Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
200 γρ. φρέσκο γάλα 650 γρ. φέτα σκληρή, μετρίως αλμυρή 1 κοφτό κουτ. γλυκού μαστίχα κοπανισμένη σε σκόνη (ή 3-4 σταγόνες μαστιχέλαιο, που βρίσκουμε στα[...]
Πηγή: gastronomos.grΤο Παξιμάδι είναι ο αρχαιοελληνικός Διπυρίτης ή Δίπυρος Άρτος (δις εις την πυράν) πήρε το όνομά του από τον Πάξαμο, λόγιο ή αρτοποιό του 1ου μ. Χ. αιώνα από τη[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr1 κομμάτι ανιτκολλητικό χαρτί ψησίματος 1κομμάτι αλουμινόχαρτο 1 κομμάτι φέτα (ολόκληρο κομμάτι) 150 γρ. κασέρι Ελασσόνας ( κομμένο σε φέτα καρεδάκια ή[...]
Πηγή: argiro.grΥΛΙΚΑ Για την ουρά βοδιού Ουρά βοδιού Κάρδαμο Σκόρδο Κρεμμύδι Μαστίχα Χίου Λάδι Αλάτι Φύλλα δάφνης Βούτυρο Για τις μπάμιες Μπάμιες Αλάτι [...]
Πηγή: megatv.com/cookΤραγανό, ξεροψημένο φύλλο, που κλείνει μέσα του πεντανόστιμη κρέμα σιμιγδαλιού με άρωμα βανίλιας και μαστίχας. Από τα πιο νόστιμα γαλακτομπούρεκα που έχουμε[...]
Πηγή: bostanistas.grΠοικίλα χόρτα τσιγαριαστά ή τσιγαριστά, με ελαιόλαδο, μυρωδικά και ντομάτα, πιάτο της καθημερινής κουζίνας πολλών ελληνικών τόπων και από αυτά που εξυμνούν[...]
Πηγή: pandespani.com4 μέτρια κολοκυθάκια (γύρω στα 750 με 800 γραμμάρια) 3-4 κ.σ. καλό, παρθένο ελαιόλαδο 500 ml πολτό (passata) ντομάτας 0.5 κρεμμύδι 150 γρ από κάποιο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓλυκές πιπεριές γεμιστές με ζυμαρικά Πολλά πιάτα της ιταλικής κουζίνας φωτίζουν οι κόκκινες και οι κιτρινόχρωμες πιπεριές. Στο νότο μάλιστα, οι γλυκές πιπεριές[...]
Πηγή: pandespani.com