Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 7 συνταγές
Η Σκορδαλιά, γνωστή και ως αλιάδα, κρεμώδης και απαλή, είναι ένα συνοδευτικό του τηγανητού βακαλάου, πολύ δημοφιλές στην ελληνική κουζίνα. Το βασικό της[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΘυμάστε τον ελληνικό έργο με το συχωρεμένο το Θανάση Βέγγο, στο οποίο, αφού έχει φάει άφθονο σκόρδο, εξολοθρεύει με την ανάσα του τους εχθρούς, κραυγάζοντας[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΚαρπάτσο βακαλάου με σαλάτα φρέσκιας αγκινάρας και σάλτσα ελιάς: Καρπάτσιο εξαιρετικού βακαλάου, σερβιρισμένο κατά το ιταλικό συνήθειο –το οποίο πριμοδοτεί[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΙΝΣΑΛΑΤΑ ΝΤΙ ΡΙΝΦΌΡΤΣΟ, Η ΚΑΤ' ΕΞΟΧΗΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΟΥ, ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΠΟΛΙ Στο τραπέζι της παραμονής Χριστουγγένων στη Νάπολι, υπάρχει ένα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr