Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Γεια σας ήρθα με συνταγή που με έχει ενθουσιάσει Πανεύκολη οικονομική και πεντανόστιμη Είναι γνωστό ότι σκέφτομαι διάφορα όταν μαγειρεύω, μου αρέσει πολύ να[...]
Πηγή: elpidaslittlecorner.blogspot.grΥλικά Κουνέλι 1 κομμένο σε μερίδες Ελαιόλαδο 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Σκόρδο 5-6 σκελίδες Θυμάρι Μαϊντανός Μαντζουράνα Σέλινο Φύλλα δάφνης 3 φύλλα[...]
Πηγή: chefoulis.grΦουλ του πορτοκαλί έχουμε σήμερα!! Ένα φαγάκι όλο γλύκα, ιδανικό για να συνοδεύσει τα ψητά κρεατικά μας. Πορτοκαλί γλυκοπατάτες, κολοκύθα και καρότα δίνουν[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΠΙΤΑ (TORTA PASQUALINA) για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Εφτασε και το Πάσχα και βέβαια το μηνιαίο ραντεβού της ομάδας των Quanti Modi di Fare e[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά Υλικά για το ριζότο κρεμμύδι ξερό: 1 ψιλοκομμένο ελαιόλαδο: 100 ml ρύζι Arborio: 250 γρ. λευκό κρασί: 100 ml ζωμός κότας: 420 ml Υλικά για το ψαρονέφρι[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά 8 αυγά 4 πικάντικα λουκάνικα Άνδρου 6 μέτριες πατάτες 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού γάλα τριμμένη ξερή μυζήθρα ή Βολάκι Άνδρου 2 κουταλιές της σούπας δυόσμος[...]
Πηγή: icookgreek.comΈχει υποβληθεί από azulini Δευτέρα, 08/12/14 Υλικά200 γραμ. βρασμένες φακές1 κρεμμύδι2 σκελίδες σκόρδο1 καρότο1 κλαδάκι μαντζουράνα1κουταλάκι γλυκού κύμινο2[...]
Πηγή: greekmasa.grΠριν από μερικές μέρες -μπορεί και μήνα ολόκληρο- κάποιος καλός φίλος αναρωτήθηκε διαβάζοντας το μπλογκ: "γκούλας;" Κι επειδή εγώ δε χαλάω χατήρι κανενός,[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΟ Ποπάι λαμβάνει το πολύτιμο αυτό μέταλλο, τον σίδηρο, από το σπανάκι και αποκτά αμέσως δύναμη. Αν, όμως, το σπανάκι δεν είναι και από τις αγαπημένες σας[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΣας εδειξα τον κήπο που έχουμε στο μπαλκόνι μας?? Τα μυρωδικά που θα δείτε φτιάχνουν τη καλύτερη μαρινάδα για μπριζολιτσες, κοτοπουλάκι, ψαράκι. Επισης κάνουν[...]
Πηγή: toimerologiomiasmamas.blogspot.grΥλικά για πυρέξ 27χ16 εκ.: 250 γρ. πένες ή βίδες βρασμένες για 10′ 200 γρ. μοσχαράκι μαγειρεμένο (όχι πολλές σάλτσες) 100 γρ. μοτσαρέλα τριμμένη 100 γρ.[...]
Πηγή: easykuzina.gr