κοτοπιτα με ζυμη κουρου | τρουφακια κουβερτουρα ινδοκαρυδο | βαφλα συνταγή ακης | ρολο χοιρινο ακης | σάντουιτς με αραβική πίτα | σουπες με ντοματα | ΜΠΑΓΚΕΤΑ ΜΩΣΑΙΚΟ | χυμοι με γαλα για παιδια
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις ανθονερο

Βρέθηκαν 15 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Μοσχαράκι εσκαλόπ με λιγκουίνι

Πιάτο για το Κυριακάτικο ή/και γιορτινό τραπέζι, με ωραία εμφάνιση και "γιάμυυυ" γεύση που θα ενθουσιάσει και τους πιο "περίεργους" στο φαγητό!! Τι[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Χοιρινό κρέας

Το φρέσκο και καλής ποιότητας χοιρινό κρέας έχει γυαλιστερό ροζ χρώμα και λεπτή υφή. Το λίπος του είναι άσπρο και πυκνό. Αν το δέρμα του έχει λεκέδες ή το[...]

Πηγή: syntageskamomata.blogspot.gr

Χοιρινή τηγανιά με απίθανη γεύση!

Ειναι μια τηγανια, οχι στεγνη, αλλα μπορουμε να βουταμε τις μπουκιτσες μας. Δηλαδη γλυφουμε τα δαχτυλα μας. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλο χοιρινο (κιλοτο) ελαιολαδο[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Τι κομμάτι Χοιρινού κρέατος θα διαλέξουμε για[...]

ΜΠΡΟΣΤA ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Για να έχουμε τη γνώση, τι κομμάτι κρέας πρέπει να ζητήσουμε από το χασάπη μας, έψαξα στο διαδίκτυο και δανείστηκα από τις συμβουλές των[...]

Πηγή: syntagesmamas.gr
Τι κομμάτι Χοιρινού κρέατος θα διαλέξουμε για[...]

ΜΠΡΟΣΤA ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Για να έχουμε τη γνώση, τι κομμάτι κρέας πρέπει να ζητήσουμε από το χασάπη μας, έψαξα στο διαδίκτυο και δανείστηκα από τις συμβουλές των[...]

Πηγή: syntagesmamas.gr
Τι κομμάτι Χοιρινού κρέατος θα διαλέξουμε για[...]

ΜΠΡΟΣΤA ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Για να έχουμε τη γνώση, τι κομμάτι κρέας πρέπει να ζητήσουμε από το χασάπη μας, έψαξα στο διαδίκτυο και δανείστηκα από τις συμβουλές των[...]

Πηγή: syntagesmamas.gr
ΑΠΟ ΤΗΝ Π. ΖΕΪΜΠΕΚΗ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ FUSION ΣΥΝΤΑΓΕΣ[...]

Με την έναρξη της χρονιάς φίλοι μου θα ήθελα να σας ευχηθώ προσωπικά Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά με υγεία σε όλο τον κόσμο. Όπως είχα υποσχεθεί σε πολλούς[...]

Πηγή: gourmetfoodlovers.blogspot.gr
Μοσχάρι Στρογγανόφ με βίδες

Αναρτήθηκε στις 07/01/2017 σε Ζυμαρικά, Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Μοσχάρι Στρογκανόφ με βίδες Μια πολύ εύκολη συνταγή για Μοσχαράκι Στρογκανόφ[...]

Πηγή: sintayes.gr
Τι κομμάτι Χοιρινού κρέατος θα διαλέξουμε για[...]

ΜΠΡΟΣΤA ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Για να έχουμε τη γνώση, τι κομμάτι κρέας πρέπει να ζητήσουμε από το χασάπη μας, έψαξα στο διαδίκτυο και δανείστηκα από τις συμβουλές των[...]

Πηγή: syntagesmamas.gr
μοσχαρίσο κοκκινιστό κρέας με πουρέ μελιτζάνας[...]

Η ιστορία του χουνκιάρ μπεγεντί (hünkâr beğendi) ξεκινάει από την Αναστασία (περ. 1589 –1651), κόρη παπά απο την Τήνο που στα 15 της, την παίρνουν σαν σκλάβα[...]

Πηγή: caruso.gr
χουνκιάρ μπεγεντί: κοκκινιστό κρέας με πουρέ[...]

ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ Η ιστορία του χουνκιάρ μπεγεντί (hünkâr beğendi) ξεκινάει από την Αναστασία (περ. 1589 –1651), κόρη παπά απο την Τήνο που στα 15 της, την[...]

Πηγή: pandespani.com
Χριστουγεννιάτικο μενού με 5 κλασικά γευστικά[...]

Post Views: 190 Η σύνθεση ενός μενού πιστεύω ότι μοιάζει με μια μουσική παρτιτούρα, όπου η κάθε νότα δένει αρμονικά με την επόμενη. Σου προτείνω 4 ιδανικούς[...]

Πηγή: beauty-secrets.gr/geyseis
Μοσχαράκι-μπουκιές αλά κρεμ με ζυμαρικά

Υλικά συνταγής 500 γρ. ταλιατέλες, λιγκουίνι ή σπαγγέτι 800 γρ. μοσχαράκι κιλότο, ποντίκι ή ελιά κομμένο σε μπουκιές ή λωρίδες 400 γρ. μανιτάρια σε φέτες 250[...]

Πηγή: icookgreek.com
Μπλανκέτ ντε Βω: μοσχάρι σε λευκή σάλτσα |[...]

Το Μπλανκέτ ντε Βω (Blanquette de Veau) είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές οικογενειακό πιάτο θαλπωρής της κλασικής Γαλλικής κουζίνας. Ας πούμε πως έχει[...]

Πηγή: caruso.gr
Ανοιξιάτικο χοιρινό φρικασέ αυγολέμονο |[...]

Το φρικασέ είναι πρωτίστως ένα ανοιξιάτικο φαγητό  που γιορτάζει τα πράσινα αρωματικά της και τα σφριγηλά μαρούλια ή αντίδια μέσα σε μια νόστιμη σάλτσα[...]

Πηγή: caruso.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy