Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 74 συνταγές
Για να κάνουμε μόνοι μας λάχανο τουρσί χρειάζεται κάποιος χρόνος, κάποιος κόπος, και αρκετή αφοσίωση. Θα πρέπει πρώτα να ζητήσουμε από τον μάστορα, τον[...]
Πηγή: deipnosofismata.blogspot.gr3 φλιτζ. τσαγιού αρακάς κατεψυγμένος 4 αυγά σφιχτοβρασμένα, κομμένα στα τέσσερα 8 αγκιναράκια του κουτιού, διατηρημένα στο λάδι, στραγγισμένα και καλά[...]
Πηγή: gastronomos.grΓια τη γέμιση: 1 κ/λιά Βούτυρο ή ελαιόλαδο 1 φλ. ρύζι μακρύκοκκο ½ ψιλοκομμένο κρεμμύδι 3 κ/λια αρακά 3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1 μικρό καρότο κομμένο[...]
Πηγή: cooktherapy.grΜια απλή καλοκαιρινή σαλάτα, χορταστική, νόστιμη και υγιεινή που μπορεί με λίγη φέτα να γίνει πλήρες γεύμα τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού ή να συνοδεύσει το[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΣαλάτα εποχής από την παράδοσή μας, που θα μπορούσε να είναι έμπνευση μεγάλου σεφ! Ξέρετε τι είναι ο αροδαμός; Είναι ο καινούργιος βλαστός, τα βλασταράκια και[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΓια 2-4 άτομα: 1 πακέτο νούντλς (της προτιμήσεώς σας) 1 μεσαίο καρότο καθαρισμένο και κομμένο σε λεπτές λωρίδες 3/4 φλιτζάνια τσαγιού αρακάς κατεψυγμένος 2[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά: Για 2-4 άτομα 1 μικρή σελινόριζα 1 φλιτζάνι του καφέ αρακά βρασμένο (από κονσέρβα) 1 ποτήρι λευκό κρασί 2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο χυμός απο 1 λεμόνι[...]
Πηγή: sidagi.gr1 φλ. τσαγιού βρασμένα μαυρομάτικα φασόλια 1 καρδιά μαρούλι 2 ώριμες, σφιχτές ντομάτες 1 αγγούρι με τη φλούδα του 10 ελιές 2 κ.σ. κάππαρη 1 ξερό κόκκινο[...]
Πηγή: argiro.gr4 βρασμένες πατάτες 4 αγκινάρες (ζεματισμένες για 2΄-3΄σε αλατισμένο βραστό νερό) 2 φλ. τσαγιού αρακά βρασμένο 4 βρασμένα αυγά (σφιχτά) 5-6 φρέσκα κρεμμυδάκια[...]
Πηγή: argiro.grΓια 4 άτομα Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά κοτόπουλο | σπαράγγι | μαρούλι Διαφημίσεις 6 πράσινα σπαράγγια βρασμένα 2 στήθη[...]
Πηγή: toarkoudi.grΦΛΟΓΕΡΕΣ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ Η ελληνική εκδοχή των "spring rolls"! Πανεύκολες και γρήγορες φλογέρες λαχανικών εξαιρετικά νόστιμες για κάθε περίσταση! Ταιριάζουν με τα[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΕντάξει, δεν είναι η εποχή των μανιταριών, αλλά ο οικιακός μας προμηθευτής μαναβικής (ο πατέρας μου στη λαϊκή) καταφέρνει να ξετρυπώνει ωραία μεγάλα μανιτάρια[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΤόσο απλά. Διότι έπιασαν οι ζέστες και ονειρεύομαι σαλάτες. Βραστά κόκκινα παντζάρια, μπόλικο ελαιόλαδο, καλό ξίδι από κόκκινο κρασί, αλμυρή, σκληρή βαρελίσια[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΜετά από πολύ καιρό απουσίας... είπα να φτιάξω μια συνταγή... ίσως μου έρθει πάλι η όρεξη για επικοινωνία ...μετά από τις δύσκολες μέρες που περάσαμε. Η[...]
Πηγή: manitarosyntages.blogspot.grΥλικά συνταγής φασόλια γίγαντες: 500 γρ. σέλινο: 2 κλωνάρια κρεμμύδια: 3 ξερά, μικρά πράσο: 1 ψιλοκομμένο μαϊντανός ή άνηθος: 1 ματσάκι, ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: icookgreek.comΓια 4-6 άτομα Για τη σαλάτα 250 γραμμάρια μύδια βρασμένα (τα ατμοβράζετε σε ζωμό από κρασί, ξίδι, δάφνη, ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια) 250 γραμμάρια φασόλια[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά συνταγής 1 πακέτο βίδες ή άλλα κοντά ζυμαρικά της επιλογής σας 200 γρ. μπουκετάκια μπρόκολο βρασμένο 200 γρ. αρακά βρασμένο 1 αβοκάντο σε κομματάκια 1[...]
Πηγή: icookgreek.comΤώρα τελευταία, τα χέρια μου, το πρόσωπο, τα μαλλιά μου, τα ρούχα μου είναι καλυμμένα με αλεύρι, κι αυτό γιατί τελευταία φτιάχνω ζυμωτό ψωμί με ξινό προζύμι σε[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΚαθαρά Δευτέρα, σου λέει. Νηστεία, σου λέει. Αποτοξίνωση, σου λέει. Ναι, καλά. Πώς τα βλέπετε όλα αυτά να συνδιάζονται, μου λέτε; Γιατί εγώ χρόνια τέσσερα και[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΕχθές, Σάββατο, βρήκα στη λαϊκή φρέσκα κουκιά. Γεμάτα, με ωραίο χρώμα και τραγανό εξωτερικό, να το σπας και το “κρατς” να ακούγεται τρεις πάγκους παρακάτω.[...]
Πηγή: cookpad.com/gr500 γρ. κιμάς ή 2 κονσέρβες τόνου 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1-2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 2 τριμμένα καρότα 2 φλιτζάνια τσαγιού αρακά 1 φλιτζάνι τριμμένες[...]
Πηγή: cooktherapy.grΤο ταμπουλέ είναι μια σαλάτα που πολύ αγαπούν στις χώρες της Μέσης Ανατολής. Προσωπικά το γεύτηκα πρώτη φορά πριν χρόνια σε μαγαζί με Λιβανέζο ιδιοκτήτη, στη[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr