ψησιμο κοκορετσι στο φουρνο | κεικ αλμυρο με γιαουρτι αργυρω | ευκολα κουλουρακια νηστισιμα | γλασο λευκο με ζαχαρη αχνη | κοτσι στο φουρνο δρισκας | κουλουρακια με μελι αργυρω
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα - Στο τηγανι

Βρέθηκαν 44 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Nέο Cycladic Café

Φως και γεύσεις από Κυκλάδες φέρνει στην καρδιά της Αθήνας το νέο Cycladic Café του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης. Ένα μοναδικό σημείο συνάντησης  του πολιτισμού[...]

Πηγή: toarkoudi.gr
Newfoundland Cod Cakes With Sauce[...]

Η συνταγή και στα Ελληνικά, πιο κάτω The recipe we have for today is timely, due to the Greek tradition of "cod-consumption" on the 25th of March, one of our[...]

Πηγή: cookandfeed.blogspot.gr
Τηγανητά μπακαλιαράκια για παιδάκια

Όλες οι μανάδες έχουμε αφιερώσει λίγο ή πολύ χρόνο στο καθάρισμα των ψαριών για τα παιδιά μας. Λόγω της υψηλής διατροφικής τους αξίας τα ψάρια πρέπει να[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Τραγανά τηγανητά μπακαλιαράκια για …παιδάκια

Και όχι μόνο! Όλες οι μανάδες έχουμε αφιερώσει λίγο ή πολύ χρόνο στο καθάρισμα των ψαριών για τα παιδιά μας. Λόγω της υψηλής διατροφικής τους αξίας τα ψάρια[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
Βάγια, Βάγια των Βαγιών με ... Κροκέτες Γλαύκου

Βάγια, Βάγια των βαγιών, τρώνε ψάρι και κολιό... κι ως την άλλη Κυριακή με το κόκκινο αυγό! Φτάσαμε αισίως και στην Κυριακή των Βαϊων (2 μέρες μας χωρίζουν)[...]

Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr
Θάμα, θαύμα!

Είναι το αποκούμπι και η σωτηρία μου το " Θάμα " - μεσημέρια Κυριακής, ζεστά βράδια, καθημερινές όταν με τίποτα δε βάζω τσουκάλι στη φωτιά, όταν[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Τα κρητικά: κολοκυθανθοί γλυκόξινοι

Η συνταγή που θα διαβάσετε είναι από το εστιατόριο Νυκτερίδα . Ετοιμάζοντας τα καλοκαιρινά μενού (επειδή είναι βασική πολιτική του εστιατορίου και του[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Τα κρητικά: αρνί με αβρωνιές

Αφού η πρώτη γνωριμία με τις αβρωνιές πήγε καλά, και όσο ακόμη προσφέρονται απλόχερα από την αγαπημένη φύση, σκέφτηκα αυτή τη φορά να σας τις μαγειρέψω με[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Ενδίδοντας στα ακέφαλα σώματα

Όσες φορές μαγειρεύω ψάρι για την πολυαγαπημένη αδελφή μου, την τόσο στοργική και γνωστική Ελένη μας, μας παραχωρεί εκείνη, όχι με περιφρόνηση αλλά πάντως με[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Μανιταρο-πατάτα, με την μπριζολίτσα σε δεύτερο[...]

Ορισμένα κρεατικά σε προκαλούν με τον τρόπο τους να τα μαγειρέψεις και να τα κάνεις πιο δελεαστικά στην παρουσίαση. Κάποια άλλα πάλι είναι τόσο κλασσικά στην[...]

Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr
Αλάτι: μυστικά και ιδέες για τη χρήση του στην[...]

Στη χθεσινή ανάρτηση, ανέφερα κάποιες πληροφορίες σχετικά με την ιστορία και τα είδη του αλατιού, που θεωρώ ότι καλό είναι να τα γνωρίζουμε, έστω κι αν δεν[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Κοπή πίτας του Sin Radio

Σάββατο 12 Ιανουαρίου και ώρα 20:00, το Sin Radio έκοψε την πρώτη του πρωτοχρονιάτικη πίτα στο Mono Restaurant παρέα με φίλους, ακροατές και παραγωγούς.[...]

Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.gr
Πως ξεχωρίζουμε τα φρέσκα ψάρια . How to[...]

Τι προσέχουμε σε ένα ψάρι Τα μάτια του πρέπει να γυαλίζουν, να είναι καθαρά και να είναι εξογκωμένα. Το να μην είναι θολά δεν είναι και απαραίτητος κανόνας ότι[...]

Πηγή: jimdiasrecipes.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy