Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 18 συνταγές
Χταπόδι! Ο βασιλιάς των μεζέδων του Ελληνικού Καλοκαιριού μα και των Σαρακοστιανών Hμερών, με συνοδευτικό το ούζο κατ΄ εξοχήν!Εδώ προετοιμάστηκε για να γίνει[...]
Πηγή: kitchenstori.esΥλικά (για 6 άτομα) 750 γρ. μοσχαρίσιο φιλέτο 1/4 φλιτζ. adobo ξερών μανιταριών 2 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Adobo ξερών μανιταριών 70 γρ. αποξηραμένα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΟι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της προετοιμασίας τους, θα χρειαστούμε πολλές ιδέες, σωστή οργάνωση και[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr«Ένα καλό μυαλό και μια καλή καρδιά είναι πάντοτε ένας εξαιρετικός συνδυασμός»*. Το λεχθέν ανήκει στον Nelson Mandela αλλά μάλλον το pandespani δεν θα[...]
Πηγή: pandespani.comγια τη σαλάτα 1 κιλό μαρούλι σγουρό 200γρ. λουκάνικο βουβαλίσιο 20ml ούζο ή τσίπουρο με γλυκάνισο (1 σφηνάκι) 100γρ. μανούρι ή μυζήθρα 1 κόκκινη πιπεριά 50γρ.[...]
Πηγή: cooklos.gr«Ένα καλό μυαλό και μια καλή καρδιά είναι πάντοτε ένας εξαιρετικός συνδυασμός»*. Το λεχθέν ανήκει στον Nelson Mandela αλλά μάλλον το pandespani δεν θα[...]
Πηγή: pandespani.comΥπέροχα ρολάκια από φύλλο κρουύστας γεμιστά με κιμά και κατίκι δομοκού. Τι χρειαζόμαστε: 1 πακέτο φύλλο κρούστας 1 κιλό κιμά 300 γρ. κατίκι δομοκού 1 κρεμμύδι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (για 6 άτομα) 750 γρ. μοσχαρίσιο φιλέτο 1/4 φλιτζ. adobo ξερών μανιταριών 2 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Adobo ξερών μανιταριών 70 γρ. αποξηραμένα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαλή εβδομάδα σε όλους! Πολλές υποχρεώσεις, άλλες ευχάριστες και άλλες όχι τόσο, με βοήθησαν να κάνω ένα διάλειμμα από τα blogs για μερικές μέρες. Εκτός[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΗ ΠΡΩΤΗ ΟΛΩΝ!!! Δικαίως θεωρείται ότι η σαλάτα του Καίσαρα είναι η καλύτερη σαλάτα για ένα γιορτινό τραπέζι. Είναι η αγαπημένη μου, μπορώ να την φάω και σαν[...]
Πηγή: syntagesmamas.grγια τη σαλάτα 1 μεγάλη ρίζα μαρούλι σγουρό 200γρ. λουκάνικο χωριάτικο 1 σφηνάκι τσίπουρο με γλυκάνισο ½ φλιτζ. γραβιέρα τριμμένη 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε[...]
Πηγή: cooklos.grΥλικά : 1 κούπα ή περίπου 150 γρ. ωμά ξερά αμύγδαλα 2 κούπες νερό 4 μέτρια αγγούρια (συνολικά περίπου 500 γρ.) 4 μικρές σκελίδες σκόρδο (ή 2 ανάλογα πόσο το[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΥλικά 200 γρ. μπακαλιάρος, ξαλμυρισμένος πολύ καλά 2 κόκκινα κρεμμύδια, ψιλοκομμένα 3 κ.σ. μέλι 3 κ.σ. ξίδι μπαλσάμικο 3 κ.σ. άσπρο γλυκό κρασί 4 αβγά 4 κ.σ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο να επιλέγεις τα καλύτερα προϊόντα είναι μεγάλη τέχνη. Αλλά το να τα συνδυάζεις μεταξύ τους σε ενδιαφέρουσες συνθέσεις είναι επί της ουσίας μαγειρική, απλά,[...]
Πηγή: caruso.grΜεζές από σαλιγκάρια κοκκινιστά (σαλιγκάρια γιαχνί), αρωματισμένα με γαρίφαλο Η γευστική βόλτα στην μαγειρική σαλιγκαριών εγκαινιάστηκε με χοχλιούς[...]
Πηγή: pandespani.comΓια τη μαρινάδα 1 σκ. σκόρδο 1 κ.γ. πάπρικα καπνιστή 1 κ.σ. κύμινο 1 κ.γ. πιπέρι καγιέν ½ κ.γ. κόλιανδρος σε σπόρους 1 κύβο κότας 70 γρ. λευκό ξίδι 300 γρ.[...]
Πηγή: akispetretzikis.com