Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 75 συνταγές
Υλικά: 1 ελαφρά χτυπημένο αυγό(ά) 2 κουταλάκια σκόνη κάρι 1 μέτριο τριμμένο καρότο(α) 1 τριμμένος κύβος λαχανικών λίγο λάδι 3 φλιτζάνια νερό 1 μέτρια[...]
Πηγή: greekcook.grΌταν ξεκίνησα αυτό το blog , είχα στόχο την προβολή της κρητικής κουζίνας και της κρητικής διατροφής μέσα από τις συνταγές με τις οποίες μεγάλωσα και με άλλες[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥλικά: Για 6-8 άτομα Για τη φάβα ½ κιλό φάβα 1 ξερό κρεμμύδι κομμένο στα τέσσερα 2 σκελίδες σκόρδο 1 ποτήρι κρασιού ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι Για τους[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά 500 γρ. φάβα βρασμένη 2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 κ.σ. ρίγανη αλάτι-πιπέρι 1 αυγό 1/2 φλιτζάνι τριμμένη φρυγανιά αλεύρι για το τηγάνισμα λάδι για[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΥλικά: 500 γρ. φάβα λίγη σόδα 2 κρεμμύδια τριμμένα 2 ντομάτες τριμμένες 1 φλιτζ. τσαγιού τριμμένη φρυγανιά άνηθο Αλάτι αλεύρι λάδι Εκτέλεση: Βράζουμε με[...]
Πηγή: xortosyntages.blogspot.grΥΛΙΚΑ : 500 γρ φάβα έτοιμη 1 ξερό κρεμμύδι 2 σκελίδες σκόρδο 2 αυγά 200 γρ φρυγανιά τριμμένη 50 γρ αλεύρι 100 γρ παρμεζάνα ή σκληρό κεφαλοτύρι 1 ματσάκι[...]
Πηγή: executivecook.blogspot.grΜια φίλη μου από την Ρουμανία μου έδωσε αυτήν την εύκολη και γευστική συνταγή για ελαφριές και νοστιμότατες πατάτες φούρνου. Τρώγεται και ως συνοδευτικό αλλά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠατάτες μαλακές από μέσα και έξω τραγανές όπως το εξωτερικό των fried chicken. Τι χρειαζόμαστε: Πατάτες Φρυγανιά αλεσμένη Αλάτι Πιπέρι Κανέλλα Ελαιόλαδο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣτην προσπάθειά μου να χρησιμοποιήσω λαχανικά μ' έναν τρόπο διαφορετικό αλλά και γευστικό μαζί, ανακάλυψα μια συνταγή για ζυμαρικά φούρνου πολύ νόστιμη![...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 1 ελαφρά χτυπημένο Αυγό(ά) 2 κουταλάκια σκόνη Κάρι 1 μέτριο τριμμένο Καρότο(α) 1 τριμμένος Κύβος λαχανικών λίγο Λάδι 3 φλιτζάνια Νερό 1 μέτρια τριμμένη[...]
Πηγή: greekmasa.grΈνα πολύ υγιεινό και νόστιμο σουφλέ με λαχανικά. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό πατάτες 2 φλ. καρότα 2 φλ. αρακά 2 φλ. καλαμπόκι 2 φλ. τριμένη φρυγανιά 2 φλ. γαλα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ : 500 γρ φάβα έτοιμη 1 ξερό κρεμμύδι 2 σκελίδες σκόρδο 2 αυγά 200 γρ φρυγανιά τριμμένη 50 γρ αλεύρι 100 γρ παρμεζάνα ή σκληρό κεφαλοτύρι 1 ματσάκι[...]
Πηγή: executivecook.blogspot.grΥλικά: 1 κιλό μπρόκολο 2 αβγά (ασπράδια) 100 ml κρέμα γάλακτος (αυτές με τα χαμηλά λιπαρά είναι πολύ νερουλές, εσείς πράξτε κατά συνείδηση) 80 γραμ.[...]
Πηγή: greekcook.grh2.cjk { font-family: "Droid Sans Fallback"; }h2.ctl { font-family: "FreeSans"; }p { margin-bottom: 0.25cm; line-height: 120%; }a:link { } Υλικά 1 πακέτο φύλλο[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΠατατοκεφτέδες για συνοδευτικό έφτιαξα σήμερα. Είχαμε βλέπετε φασολάκια για μεσημεριανό και η κόρη μου η μεγάλη παρόλο που τρώει σχεδόν τα πάντα και γενικά[...]
Πηγή: kouzinotherapy.blogspot.grΜια πολυαγαπημένη συνταγή, ιδανική για να αξιοποιηθούν υπολείμματα από κοτόπουλο! Τι χρειαζόμαστε: 500-600 γραμ. μαγειρεμένο κοτόπουλο, κρύο και ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 1 πακετο φύλλο χωριατικο 3 κουπες πολυ ψιλοκομμενο λάχανο 1 κουπα καροτο τριμμενο στο χοντρο του τριφτη 1 κουπα αρακα βρασμενο 1 μεγαλο κρεμμυδι σε[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά (4 μερίδες) : 300 γρ. καρότα 300 γρ. φασολάκια 300 γρ. αρακάς 6 κουτ. της σούπας τριμμένη παρμεζάνα 5 αυγά 4 κουτ. της σούπας τριμμένη φρυγανιά 1[...]
Πηγή: yumyum.grΣίγουρα η φάβα δεν αποτελεί το πλέον διαδεδομένο όσπριο αλλά είναι ένα εξαιρετικό συνοδευτικό θαλασσινών και τρώγεται κατάκόρον την περίοδο της νήστειας και[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr"Μπρουσκέτες" με τηγανιτά αυγά και αυγά ποσέ (OEUFS POCHES) Η ιταλική Bruschetta μοιάζει πολύ με την κρητική "κουκουβάγια" ή "ντάκος". Η αυθεντική είναι[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΥλικά συνταγής 400 γρ. ανακατεμένα χορταρικά και μυρωδικά (σπανάκι, σέσκουλο, μυρώνια, φρέσκο κρεμμυδάκι, άνηθο) ψιλοκομμένα 4-5 κουταλιές της σούπας[...]
Πηγή: icookgreek.com3 φλιτζ. τσαγιού αρακάς κατεψυγμένος 4 αυγά σφιχτοβρασμένα, κομμένα στα τέσσερα 8 αγκιναράκια του κουτιού, διατηρημένα στο λάδι, στραγγισμένα και καλά[...]
Πηγή: gastronomos.gr