αφρατα σταφιδοψωμα νηστισιμα | κριθαρότο με γαριδες και σαφραν | μηλοπιτα με φρουκτοζη | κρεπες συνταγη παρλιαρος | ορτυκια στιφαδο | πρασα με χοιρινο στην κατσαρολα | νηστισιμες πατατοκεφτεδες
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα

Βρέθηκαν 13 συνταγές

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Κεφτέδες κολοκύθας (λιροκεφτέδες)

Από τον κ. Νικόλαο Κούκουζα ΥΛΙΚΑ 2 κιλά λίρα (περίπου) κολοκύθα 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι Δυόσμο μπόλικο Αλεύρι όσο πάρει Αλεύρι σταρένιο για το πανάρισμα Λάδι[...]

Πηγή: gefseis-evias.blogspot.gr
Λαχανοντολμάδες ...με ευβοιώτικη νοστιμιά

Από την κ. Σοφία Εφη Λούκα - ταβέρνα Η Φλόγα Αγ. Ιωάννης Αλιβερίου Ενα αγαπημένο φαγητό για το κυριακάτικο τραπέζι ΥΛΙΚΑ μισό κιλό κιμά 4 φρέσκα κρεμυδάκια 2[...]

Πηγή: gefseis-evias.blogspot.gr

Το στιφάδο της Παναγιάς στον Οξύλιθο

Από την κ. Πίτσα Χωριανοπούλου - Οξύλιθος Παραμονή της Παναγιάς στον Οξύλιθο !! Το στιφάδο προέρχεται από την αρχαία ελληνική λέξη τύφος που σημαίνει ατμός.[...]

Πηγή: gefseis-evias.blogspot.gr
Σουτζουκάκια με πιλάφι

από την κ. Γιώτα Αλούκου - Στύρα Για τα σουτζουκάκια : 1 κιλό κιμά (ο,τι θέλετε, εγω προτιμώ το μοσχαρίσιο) 1 μεγάλο κρεμμυδι ψιλοκομμένο 1 κεφάλι σχεδόν[...]

Πηγή: gefseis-evias.blogspot.gr
Κατσικάκι γιουβέτσι με γεύση μουστάρδας

Η κ. Κατερίνα Ανδρονικίδη από Ζάρακες προτείνει ανεπιφύλακτα την συνταγή της νότιας Εύβοιας !!! Υλικά για 4 άτομα Μισό κατσικάκι σε μερίδες (2,5 κιλά περίπου)[...]

Πηγή: gefseis-evias.blogspot.gr
Χοιρινή πανσέτα με λάχανο

Από το περιοδικό ΗΧΩ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ της κ. Ιωάννας Μούτση - Κάρυστος Το φαγητό μαγείρεψε η κ. Σεβαστή Νικολάου Ζωγράφου. Υλικά : 6 μεγάλες χοιρινές πανσέτες[...]

Πηγή: gefseis-evias.blogspot.gr
Ψήνουμε Φαγκρί στα κάρβουνα της ψησταριάς μας

Από τον κ. Γιώργο Μαλλιώρα http://www.afoi-malliora.gr/forum/30----/529-bbq-----.html ΨΗΝΟΝΤΑΣ ΦΑΓΚΡΙ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΣΤΗΝ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΜΑΣ Το ψήσιμο ενός μεγάλου[...]

Πηγή: gefseis-evias.blogspot.gr
Αφιέρωμα στα λαογραφικά του Αη Γιάννη Αλιβερίου

Χάρη σε δυο δραστήρια μέλη της ομάδας ΓΕΥΣΕΙΣ της ΕΥΒΟΙΑΣ, τις κυρίες Σοφία Εφη Λούκα και Ολυμπία Βογιατζή, έφθασαν στο Ιστολόγιό μας πολύ σημαντικές[...]

Πηγή: gefseis-evias.blogspot.gr
Κρέας στη γάστρα με πατάτες γιαχνί

Από την κ. Σοφία Εφη Λούκα - Αγιος Ιωάννης Αλιβερίου ΥΛΙΚΑ 6-7 πατάτες 2 κρεμμύδια κομμένα 4 μερίδες κρέας (εγώ έβαλα χοιρινό μπούτι χωρίς κόκκαλο)με οτι κρεας[...]

Πηγή: gefseis-evias.blogspot.gr
Τα παλιά χρόνια στο λιοτρίβι

Γράφει και διηγείται ο κ. ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΟΥΝΤΡΙΧΑΣ - Αη Γιώργης Αυλωναρίου Το κείμενο απεικονίζει την τρόπο που έβγαινε το ελαιόλαδο στο λιοτρίβι και τη ζωή του[...]

Πηγή: gefseis-evias.blogspot.gr
Πηχτή χοιρινή από τη νότια Εύβοια

Από την κ. Μαρία Ρούπα - Ραπταίοι Μεσοχωρίων Μια παραδοσιακή συνταγή Χρειαζόμαστε 1 κεφάλι χοιρινό Λίγο κρέας χοιρινό από μπούτι 1 κεφάλι σκόρδο ψιλοκομμένο 1[...]

Πηγή: gefseis-evias.blogspot.gr
Κυριακάτικο κοκκινιστό με χοντρό μακαρόνι από[...]

Από την κ. Γιώτα Αλούκου - Στύρα Υλικά: 1 ½ κιλό κρέας της αρεσκείας σας. Με κατσικάκι στουραϊτικο γίνεται τέλειο !!! ½ φλτζ τσαγιού ελαιόλαδο 400[...]

Πηγή: gefseis-evias.blogspot.gr
Λαγός στιφάδο

Από την κ. Σόφη Καραγιάννη - Κριεζά ΥΛΙΚΑ 1,5 κιλό λαγό. Εναλλακτικά κουνέλι ή μοσχάρι ποντίκι 2 κιλά κρεμμυδάκια στιφάδου 1 κεφάλι σκόρδο( όποιος το αντέχει ή[...]

Πηγή: gefseis-evias.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy