Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 43 συνταγές
Σαλάτα και καλοκαίρι πάνε μαζί...πώς να το κάνουμε. Φίλοι κολλητοί κι αχώριστοι... ο ένας δεν ζει χωρίς τον άλλο!!! Λίγο η ζέστη, λίγο η θάλασσα, λίγο τα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕνας ευφάνταστος τρόπος να αξιοποιήσουμε τα υπόλοιπα από το ψητό αρνί ή κατσίκι της Κυριακής. Συνταγή : Tina Webb Μερίδες : Για 1 άτομο. Απαιτούμενος Χρόνος :[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΓια τα ψωμάκια 1 φλ. γάλα 1/2 φλ. νερό 2 κ.σ. βούτυρο 2 κ.σ. ζάχαρη 2 κ.γ. αλάτι 4 + 1/2 φλ. αλεύρι σκληρό 1 κύβο ξερή μαγιά 25 γρ. ή 1 φακελάκι ξερή μαγιά 1[...]
Πηγή: argiro.grΗ πλούσια πατατοσαλάτα της γιορτής... Καλή σας μέρα! Σκαλίζοντας εχθές στις συνταγές που σας έχω δώσει με σκοπό να ετοιμάσω ένα πρωτοχρονιάτικο μενού...[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΣαλάτα και καλοκαίρι πάνε μαζί...πώς να το κάνουμε. Φίλοι κολλητοί κι αχώριστοι... ο ένας δεν ζει χωρίς τον άλλο!!! Λίγο η ζέστη, λίγο η θάλασσα, λίγο τα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά Για το μπιφτέκι 500γρ. κιμά μοσχαρίσιο 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο και σωταρισμένο σε 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 ασπράδι 1κ.σ μουστάρδα με μπούκοβο και πάπρικα[...]
Πηγή: megatv.com/cookΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ Η μαγιονέζα είναι μία κρεμώδης, ομοιγενής σάλτσα, που προέρχεται από την γαλλική κουζίνα. Αν και υπάρχει πόλη Mayenne[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ Η μαγιονέζα είναι μία κρεμώδης, ομοιγενής σάλτσα, που προέρχεται από την γαλλική κουζίνα. Αν και υπάρχει πόλη Mayenne[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΗ κυρία Αθηνά, η μητέρα μου, ανήκε στην κατηγορία των γυναικών που μισούν το καθημερινό μαγείρεμα και έχουν τη δυνατότητα να το αποφύγουν. Στην κουζίνα[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ πλούσια πατατοσαλάτα της γιορτής... Καλή σας μέρα! Σκαλίζοντας εχθές στις συνταγές που σας έχω δώσει με σκοπό να ετοιμάσω ένα πρωτοχρονιάτικο μενού...[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΠρόκειται για μια σαλάτα που παρασκευάστηκε για πρώτη φορά το 1860 στη Ρωσία, από τον σεφ του εστιατορίου Ερμιτάζ, Λυσιέν Ολιβιέ. Η σάλτσα ντρέσινγκ που[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΌταν έχεις καλούς φίλους δεν ξέρεις ποτέ πότε θα τους βγάλει ο δρόμος προς το σπίτι σου. Γίνεται να τους υποδεχτείς χωρίς να έχεις κάτι να τους τρατάρεις;[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΓια να σας δω τους λεμονολάτρεις!!! Αυτά τα λεμονάκια καιρό ήθελα να τα φτιάξω χρόνια (είχα δει μία εκπομπή μαγειρικής γαλλικής παραγωγής με θέμα τη μαροκινή[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΈνα από τα ελληνικά προϊόντα που μου αρέσουν ιδιαίτερα, είναι η καπνιστή πέστροφα από την περιοχή των Σερρών. Με ωραίο ανοιχτό σωμόν χρώμα και κρουστή σάρκα.[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΕίναι μια πανεύκολη, γρήγορη και χορταστική πατατοσαλάτα. Τρώγεται κρύα και το παριζάκι της δίνει μια ιδιαίτερη γεύση. Όσοι την έχουν δοκιμάσει έχουν[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠιάτο για “δύσκολες αποστολές”. Κρύο, είναι μία πολύχρωμη και νόστιμη σαλάτα . Ζεστό, είναι ένα νοστιμότατο πρώτο πιάτο . Αυξάνοντας τις αναλογίες υπέρ του[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (6 γεμιστά μισά αυγά) : 6 αβγά σφιχτοβρασμένα και καθαρισμένα 4 κουταλιές βρασμένο ζαμπόν ψιλοκομμένο 6 μισά καρύδια ψιλοκομμένα 1 κουταλιά κρεμμυδάκι[...]
Πηγή: yumyum.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΣήμερα, μια που πάλι από τα τρεχάματα και τα καθημερινά εμπόδια κατάφερα τώρα μόλις να συναντήσω το αγαπημένο μου laptop και έφτασα τρέχοντας στο[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤα ονόμασα έτσι γιατί τα έφαγα σε πάρτυ παιδικό και ξετρελάθηκα Έχει βέβαια πολλά υλικά άλλα πιστέψτε με είναι τέλεια. Τι χρειαζόμαστε: Φέτες ψωμί τόστ 1 Τόνο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠανεύκολη, πολύ δροσερή, με χρώμα, νοστιμότατη πράσινη σαλάτα. Με μερικά κομματάκια τυριού της αρεσκείας μας γίνεται ένα ελαφρύ γεύμα μιας πολύ ζεστής ημέρας.[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr