Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Αν σας έμειναν κόκκινα αυγά από το Πάσχα και αναρωτιέστε τι θα τα κάνετε, έχετε 2 επιλογές. Α. Τα πετάτε στην πρώτη προεκλογική συγκέντρωση που θα δείτε,[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΠριν πολλές μέρες αφήχθηκαν στο σπίτι μου δύο τεράστια λάχανα από το Ξινό Νερό Φλωρίνης με πρόγραμμα να γίνουν τουρσί όπως το φτιάχνουν στη Δυτική Μακεδονία το[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΛΕΜΟΝΙΑ ΣΤΟ ΑΛΑΤΙ (ΤΟΥΡΣΙ) Τα λεμόνια διατηρημένα σε πυκνή άλμη, συχνά μαζί με προσθήκη αρωματικών, είναι ενα άρτυμα που προέρχεται κυρίως απο τις κουζίνες της[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣυνέχεια στις δραστηριότητες της Νάξου. Στο κτήμα της Ιωάννας υπάρχουν ελιές για λάδι ελιές Καλαμών και ελιές Αμφίσσης. Σε αυτή τη φάση έτοιμες ήταν οι[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΕνώ δεν θα μπορούσα ποτέ να γίνω χορτοφάγος, ως ελληνίδα, αγαπώ τόσο πολύ τα λαδερά μας φαγητά που θα μπορούσα, ειδικά το καλοκαίρι, να μη βάλω μπουκιά κρέατος[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΜήλο ξανά στη σαλάτα μας. Γιατί ένα μήλο την ημέρα μπορεί να κάνει το γιατρό πέρα αλλά 2 μήλα έχουν εγγυημένα αποτελέσματα! Αν δεν μας αρέσει ο σολομός όπως[...]
Πηγή: zannetcooks.comπολύχρωμη σαλάτα με κοτόπουλο ψητό Η αλήθεια είναι πως για άλλο πιάτο είχα κατά νου να γράψω. Όμως, μετά τη συνταγή του τούρμπο χουνκιάρ μπεγεντί που[...]
Πηγή: pandespani.com1 κιλό λάχανο 2 μήλα (1 πράσινο μήλο και 1 μήλο Πηλίου κόκκινο) 1 κ.σ. αλάτι 1 μικρό κόκκινο κρεμμύδι σε λεπτές φέτες 1/3 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 1/4 φλ.[...]
Πηγή: argiro.grΌπως και να το κάνουμε το καλό λαδερό για να το ευχαριστηθείς πρέπει να κολυμπάει στο λαδάκι, να κάνεις τις βούτες σου με ψωμάκι και σε κάθε μπουκιά θες και[...]
Πηγή: magiacook.grτης Ευαγγελίας Μαλακού Μια μέθοδος συντήρησης τροφίμων που προέρχεται απο την ιστορική Περσία ή αλλιώς το σημερινό Ιράν. Η λέξη προέρχεται από την περσική λεξή[...]
Πηγή: frapedoypoli.blogspot.gr/search/label/Συνταγές1 κιλό λάχανο 2 μήλα (1 πράσινο μήλο και 1 μήλο Πηλίου κόκκινο) 1 κ.σ. αλάτι 1 μικρό κόκκινο κρεμμύδι σε λεπτές φέτες 1/3 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 1/4 φλ.[...]
Πηγή: argiro.gr