Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
Από τον κ. Νικόλαο Κούκουζα ΥΛΙΚΑ 2 κιλά λίρα (περίπου) κολοκύθα 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι Δυόσμο μπόλικο Αλεύρι όσο πάρει Αλεύρι σταρένιο για το πανάρισμα Λάδι[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΑπό την κ. Σοφία Εφη Λούκα - ταβέρνα Η Φλόγα Αγ. Ιωάννης Αλιβερίου Ενα αγαπημένο φαγητό για το κυριακάτικο τραπέζι ΥΛΙΚΑ μισό κιλό κιμά 4 φρέσκα κρεμυδάκια 2[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΑπό την κ. Πίτσα Χωριανοπούλου - Οξύλιθος Παραμονή της Παναγιάς στον Οξύλιθο !! Το στιφάδο προέρχεται από την αρχαία ελληνική λέξη τύφος που σημαίνει ατμός.[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grαπό την κ. Γιώτα Αλούκου - Στύρα Για τα σουτζουκάκια : 1 κιλό κιμά (ο,τι θέλετε, εγω προτιμώ το μοσχαρίσιο) 1 μεγάλο κρεμμυδι ψιλοκομμένο 1 κεφάλι σχεδόν[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΗ κ. Κατερίνα Ανδρονικίδη από Ζάρακες προτείνει ανεπιφύλακτα την συνταγή της νότιας Εύβοιας !!! Υλικά για 4 άτομα Μισό κατσικάκι σε μερίδες (2,5 κιλά περίπου)[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΑπό το περιοδικό ΗΧΩ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ της κ. Ιωάννας Μούτση - Κάρυστος Το φαγητό μαγείρεψε η κ. Σεβαστή Νικολάου Ζωγράφου. Υλικά : 6 μεγάλες χοιρινές πανσέτες[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΑπό τον κ. Γιώργο Μαλλιώρα http://www.afoi-malliora.gr/forum/30----/529-bbq-----.html ΨΗΝΟΝΤΑΣ ΦΑΓΚΡΙ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΣΤΗΝ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΜΑΣ Το ψήσιμο ενός μεγάλου[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΧάρη σε δυο δραστήρια μέλη της ομάδας ΓΕΥΣΕΙΣ της ΕΥΒΟΙΑΣ, τις κυρίες Σοφία Εφη Λούκα και Ολυμπία Βογιατζή, έφθασαν στο Ιστολόγιό μας πολύ σημαντικές[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΑπό την κ. Σοφία Εφη Λούκα - Αγιος Ιωάννης Αλιβερίου ΥΛΙΚΑ 6-7 πατάτες 2 κρεμμύδια κομμένα 4 μερίδες κρέας (εγώ έβαλα χοιρινό μπούτι χωρίς κόκκαλο)με οτι κρεας[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΓράφει και διηγείται ο κ. ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΟΥΝΤΡΙΧΑΣ - Αη Γιώργης Αυλωναρίου Το κείμενο απεικονίζει την τρόπο που έβγαινε το ελαιόλαδο στο λιοτρίβι και τη ζωή του[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΑπό την κ. Μαρία Ρούπα - Ραπταίοι Μεσοχωρίων Μια παραδοσιακή συνταγή Χρειαζόμαστε 1 κεφάλι χοιρινό Λίγο κρέας χοιρινό από μπούτι 1 κεφάλι σκόρδο ψιλοκομμένο 1[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΑπό την κ. Γιώτα Αλούκου - Στύρα Υλικά: 1 ½ κιλό κρέας της αρεσκείας σας. Με κατσικάκι στουραϊτικο γίνεται τέλειο !!! ½ φλτζ τσαγιού ελαιόλαδο 400[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΑπό την κ. Σόφη Καραγιάννη - Κριεζά ΥΛΙΚΑ 1,5 κιλό λαγό. Εναλλακτικά κουνέλι ή μοσχάρι ποντίκι 2 κιλά κρεμμυδάκια στιφάδου 1 κεφάλι σκόρδο( όποιος το αντέχει ή[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.gr