λικέρ φράουλας | ζυμη για τυροπιτακια | συνταγη για κουλουρακια | αρακας συνταγη | συνταγες cheesecake | σολωμος | σουφλέ με μακαρόνια | μαφινς νηστισιμα | στηθος γαλοπουλας | κεικ με λεμονι και γιαουρτι αργυρω
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις κερασι

Βρέθηκαν 15 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Το πιο νόστιμο φύλλο για τυροπιτάκια ή[...]

Μια πρωτότυπη τεχνική με θαυμάσια αποτελέσματα! Τα πιο νόστιμα τυροπιτάκια στο γραφείο μας κατά γενική ομολογία είναι εκείνα της Μ. Όσες φορές μας τα έχει[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
Κρουασανόπιτα αλμυρή

Τι χρειαζόμαστε: 500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/2 κούπα γάλα 1/2 κούπα γιαούρτι 1/4 κούπας βούτυρο 1 φακελάκι ξερή μαγιά 1 κ.γ. αλάτι 1 κ.γ. ζάχαρη[...]

Πηγή: cookpad.com/gr

Η Σπείρα

Πώς μπορείς να καταλάβεις ότι σε αγαπάει ο άνθρωπός σου; Τα κριτήρια είναι διαφορετικά για τον καθένα. Εγώ το καταλαβαίνω όταν έρχεται μαζί μου στο σινεμά για[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
Τα κρητικά: ασκόλυμπροι οι εκλεκτοί

Είμαι σίγουρη ότι οι περισσότεροι θα παραξενευτείτε από τη συγκεκριμένη συνταγή. Θα σκεφτείτε ίσως ότι εμείς οι Κρητικοί είμαστε κουζουλοί επειδή τρώμε τα[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Τα κρητικά: αρνί με αβρωνιές

Αφού η πρώτη γνωριμία με τις αβρωνιές πήγε καλά, και όσο ακόμη προσφέρονται απλόχερα από την αγαπημένη φύση, σκέφτηκα αυτή τη φορά να σας τις μαγειρέψω με[...]

Πηγή: bostanistas.gr
LUMACONI ΜΕ ΡΑΓΚΟΥ ΜΟΣΧΑΡΙΟΥ, ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ♦♦[...]

LUMACONI ΜΕ ΡΑΓΚΟΥ ΜΟΣΧΑΡΙΟΥ, ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Τα lumaconi , είναι μια μορφή ζυμαρικών, κάτι ανάμεσα σε τεράστια κοχυλάκια και τσακισμένα κανελόνια! Lumaca στα[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Στριφτάρια με γεύση πίτσας

Πίτσα στριφτάρια Ζύμη 300 γ ρ αλεύρι 50 γ ρ Βιτάμ μαλακό 3 κουταλιές λάδι ½ κυβάκι μαγιά ξερή 1 αυγό 1 πρέζα ζάχαρη 1 κουταλάκι αλάτι Λίγο νερό χλιαρό 1[...]

Πηγή: zzcook.blogspot.gr
Πατατόπιτα με λουκάνικο

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Μια παραλλαγή της νηστίσιμης πατατόπιτας που είχαμε φτιάξει στο παρελθόν που τώρα με την προσθήκη του λουκάνικου αλλάζει και γίνεται πιο[...]

Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.gr
Χοιρινό Ραγού με Βίδες & Σάλτσα Μπεσαμέλ

Στην ιταλική κουζίνα, το ραγού (ragù) είναι μια σάλτσα με βάση το κρέας, το οποίο σερβίρεται συνήθως με ζυμαρικά και δημιουργήθηκε από τον Alberto Alvisi τον[...]

Πηγή: kitchenstori.es
Η Σπείρα

Πώς μπορείς να καταλάβεις ότι σε αγαπάει ο άνθρωπός σου; Τα κριτήρια είναι διαφορετικά για τον καθένα. Εγώ το καταλαβαίνω όταν έρχεται μαζί μου στο σινεμά για[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
Πασχαλινό αρνάκι Σον το πρόβατο συνταγή από[...]

30 γρ νωπή μαγιά ή 2 φακελάκια των 7 γρ ξερή μαγιά 550-650 γραμμάρια αλεύρι για τσουρέκια ίσως και λίγο παραπάνω ανάλογα με το αλεύρι 1/2 κουταλάκι του γλυκού[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Τα  Μικρά  πιάτα, 100 ιδέες για μεζέδες

Αγαπημένο θέμα του ελληνικού τραπεζιού στο σπίτι ή στην έξοδο για φαγητό, οι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της[...]

Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr
Συνοδευτικα-ορεκτικα για το Χριστουγεννιατικο[...]

Οι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της προετοιμασίας τους, θα χρειαστούμε πολλές ιδέες, σωστή οργάνωση και[...]

Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr
Πουγαλαμάς με τερλιπισία, από την Τραπεζούντα

Πουγαλαμάς με τερλιπισία, από την Τραπεζούντα Μια αυθεντική ποντιακή συνταγή από την Τραπεζούντα, όπως την παρουσίασε ο Σύλλογος Ποντίων Ν. Ξάνθης στο 2ο Έτος[...]

Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr
Ιδέες για μεζεδάκια!

Οι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της προετοιμασίας τους, θα χρειαστούμε πολλές ιδέες, σωστή οργάνωση και[...]

Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy