Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 80 συνταγές
4 φύλλα μαρουλιού 4 φύλλα κατσαρή σαλάτα 10 φύλλα τρυφερό σπανάκι 1 φλιτ τσαγιού μαϊντανό μόνο τα φύλλα του 1 φλιτ του τσαγιού φρέσκα μπιζέλια με το φλούδι[...]
Πηγή: eliasmamalakis.gr1 μεγάλο κουνουπίδι, περίπου 1½ κιλό ή 2 μικρότερα, χωρίς τα πολύ χοντρά κοτσάνια 1 φλιτζ. τσαγιού λιαστές ντομάτες (διατηρημένες σε βαζάκι μέσα σε[...]
Πηγή: gastronomos.gr10 πατατούλες μικρές νέας εσοδείας 1/2 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι 1 κουτ. γλυκού ψιλοκομμένα φυλλαράκια φρέσκια ρίγανη ή[...]
Πηγή: gastronomos.grγια τη σαλάτα ½ μαρούλι, ανάλογα με τη ρίζα ή ½ σγουρή σαλάτα, ανάλογα με τη ρίζα 2 φέτες φιλέτο καπνιστού σολομού κομμένες σε λωρίδες κρουτόν έτοιμο ή[...]
Πηγή: cooklos.grυλικά γιά 4-5 άτομα 500 γρ. ρύζι αρμπόριο ή βιαλόνε νάνο 1 κιλό μικρά παντζάρια (ή 800 γρ. βρασμένα) 3 φλ.τσ. ζωμό κότας 1/2 φλ.τσ. κόκκινο κρασί 1 μεγάλο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜανιτάρια Portobello! Τα ιδανικά μανιτάρια για να τα γεμίσεις και να τα απολαύσεις σε όλο τους το μεγαλείο. Σήμερα διάλεξα να τα συνοδεύσω με το σολωμό[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΣτην παρακάτω συνταγή όλη η δουλειά και νοστιμιά κρύβεται στην σάλτσα.. Εντάξει βοηθάει και το ψάρι.. :) Υλικά 4 ατομικές φέτες σολομο φιλέτο 1/2 ξερο[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΥλικά (4 άτομα) 4 ατομικά φιλέτα σολομού χωρίς δέρμα 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο άνηθο Αλάτι - Πιπέρι 1 κουταλάκι ελαιόλαδο 1 λεμόνι κομμένο στα τέσσερα[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΤο λαθούρι ( Lathyrus clymenum) είναι το φυτό από το οποίο παράγεται η φάβα. Δεν ξέρω πόσοι γνωρίζουν το φυτό, σίγουρα όμως όλοι γνωρίζουν τη φάβα. [...]
Πηγή: cretangastronomy.grΓια να σας δω τους λεμονολάτρεις!!! Αυτά τα λεμονάκια καιρό ήθελα να τα φτιάξω χρόνια (είχα δει μία εκπομπή μαγειρικής γαλλικής παραγωγής με θέμα τη μαροκινή[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.gr27/08/13 Καινούργιο πιάτο σήμερα στη συλλογή μου και είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη, όπως και κάθε φορά που μπαίνει κάτι καινούργιο στην κουζίνας μας. Αγορές[...]
Πηγή: zannetcooks.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com400 γραμμ. φιλέτα φρέσκου σολομού αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι 2 πατάτες βρασμένες κομμένες σε καρέ 250 γραμμ. κατεψυγμένα φασολάκια 4 αυγά σφιχτοβρασμένα 2[...]
Πηγή: argiro.grΑυτή είναι μια σαλάτα που … καθημερινή δεν θα την χαρακτήριζα με τίποτα! Όμως γιορτές έρχονται και στο γιορτινό μας τραπέζι θα υπάρχει σίγουρα μια[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΛαχταριστή και χορταστική σαλάτα για το μεσημεριανό σας Απαιτούμενος χρόνος : 15΄ ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ Για 4 άτομα Για τη σαλάτα 250 γραμμάρια[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜε παντζάρι, κάστανο και ρόδι στην εποχή τους και το ταχίνι να ενισχύει τα βασικά συστατικά από πλευράς ενέργειας και γεύσης, αυτή είναι μια σαλάτα που[...]
Πηγή: caruso.gr100γρ. φακές 150γρ. καπνιστός σολωμός 2 μικρά κρεμμύδια 2 πιπεριές 1 κλωνάρι θυμάρι 1 κλωνάρι μαντζουράνας 1 κλωνάρι μαϊντανού 1 μικρό φύλλο δάφνης 1[...]
Πηγή: ucook.gr/cookπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 10 Φθινόπωρο 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comphoto: Χρυσαυγή Μπόμπολα Μια σαλάτα που την απολαμβάνει κανείς σαν κύριο γεύμα γιατί έτσι πρέπει. Γιατί τα έχει όλα και δεν της λείπει τίποτα. Και λαχανικά,[...]
Πηγή: bostanistas.grΦανταστική ομελέτα που θα σας ξετρελάνει Συνταγή : Χριστίνα Τζιαλλα Μερίδες : για 2 μερίδες Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 15 λεπτά, Βαθμός Δυσκολίας :[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΘα με βρίσετε και θα χετε και δίκιο. Είμαι όλα όσα σκέφτεστε. Άχρηστη, ακαμάτρα, ανεπρόκοπη, τεμπέλα.....ΘΕΑ!!!!. Δεν μπορώ όμως να κάνω αλλιώς, είναι πάνω[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΟι σαλάτες είναι αναπόσπαστο κομμάτι της διατροφής μας, κοινώς χωρίς σαλάτα δεν τρώμε ποτέ. Δεν μπορώ να πω ότι η ποικιλία τους είναι μεγάλη αλλά πάντα είναι[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.gr