουνα 15-16 χρονών. Είχαμε πάει επίσκεψη σε ένα σπίτι φιλικό σε ένα παραλιακό μέρος και μας[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤο κρίταμο το είχα συναντήσει παλιότερα σε βαζάκι τουρσί με προέλευση την Κρήτη. Την Κυριακή που μας πέρασε σε μια βόλτα μας στο Πάρκο Τρίτση και στο Κέντ ρο[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grhttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Νόστιμος, νηστίσιμος, υγιεινός αλλά και εξαιρετικός μεζές που μπορεί να συνοδεύει πολύ ωραία το ουζάκι, την ρακή και το[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΌλο το χρόνο αλλά ιδιαίτερα τώρα το καλοκαίρι λατρεύουμε τις σαλάτες. Είναι υγιεινές, δροσερές, νόστιμες και χορταστικές. Μας επιτρέπουν να κάνουμε άπειρους[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr150 γρ φύτρα σιταριού 2 κολοκυθάκια 40 γρ ντομάτες λιαστές απο ελαιόλαδο 2 κουτ. σούπας χυμό λεμονιού 4 φιλέτα αντζούγιας πιπέρι μαύρο φρεσκοτριμμένο[...]
Πηγή: ucook.gr/cook200 γρ. ρύζι αλάτι και πιπέρι 12 φύλλα πράσινου λάχανου 300 ml ζωμός λαχανικών 200 γρ. champignons de Paris 1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια 5 ντομάτες 200 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 φιλέτο κοτόπουλο ψημένο στην σχάρα 150 γραμ κόκκινη σάρκα καρπουζιού χωρίς κουκούτσια κομμένο σε κύβους 2 γιαρμάδες ξεφλουδισμένους και κομμένους σε σκελίδες[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΗ μαμά Χρύσα προτείνει: Τα ταπεινά σπαράγγια με τις φαρμακευτικές ιδιότητες θα τα βρούμε από τον Μάρτη ως τον Μάη να φυτρώνουν στην εξοχή σε ακαλλιέργητες[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΚολοκυθοανθοί ...φαγητό εποχής. Για πολλούς λατρεμένο. Ας δούμε τα υλικά ...και τα παραλειπόμενα! Υλικά 60-70 κολοκυθοανθοί 2κρεμμύδια μεγάλα πολτοποιημένα[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΟι πατατοκεφτέδες είναι μια πολύ καλή λύση για ν΄αξιοποιήσετε παλιές και μικρές πατάτες που έχουν μαλακώσει ή ακόμη κι αν έχουν φυτρώσει και λυπάστε να τις[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥπάρχουν 2 ειδών κολοκυθοανθοί. Οι αρσενικοί που έχουν μόνο μίσχο, φυτρώνουν από το στέλεχος του φυτού και είναι μακρύτεροι και οι θηλυκοί ή "[...]
Πηγή: greekmasa.grΣπαράγγι! Το λατρεύεις... το αγαπάς και θέλεις να το δοκιμάσεις με κάθε τρόπο! Αυτή η συνταγή θα γίνει το ορεκτικό της άνοιξης που θα σε ενθουσιάσει![...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΧρόνος προετοιμασίας: 20 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 0 λεπτά Υλικά για 4 άτομα: 2 κούπες φύτρα urad dal (θα το βρείτε σε ασιατικά καταστήματα) 1 μικρό αγγούρι 1[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.gr