Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 54 συνταγές
Στα 35 του αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτό που αγαπούσε: να γίνει μάγειρας. Έτσι, ο Ανδρέας Γάβρης μετά την εκτροφή θηραμάτων και τις[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά: Για 2-4 άτομα 2 μέτριες καραβίδες 2 μέτριες γαρίδες 6 καθαρισμένα μύδια 6 καθαρισμένα χτένια Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο ½ φλιτζάνι τσαγιού ζωμός ψαριού ¼[...]
Πηγή: sidagi.gr1 στήθος γαλοπούλας (800γρ. περίπου) 4 κ.σ. μέλι 3 κλωνάρια φρέσκο δενδρολίβανο ½ λεμόνι (ο χυμός του) ⅓ φλιτζ. ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι Αναμιγνύουμε όλα τα[...]
Πηγή: cooklos.gr1 κιλό μοσχάρι (νουά, ποντίκι, χτένι από σπάλα, ελιά) 2 μεγάλα κρεμμύδια ½ φλιτζ. ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο 1 ποτήρι κρασιού πετιμέζι ½ ποτήρι κρασιού ξύδι[...]
Πηγή: cooklos.grΥλικά Κουνέλι κομμένο σε μερίδες 1 1/2 κιλό ή 2 κιλά Κρεμμύδια 3 τεμ.κομμένα ροδέλες Βούτυρο 2 κουταλιές της σούπας Ελαιόλαδο 2 κουταλιές της σούπας Σκόρδο 3[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Για το πίρι-πίρι Κόκκινες καυτερές πιπερίτσες 25-30 τεμ. Ελαιόλαδο 500 γρ. Για το χοιρινό Μπριζόλες 8 τεμ.χοιρινές λαιμού Δενδρολίβανο 1 1/2 κουταλάκι[...]
Πηγή: chefoulis.grΔεν γοητεύτηκα ποτέ από τα γραφόμενα υπό της Τζούλια Τσάιλντ. Μπορεί κάπως να με κέντρισε η προσωπικότητά της αλλά πέραν αυτού ουδέν. Παρεμβαίνει κι ο[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ πατάτα είναι μια από τις καλύτερες γαρνιτούρες για τα ψητά κρέατα. Συνήθως τις κάνουμε φούρνου και βέβαια είναι υπέροχες με το λαδάκι τους, το λεμόνι τους,[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά (4-6 μερίδες) : 1 κουνέλι 1/2 φλιτζάνι λάδι αλάτι πιπέρι δενδρολίβανο ½ κιλό πατάτες 1/2 φλιτζανάκι ξύδι 4 σκελίδες σκόρδο 1 φλιτζάνι λάδι Εκτέλεση: 1.[...]
Πηγή: yumyum.grΑυτή την περίοδο του Ιουνίου είμαι συνήθως μόνος στην Τσαγκαράδα ή με τον γιο μου. Από τη μια η δουλειά στο ξενοδοχείο, από την άλλη τα κεράσια και τα βύσσινα[...]
Πηγή: bostanistas.gr1 ½ κιλό περίπου κουνέλι κομμένο σε μερίδες 1 φλιτζ τσαγιού ελαιόλαδο 1 κρασοπότηρο ξίδι 3 κουτ σούπας φυλλαράκια δενδρολίβανο 3 σκελίδες σκόρδο λειωμένο Αλάτι[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΧρόνια Πολλά!!!!!! Να είμαστε όλοι καλά, να έχουμε πρώτα την υγεία μας, δουλειά, πολλές πολλές ευτυχισμένες στιγμές και πολλούς πολλούς αγαπημένους ανθρώπους[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΥλικά 1 κούπα αλάτι χονδρό 1 κούπα δενδρολίβανο 1 κούπα φασκόμηλο 15-20 πιπέρι μαύρο σε κόκκους 1-2 σκελίδες σκόρδο Ξεχωρίζουμε τα φυλαράκια από τα κοτσανάκια[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΗ πολέντα έχει καταγωγή από την Ιταλία και συγκεκριμένα από μια περιοχή της Βόρειας Ιταλίας που βρέχεται από την Αδριατική, το Friuli . Υπάρχουν πολλά ιταλικά[...]
Πηγή: olivesandolive.blogspot.grΚαλησπέρα κορίτσια!!! Μου ήρθε μια έμπνευση της στιγμής και αποφάσισα να ξεκινήσω μια καινούρια θεματική ενότητα στο blog μου με θέμα τη μαγειρική! Επειδή[...]
Πηγή: mitsakicherryblossom.blogspot.grΗ αλήθεια είναι πως είχα χρόνια να πιω μπύρα . Προτιμούσα το κρασί ή το ούζο ανάλογα με την περίσταση. Η μπύρα ήταν ένα ποτό που δεν με ενθουσίαζε ... Όταν[...]
Πηγή: sofetogeyseisygeias.blogspot.grΌπως έχετε καταλάβει, για να μην αποχωριστώ αγαπημένα φαγητά, ψάχνω εναλλακτικούς τρόπους να τα κάνω πιο ελαφριά. Εννοείται πως δε θα άφηνα απ' έξω τα[...]
Πηγή: lookcooliageumata.blogspot.grΤο cassoulet είναι κάτι σαν την ισπανική παέγια! Ένα πιάτο που συγκεντρώνει πολλά είδη κρέατος (όχι βέβαια θαλασσινά) σε ένα πιάτο, με κυρίαρχο συστατικό[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html