γιουβαρλακια βεφας | κοτοπουλο ψητο στη γαστρα | στελιος παρλιαρος μαρμελαδα λεμονι | παντεσπανι χωρις αυγα παρλιαρος | σαγανακι τυρι αργυρω | γιδα βραστη σουπα αργυρω | μπισκοτα βρωμης χωρις ζαχαρη
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις μακαρονακι

Βρέθηκαν 30 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

vegan αρωματική κατσαρόλα

Mε εξαίρεση τον Ιταλό Archimboldo και τα χαρακτηριστικά καταφορτωμένα πορτρέτα κεφαλιών του που, μετά τον αρχικό εντυπωσιασμό, μπορεί και να ξεπερνούν το όριο[...]

Πηγή: pandespani.com
μαυρομάτικα γιαχνί με φασκόμηλο ή μπαρμπούνια[...]

Στην ελληνική κουζίνα τα λέμε και φασόλια γιαχνί ή μαυρομάτικα γιαχνί, αφού έτσι αποκαλούνται τα φαγητά που μαγειρεύονται με κόκκινη σάλτσα. Στο βόρειο τμήμα[...]

Πηγή: pandespani.com

μανιτάρια με μαντζουράνα - Pandespani.com

Μια που καλοκαιριάζει, παρότι ακόμη το παλεύει ο καιρός, προτείνω να εντάξουμε στα καθημερινά πιάτα και μερικά κάπως ελαφριά και ελάχιστα θερμιδογόνα. Άλλωστε[...]

Πηγή: pandespani.com
κουλί (coulis) - φρέσκια σάλτσα ντομάτας με[...]

Κουλί ή coulis λέμε στην μαγειρική «ένα ρευστό πουρέ από μαγειρεμένα λαχανικά ή οστρακοειδή. Χρησιμοποιείται για να ενισχύσει την γεύση μιας σάλτσας αλλά[...]

Πηγή: pandespani.com
τσάτνεϊ ντομάτας για πικάντικη απογείωση στο[...]

Τα ρέλις (relish) ή τσάτνεϊ (chutney) στην ινδική εκδοχή, αποτελούσαν ιστορικά μια προσπάθεια διατήρησης των λαχανικών κατά την διάρκεια του χειμώνα ώστε να[...]

Πηγή: pandespani.com
καραμελωμένες πατάτες Cajun - Pandespani.com

Cajuns είναι οι απόγονοι των Ακάδων που ήταν Γάλλοι έποικοι του Ανατολικού Καναδά, οι οποίοι εξορίστηκαν από τους Βρετανούς από τη γη τους γύρω στα 1750 και[...]

Πηγή: pandespani.com
colache: spicy κολοκύθα με καλαμπόκι και[...]

«Orange is the happiest color» – Frank Sinatra Aυτά μου ήρθαν κατά νου με τα καλοτυπωμένα πορτοκαλί πανό που είδα χθες στο κέντρο της πόλης και παρότι το όνομα[...]

Πηγή: pandespani.com
vegan αρωματική κατσαρόλα - Pandespani.com

Mε εξαίρεση τον Ιταλό Archimboldo και τα χαρακτηριστικά καταφορτωμένα πορτρέτα κεφαλιών του που, μετά τον αρχικό εντυπωσιασμό, μπορεί και να ξεπερνούν το όριο[...]

Πηγή: pandespani.com
φασιανός ψητός με μήλα, αχλάδια και κολοκύθα -[...]

Πως γίνεται να διαθέτεις το προσωπικό σου πτηνό μέσα σ΄ ολάκερο το ζωικό βασίλειο και ν΄ αδιαφορείς για τη χρήση ενός τόσο αποκλειστικού προνομίου, θα[...]

Πηγή: pandespani.com
κυπριακοί κεφτέδες με πατάτα και φήμη

Οι κεφτέδες απ΄ το νησί -όπως αποκαλούν συχνά την Κύπρο- δεν έχουν όμοιους. Η αδιάψευστη φήμη τους κουβαλάει τη γλύκα της ανατολής. Μυρίζουν δυόσμο και κανέλα[...]

Πηγή: pandespani.com
τερίν με παντζάρι της επόμενης μέρας -[...]

Μπορεί να εμφανιστεί με την πρώτη, μπορεί όμως και τη δεύτερη ή την τρίτη μέρα. Ανενδοίαστη παρότι κόκκινη, η τερίν με παντζάρι και μια ή δυο στρώσεις από[...]

Πηγή: pandespani.com
γιουβαρλάκια: σπουδή σε ένα ελληνικό πιάτο -[...]

Η πρώτη διδάξασα τα γιουβαρλάκια στο σπίτι μας ήταν η κυρία Γραμματική, ηρωική φυσιογνωμία (άντεχε τα δικά μου μαγειρικά τερτίπια και άλλων τα[...]

Πηγή: pandespani.com
τα καλύτερα του μήνα - Απρίλιος 2016 -[...]

Τελειώνοντας ο Απρίλιος και πριν το σάντουιτς Πάσχα – πρωτομαγιά, υπογραμμίζουμε τα καλύτερα του μήνα που πέρασε, από όσα είδαμε, πήραμε, μάθαμε και[...]

Πηγή: pandespani.com
λαχανικά ψητά στο αλάτι κεκλεισμένων των θυρών

Με ασπράδια και καρυκεύματα κάναμε λαχανικά ψητά στο αλάτι, σε επτασφράγιστο κέλυφος, στο φούρνο. Σπάζοντάς το, πέραν του σχετικού σόου οφ -θέλουν και οι[...]

Πηγή: pandespani.com
πιτσούνια με παντζάρια από καλό βόλι

Το κρέας τους θυμίζει πάπια. Είναι σκούρο, μεταξένιο, συγκριτικά λίγο, αλλά πολύ νόστιμο. Όταν συνδυάζεται με τα πορφυρά λαχανικά γίνεται βαθυκόκκινο και στην[...]

Πηγή: pandespani.com
ο τόνος αλλιώς και γιατί σπάνια τρώμε τον καλό

Ο ολόφρεσκος τόνος είναι διαφορετικός και ουδεμία σχέση έχει με τον καλύτερο που κυκλοφορεί ευρέως. Διαπιστώσεις, παρατηρήσεις και όσα καθορίζουν την[...]

Πηγή: pandespani.com
παστίγια αυθεντική: η μαροκινή ευγενής

Eντυπωσιακή στη θέα, στολισμένη γλυκά με άχνη και κανέλα, ενίοτε επιμελώς με αραβουργήματα. Το τραγανό φύλλο κρύβει την άλλη 'καρδιά' του, σε ξεγελάει. Αρκεί[...]

Πηγή: pandespani.com
ινδικό παιχνίδι με πικάντικα όσπρια και[...]

Ο συνδυασμός οσπρίων και λαχανικών απαντάται σε όλη την Ινδία, μια και είναι ο πιο απλός τρόπος να συνδυαστούν τα όσπρια για να δώσουν ένα πρωτεϊνούχο γεύμα σε[...]

Πηγή: pandespani.com

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy