Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 50 συνταγές
Τα νεκταρίνια κυκλοφορούν στην αγορά εδώ και αρκετέςμέρες. Τα βατόμουρα μόλις άρχισαν να βγαίνουν σε μας εδώ. Στο σμ υπάρχουν ήδη εισαγωγής, αλλά η τιμή τους[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΥλικά για τη συνταγή μας 1 κιλό χταπόδι φρέσκο η κατεψυγμένο Για τα καραμελωμένα κρεμμύδια 2 μεγάλα κρεμμύδια 2 σκελίδες σκόρδο 1 δάφνη πιπέρι φρεσκοτριμμένο[...]
Πηγή: maxistinkouzina.blogspot.gr...θα μου πεις...μας δουλεύεις; Έβαλες σε μια σαλάτα λίγα κουμ κουάτ και μας το πετάς για συνταγή; Ααααα! Όλα κι όλα! Εγώ σέβομαι και σκέφτομαι τους αναγνώστες[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤο μπρόκολο είναι ετήσιο φυτό της οικογένειας των Κραμβοειδών (Σταυρανθών) του γένους Κράμβη (Brassica). Είναι ένα είδος λάχανου και προήλθε από το άγριο[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΟ βολβός του παντζαριού είναι γνωστός για την αντιοξειδωτική, αντιγηραντική και αντιφλεγμονώδη δράση του, αλλά και για τη θετική του επίδραση στην ενίσχυση της[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΣαν να φθινοπώριασε μου φαίνεται, τουλάχιστον στην γειτονιά μου. Λίγο τα σύννεφα, λίγο η βροχούλα, λίγο που νυχτώνει πιο νωρίς… Όμως θα έχουμε πολλά[...]
Πηγή: foodjunkie.euΗ κυρία Αθηνά, η μητέρα μου, ανήκε στην κατηγορία των γυναικών που μισούν το καθημερινό μαγείρεμα και έχουν τη δυνατότητα να το αποφύγουν. Στην κουζίνα[...]
Πηγή: bostanistas.grΠαντζάρια, τα σούπερ αντιοξειδωτικά! Τα παντζάρια είναι πλούσια σε μια ισχυρή φυτική χρωστική και αντιοξειδωτική ουσία την βητακυανίνη, η οπαία δίνει το βαθύ[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΑν κάτι χαρακτηρίζει τα τελευταία βράδια στο σπίτι, είναι η προσπάθεια να μη μυρίζουν τα πάντα φιδάκι κατόλ. Έχουμε καταλήξει να μιλάμε για τον καιρό και τις[...]
Πηγή: bostanistas.grΧΥΜΟΣ ΜΗΛΟΥ, ΚΑΡΟΤΟΥ, ΠΑΝΤΖΑΡΙΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ....ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ!!! Υπάρχει μια προσωπικότητα, ο κ. Seto, που ορκίζεται γι αυτό. Θέλει να το δημοσιοποιήσει[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.gr1 κιλό μύδια 300 γρ. φρέσκο χταπόδι 300 γρ. καλαμάρι 300 γρ. γαρίδες χυμό από 3 λεμόνια 50 γρ. ξίδι από κόκκινο κρασί 30 γρ. μαϊντανός ψιλοκομμένος 3 σκελίδες[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤα τελευταία χρόνια το μπρόκολο έχει σχεδόν παραμερίσει τα υπόλοιπα πράσινα λαχανικά και έχει κερδίσει την θέση που του αξίζει… στο πιάτο μας! Δεν είναι μόνο[...]
Πηγή: funkycook.gr1 φλιτζάνι συν 1 κουταλιά της σούπας παρθένο Ελληνικό ελαιόλαδο, 2 κρεμμύδια, ξεφλουδισμένα ψιλοκομμένα, 2 σκελίδες σκόρδου ξεφλουδισμένες πολτοποιημένες, 1[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά για 4 άτομα 20 γαρίδες μέτριες 300 γραμ μείγμα από λευκό και άγριο ρύζι 150 γραμ αμπελοφάσουλα 1 μικρό κρεμμύδι ½ φλιτζ ψιλοκομμένο μαϊντανό 100 γραμ[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΓια τις φλογέρες 600 γρ. χωριάτικα λουκάνικα, κατά προτίμηση μανιάτικα με ξύσμα πορτοκαλιού, ή με πράσο (θα τα βρούμε σε καλά παντοπωλεία και σε μεγάλα σούπερ[...]
Πηγή: gastronomos.grΤαμπουλέ με κουνουπίδι. Πριν βιαστείς να το απορρίψεις πιστεύοντας πως είναι μια αηδία, άφησέ με να σου εξηγήσω και πίστεψέ με, είναι πολύ παραπάνω από πιθανό[...]
Πηγή: misshealthyliving.grΥλικά : 1 κούπα ή περίπου 150 γρ. ωμά ξερά αμύγδαλα 2 κούπες νερό 4 μέτρια αγγούρια (συνολικά περίπου 500 γρ.) 4 μικρές σκελίδες σκόρδο (ή 2 ανάλογα πόσο το[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Η σκορδαλιά δεν είναι μόνο ένα πολύ νόστιμο ελληνικό, ορεκτικό, αλλά έχει και πολύ χρήσιμες ιδιότητες εξαιτίας του σκόρδου. Αυτό ρίχνει[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΤο Παξιμάδι είναι ο αρχαιοελληνικός Διπυρίτης ή Δίπυρος Άρτος (δις εις την πυράν) πήρε το όνομά του από τον Πάξαμο, λόγιο ή αρτοποιό του 1ου μ. Χ. αιώνα από τη[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ Σαλιγκάρια καθαρισμένα ,ζεματισμένα ,έξω από το καβούκι τους 200 γραμμ. μανιτάρια καθαρισμένα και κομμένα σε μεγάλα κομμάτια 4 μέτρια[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΚολοκυθάκια/ Λαχανικά/ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ/ Μπουφές/ Πάρτι Κολοκυθοκεφτέδες φούρνου με ψύλλιο. Μια πανεύκολη συνταγή για να έχεις ένα πεντανόστιμο ορεκτικό –[...]
Πηγή: misshealthyliving.grΥλικά: 1 κιλό Ινδικό σπανάκι (malabar spinach) 2 κ.σ. έλαιον σησαμιού 1 κ.σ. καβουρντισμένοι σπόροι σησαμιού (+1 κ.σ. επιπλέον για το σερβίρισμα) 1 πρέζα[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.gr