Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 24 συνταγές
H αγαπημένη μας σαλάτα μπορεί με τις κατάλληλες προσθήκες να εξελιχθεί σε ένα υγιεινό, χορταστικό, πλήρες γεύμα, που δεν χρειάζεται ούτε να[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΥλικά (4 μερίδες) : 350 γρ. ζυμαρικό κοχυλάκια 1/2 φλιτζ. ελαιόλαδο 180 γρ. τόνος από κοσέρβα στραγγισμένος και τριμμένος 1 μεγάλη ντομάτα ξεσποριασμένη[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά (4 μερίδες) : 150 γρ. ζυμαρικό κοχύλι μέτριο 1/4 κουταλάκι αλάτι 1 μικρό κεφάλι μαρούλι χοντροκομμένο (6 φλιτζ. ελαφρά στοιβαγμένο) 2 μεγάλες[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά (4 μερίδες) : 60 γρ. ζυμαρικό κοχύλι 1/4 φλιτζ. ιταλικό ντρέσινγκ 1/4 φλιτζ. φρέσκα φύλλα βασιλικού κομμένα 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1/4[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά (4 μερίδες) : 175 γρ. ριγκατόνι ή πένες 4 κουταλιές μαγιονέζα χυμός από 1/2 λεμόνι 6 ντομάτες, ξεφλουδισμένες, ξεσποριασμένες και κομμένες σε κύβους[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά (4-6 μερίδες ως κύριο πιάτο) : 1 φλιτζ. (περίπου 250 γρ.) κριθαράκι 250 γρ. φασολάκια πράσινα κομμένα διαγώνια σε μήκη του 1,5 εκ. Για το ντρέσινγκ: [...]
Πηγή: yumyum.grO Theo είναι chef, από τους καλύτερους στην πόλη μου!!!Όταν επισκεπτόμουν το εστιατόριο του, έφευγα πάντα με μια νέα συνταγή, γραμμένη βιαστικά στην[...]
Πηγή: cookingwithriri.blogspot.grΗ Νισουάζ (Niçoise) είναι μια σαλάτα όπου το μόνο στο οποίο συμφωνούν απαξάπαντες οι chef και γευσιγνώστες είναι ότι προέρχεται από τη Νίκαια και δοξάζει τις[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά τόνος κονσέρβας καπνιστός: 300 γρ. σε λάδι, κομματιασμένος σκόρδο: 1 σκελίδα, λιωμένη μαρούλι: 1 πλυμένο, χωρισμένο στα φύλλα του αγούρι: 1 κομμένο σε[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά : 175 γρ. ριγκατόνι ή πένες 4 κουταλιές μαγιονέζα με χαμηλά λιπαρά χυμός από μισό λεμόνι 6 ντομάτες, ξεφλουδισμένες, ξεσποριασμένες και κομμένες σε[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά τόνος κονσέρβας καπνιστός: 300 γρ. σε λάδι, κομματιασμένος σκόρδο: 1 σκελίδα, λιωμένη μαρούλι: 1 πλυμένο, χωρισμένο στα φύλλα του αγούρι: 1 κομμένο σε[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά (για 3 άτομα) Ποικιλία ψαριών της αρεσκείας σας (βλ. παρασκευή) 1 αγγουράκι (σε πολύ πολύ λεπτές φετούλες) Ρόκα (ή χόρτα ή βλίτα κλπ) 1 ραπάνι λευκό[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami1 κιλό πατάτες μερικές κουταλιές λαδόξιδο αλάτι πιπέρι 1 σκελίδα σκόρδου 1 κουτί τόνος ελιές μαύρες φιλέτάκια αντζούγιας ντομάτα Πλένετε τις πατάτες και τις[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 κιλό πατάτες μερικές κουταλιές λαδόξιδο αλάτι πιπέρι 1 σκελίδα σκόρδου 1 κουτί τόνος ελιές μαύρες φιλέτάκια αντζούγιας ντομάτα Πλένετε τις πατάτες και τις[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΠαρά την φήμη της ελληνικής παραγωγής σε ελιές και ελαιόλαδο, η πάστα ελιάς (πατέ ελιάς ή πέστο ελιάς), εκείνο το μινιόν μπολ που επί χρόνια ερχόταν στο[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά (Σερβίρει 4 ) 2 πατάτες βρασμένες και κομμένες κομματάκια 1 φλιτζάνι τσαγιού πράσινα φασόλια βρασμένα και κομμένα 2 ντομάτες κομμένες φέτες 1 κρεμμύδι[...]
Πηγή: sidages.grΥλικά (2-4 μερίδες) : 350 γρ. ζυμαρικό κοχύλι βρασμένο 225 γρ. τόνος από κονσέρβα 4 κρεμμυδάκια φρέσκα 150 ml γιαούρτι 1 κουταλάκι μέτριο κάρυ χυμός 1/2[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά (6 μερίδες) : 2 φλιτζ. ζυμαρικό κοχυλάκι βρασμένο και παγωμένο 1,5 φλιτζ. ντοματάκια κομμένα στη μέση 1/2 φλιτζ. καρότα κομμένα σε λεπτές φέτες 1/2[...]
Πηγή: yumyum.gr