Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 2 συνταγές
1) Αν το κρέας που βράζουμε εξακολουθεί να είναι σκληρό, ρίχνουμε ένα κουταλάκι ζάχαρη. 2) Αν θέλουμε να βράσουμε μοσχάρι και δεν έχουμε χύτρα ταχύτητος,[...]
Πηγή: glukomperdemata.blogspot.grΌπως σας είπα και στην ακριβώς από κάτω ανάρτησή μου, φέτος ετοίμασα απλά πραγματάκια αλλά πολύ νόστιμα αν κρίνω ότι ελάχιστα από αυτά απέμειναν στις[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.gr