Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 6 συνταγές
Υλικά σφυρίδα: 12 φέτες ελαιόλαδο: 60ml κρεμμύδι ξερό: 100 γρ., ψιλοκομμένο σέλερι: 2 κλωναράκια, ψιλοκομμένα μοσχάτο Λήμνου: 200ml ζωμός καραβίδας: 600ml[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά τσιπούρες 4 φιλεταρισμένες, χωρίς πέτσα, 300 γρ. καθεμιά ελαιόλαδο 100 ml ξερό κρεμμύδι 150 γρ. ψιλοκομμένο φινόκιο (βολβοί) 3 κομμένα σε φέτες ζωμός[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά τσιπούρες 4 φιλεταρισμένες, χωρίς πέτσα, 300 γρ. καθεμιά ελαιόλαδο 100 ml ξερό κρεμμύδι 150 γρ. ψιλοκομμένο φινόκιο (βολβοί) 3 κομμένα σε φέτες ζωμός[...]
Πηγή: icookgreek.comΤο όνομά τους, προέρχεται από την αρχαιοελληνική λέξη αμανίτης. Για τους περισσότερους, τα μανιτάρια είναι μικρά φυτά, με περίεργο σχήμα και υφή, που φυτρώνουν[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥλικά (4-6 μερίδες) : 1 κονσέρβα καβούρι 1/2 κιλό καραβίδες καθαρισμένες 400 γρ. ντομάτες σε κύβους 200 γρ. σπανάκι καθαρισμένο και κομμένο σε κομμάτια 250[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά τσιπούρες: 4 φιλεταρισμένες, χωρίς πέτσα, 300 γρ. η καθεμιά πορτοκάλια: 2, το ξύσμα και ο χυμός φινόκιο (βολβοί): 3 κομμένα σε φέτες θυμάρι: 1/2[...]
Πηγή: icookgreek.com