Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 36 συνταγές
Το Πάσχα στο χωριό. Τώρα. Συνήθως δεν πας στο χωριό. Δεν προλαβαίνεις. Μα αν πας, το ξέρουν όλοι από πριν, από το Facebook και έχουν και εκείνοι δουλειές.[...]
Πηγή: sforsummer.wordpress.comΠράσινη σαλάτα με σύκα και κατσικίσιο τυρί Άτομα: 4, Χρόνος προετοιμασίας: 10’, Κόστος : 5 € ΥΛΙΚΑ : 1 μαρούλι 3-4 φρέσκα σύκα ½ φλιτζάνι του τσαγιού[...]
Πηγή: foodtrails.grΣυνεχίζοντας την παρουσίαση των υπoλοίπων 8, από τους 16 παραγωγούς που επιλέξαμε τα προϊόντα τους στο Φεστιβάλ “Ελλάδα-Γιορτή-Γεύσεις” από το Αθηνόραμα Umami,[...]
Πηγή: caruso.grΣε ένα φωτογραφικό απίστευτο αφιέρωμα, εξηγεί 49 λόγους για να αγαπάς την Ελλάδα! οι Έλληνες πάντα παίρνουν τον χρόνο τους! Αφήνουν τις όμορφες στιγμές να[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.grΤΟ PARMIGIANO REGGIANO Με αφορμή τον διαγωνισμό μαγειρικής CrossCooKing , του επίσημου site του Parmigiano Reggiano , αποφάσισα να αφιερώσω μία ανάρτηση στο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤις τελευταίες μέρες λιώνουμε κυριολεκτικά από τη ζέστη με αποκορύφωμα τη σημερινή μέρα που η θερμοκρασία έφτασε στους 37°C στη Χάγη. Απίστευτο για[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΙδέες για το γιορτινό σας τραπέζι, πιάτα που σίγουρα θα αρέσουν σε όλους. Υλικά (6-7 μερίδες) 2 κιλά χοιρινή σπάλα ζυγισμένη χωρίς το κόκαλο (ζητήστε στον[...]
Πηγή: 4lifeidea.blogspot.grΗ μυρτιά(μυρσίνη, μερτιά, μερσινιά, σμυρτιά) είναι θάμνος με φύλλα λογχοειδή,άνθη λευκά και καρπούς μικρές κοκκινόμαυρες ρόγες. Ιστορία :Ιερό φυτό από την[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΤο ταξίδι όμως στην Μάνη, όπως ήταν φυσικό, είχε και τα γευστικά του δώρα. Η κουζίνα της Μάνης στηρίζεται στην τοπική της παραγωγή (αν και σήμερα υπάρχουν και[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΌσοι μας παρακολουθείτε θα γνωρίζετε ότι είμαστε ένα από τα ελάχιστα food blogs που δεν διαφημίζουμε κάποια εταιρεία, αν και πάρα πολλές μας έχουν πλησιάσει[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΚατ’ αρχήν λίγα λόγια για τους μη γνωρίζοντες τι είναι τσιτσίραβλα. Όπως έχουμε ξαναπεί, την περίοδο της μεγάλης φτώχειας στο Πήλιο, οι κάτοικοι[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ απόφαση ελήφθη! Φέτος στο ρεβεγιόν θα σερβίρεις χοιρινό... βρήκαμε μια απολαυστική συνταγή με τρυφερό φιλέτο χοιρινού, τραγανά πεκάν και τη "διάσημη" σος[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΚαλή σας μέρα και καλή εβδομάδα!!!! Τί κάνετε;;; Ελπίζω να είστε όλοι καλά!!! Η μονοτονία δεν είναι το δυνατό μου σημείο ή μάλλον είναι το αδύνατό μου[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕπισήμως τουλάχιστον έκλεισε πια το καλοκαίρι - αν και ακόμα περιμένουμε τη βροχούλα που θα το αποτελειώσει - κι οφείλουμε έτσι δύο αποχαιρετισμούς μέχρις να[...]
Πηγή: bostanistas.grΓαλοπούλα σε διάφορες εκδοχές, που ελπίζω πως θα σας βοηθήσουν να παρουσιάσετε ένα κλασικό τραπέζι με κάποιες ενδιαφέρουσες παραλλαγές. Η προετοιμασία του[...]
Πηγή: bostanistas.gr800γρ. σύκα 200γρ. κατσικίσιο τυρί 300γρ. σαλάμι αέρος φύλλα βασιλικού (προαιρετικά) Κόβουμε τα σύκα στη μέση. Διακοσμούμε μια πιατέλα εναλλάξ με κατσικίσιο[...]
Πηγή: cooklos.grΙδέες για μικρό μπουφέ Ήρθε η στιγμή να σας δείξω μερικές προτάσεις για μεζέδες μπουφέ. Αφορμή στάθηκαν τα μικρά finger food που έφτιαξα για να πιούμε το κρασί[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grυλικά 280γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κουταλάκια μπέικιν πάουντερ 1 κουταλάκι ζάχαρη 1/2 κουταλάκι μαγειρική σόδα 1/2 κουταλάκι αλάτι 6 κουταλιές βούτυρο[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.gr