Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 15 συνταγές
Βιτρίνα Σκορ: Σε συνεχή άνοδο , καταλαμβάνει με 14,2/20* την 10η θέση. Και όχι μόνο 2 σκούφους ,αφού κερδίζει και το ειδικό βραβείο των Χρυσών Σκούφων, ως το[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥΛΙΚΑ κρεμμυδάκια φρέσκα πιπεριές τσίλι ελαιόλαδο ζάχαρη χυμός γκρέιπφρουτ (διπλάσια ποσότητα από ζάχαρη) ½ προς 1 συκώτι μοσχαρίσιο αλάτι -[...]
Πηγή: megatv.com/cookΗ πείρα έχει δείξει ότι όταν θέλουν σε κάποιο εστιατόριο να στα πάρουνε χοντρά η κομπίνα ξεκινάει από την ορολογία και την περιγραφή των φαγητών. Που με τη[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΜόνο που έγραψα τον τίτλο, τον νιώθω εντελώς σουρεάλ: το royal μπήκε στο τέλος λόγω ‘βασιλομανίταρων’, τα οποία είναι τα γνωστά porcini (πορτσίνι)[...]
Πηγή: pandespani.comΣε μιαν άκρη του περιβολιού ανακαλύψαμε 2-3 ξεχασμένα κρεμμύδια, που θα 'πρεπε να τα είχαμε μαζέψει από το καλοκαίρι. Σκέφτηκα να τα κάνω γεμιστά,[...]
Πηγή: bostanistas.grΠόσες φορές είτε λόγο διακοπής ρεύματος είτε λόγω ξεχασμένων εκτός ψυγείου τροφών, έμειναν για ώρες σε μεγάλες θερμοκρασίες, σκεφτήκατε «να το πετάξω ή[...]
Πηγή: kouzinorama.blogspot.grΓειά σας!!! Μετά απο αρκετό καιρό μια αγαπημένη σας σειρά αναρτήσεων επέστρεψε ! Σήμερα θα μιλήσουμε για τα αιθέρια έλαια, τί είναι , πόσα και ποιά είναι και[...]
Πηγή: mitsakicherryblossom.blogspot.grΈνας καλός τρόπος αντιμετώπισης της κατάθλιψης είναι η λήψη μέριμνας για την καθημερινη διατροφή μας. Η σωστή διατροφή μπορεί να είναι μια πραγματική θεραπεία[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΚαι μόνο στο άκουσμα της έκφρασης «έχεις ζάχαρο», ο περισσότερος κόσμος χλωμιάζει. Δεν είναι και ότι καλύτερο να σκέφτεσαι ότι πρέπει να[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grτα λευκά (επάνω) και τα κόκκινα ισπανικά κρασιά από την γευσιγνωσία της 3ης παρουσίασης (2016) Τα ισπανικά κρασιά, οι τάσεις στην οινοποίηση και στην παραγωγή[...]
Πηγή: pandespani.comΌταν ο ψαράς έχει κέφια γιατί κοιμήθηκε ή ξύπνησε καλά ή γιατί η ψαριά ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των πελατών ή γιατί το κραγιόν ή το χρωματιστό γυαλί[...]
Πηγή: pandespani.comΤο σεβίτσε (ceviche) είναι μια μέθοδος μαγειρικής που χρησιμοποιεί την οξύτητα του χυμού των εσπεριδοειδών (ή χυμού φρούτων που έχουν υποστεί ζύμωση)[...]
Πηγή: caruso.grΜαριναρισμένος σε γκρέιπφρουτ, τόνος ψητός με τρυφερό σπανάκι Όταν ο ψαράς έχει κέφια γιατί κοιμήθηκε ή ξύπνησε καλά ή γιατί η ψαριά ανταποκρίνεται στις[...]
Πηγή: pandespani.comΗ ΑΒ Βασιλόπουλος, το σουπερμάρκετ που ταυτίστηκε ιστορικά με τη ποιότητα και τη ποικιλία γιορτάζει αισίως τα 80 χρόνια του και δείχνει πιο ανανεωμένο από[...]
Πηγή: caruso.grΈχω διάθεση για πίκρα τελευταία, και φυσικά μιλάω για πικρά λαχανικά και πικρές εν γένει γεύσεις. Έτσι την περασμένη εβδομάδα το cavolo nero (είδος kale) , τα[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr