Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 4 συνταγές
Ποια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΥλικά: Για τα μπιφτέκια: 1 κιλό μοσχαρίσιο κιμά 1 κρεμμύδι 3 φέτες μπαγιάτικο ψωμί τριμμένο στο μπλέντερ 1 αυγό μαϊντανό ψιλοκομμένο 1 κουταλιά της σούπας[...]
Πηγή: nosyparker-mageiremata.blogspot.grΥΛΙΚΑ για 6 άτομα Για το φύλλο -750 γρ. αλεύρι -½ κούπα ελαιόλαδο -2 κουτ.σούπας ξύδι -1 αυγό χτυπημένο -½ κούπα νερό χλιαρό -αλάτι Για τη γέμιση[...]
Πηγή: everythingcook.blogspot.gr1) Αν το κρέας που βράζουμε εξακολουθεί να είναι σκληρό, ρίχνουμε ένα κουταλάκι ζάχαρη. 2) Αν θέλουμε να βράσουμε μοσχάρι και δεν έχουμε χύτρα ταχύτητος,[...]
Πηγή: glukomperdemata.blogspot.gr