Τελειο νηστισιμο κεικ | κολοκυθοπιτα σιμιγδάλι γλυκια | πορτοκαλοπιτα χωρις φυλλο καλιδης | πορτοκαλοπιτα αργυρως με σιμιγδαλι | γιδα βραστη αργυρω | σπανακι συνταγες βιγκαν | Κοκκινοψαρο ακης
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις μετσοβονε

Βρέθηκαν 6 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Αγριογούρουνο στη γάστρα με σάλτσα σοκολάτας

υλικά 2 κ. περίπου αγριογούρουνου γιά φούρνο κομμένο σε μικρότερα κομμάτια 500 γρ. κρεμμυδάκια στιφάδου 1 κεφάλι σκόρδο καθαρισμένο 2 κ.σ. κουκουνάρι 20 γρ.[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Πανσέτα με λινγκουίνε και σάλτσα γκρεμολάτα

υλικά 900 γρ. χοιρινό κρέας από πανσέτα, κομμένο σε κύβους 3 εκ. 500 γρ. λινγκουίνε (ζυμαρικό) 1 φλ.κ. λευκό κρασί 4 κ.σ. ελαιόλαδο αλάτι, φρεσκοτριμμένο[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami

Carbonade βοδινού με μπίρα και pain depices

Υλικά (για 4 άτομα) 800 γρ. κρέας για βραστό 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 καρότο μεγάλο, κομμένο σε ροδέλες 1 κ.σ. αλεύρι 33 cl μπίρα 20 γρ. ζάχαρη μαύρη Ξίδι[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Μαύρες παπαρδέλες με γλυκάδια, γαρίδες, ξύσμα[...]

Η συνταγή αυτή είναι μια τολμηρή mare e monte, εξαιρετικά επιτυχημένη όμως, διότι καταφέρνει να ισορροπεί θαυμάσια τα –φαινομενικά– παράταιρα υλικά. Yλικά[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Μοσχαράκι κρασάτο με πορτοκάλι

υλικά 1300 γρ. μοσχάρι από ελιά, κομμένο σε κύβους 3 πορτοκάλια 750 ml κόκκινο κρασί 200 ml ξύδι 3 μέτρια καρότα 4 κρεμμύδια 6 σκελίδες σκόρδο λίγος μαϊντανός[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Carbonade βοδινού με μπίρα και pain depices

Υλικά (για 4 άτομα) 800 γρ. κρέας για βραστό 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 καρότο μεγάλο, κομμένο σε ροδέλες 1 κ.σ. αλεύρι 33 cl μπίρα 20 γρ. ζάχαρη μαύρη [...]

Πηγή: athinorama.gr/umami

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy