Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 93 συνταγές
Γεμιστά με κιμά ζυμαρικά Pelmeni (σαν τα Ραβιόλια) σε Βινεγκραίτ σόγιας, Κεφίρ και ξυδιού με Gremolata Μαϊντανού, σκόρδου, τζίντσερ, και ξύσμα λεμονιού και[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 500 γρ μοσχαρίσιο κιμά 100 γρ ρύζι 1 αβγό 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο ή λιωμένο στο μούλτι 1 κουταλάκι ρίγανη 1/2 κούπα μαϊντανό ψιλοκομμένο 1/2[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΗ ιταλικη κουζινα εχει καταφερει να κατακτησει τον κοσμο .. Την αυθεντικη ιταλικη κουζινα δυσκολα τη μαθαινεις εκτος ιταλιαςκυριως γιατι στηριζεται στις[...]
Πηγή: irida.blogspot.grΤα σουτζουκάκια όπως τα έφτιαχνε η μαμά! Υλικά § 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο § 10 σκελίδες σκόρδο § ψωμί μισό κιλό περίπου § αλάτι, πιπέρι[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΜια νοστιμότατη σάλτσα κιμά με διακριτικό άρωμα κόκκινου κρασιου για να συνοδεύσουμε τα ζυμαρικά μας!! Τι χρειαζόμαστε: μισό κιλό κιμά μοσχαρίσιο 1 μεγάλο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: Για 2-4 άτομα Για το κεμπάπ σόγιας Fytro 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 225 γραμμάρια κεμπάπ σόγιας Fytro 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδου[...]
Πηγή: sidagi.grΒοδινό γιουβέτσι παραδοσιακό Υλικά 1½ κιλό βοδινό κιλότο (άκρο) 1 κρεμμύδι 2 καρότα 2 σκελίδες σκόρδο 2 γαρίφαλα 1 δαφνόφυλλο 1 κρασοπότηρο μαυροδάφνη λίγος[...]
Πηγή: greekouzina.grΠοια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΤα λες και μπέργκερ. Είναι φαγητό χειμωνιάτικο, με λεπτή γεύση, που την δίνει το κόκκινο, γλυκόξινο και πικάντικο λάχανο. Αλλά και τα καραμελωμένα κρεμμύδια[...]
Πηγή: bostanistas.grΠολλές από τις συνταγές αυτού του χώρου προέρχονται από τις μνήμες που έχω από την μαμά μου. Όταν ήμασταν μικρά εγώ και ο αδελφός μου είχαμε διαφωνίες περί[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΤο πιο αγαπημένο φαγητό των παιδιών, αλλά και των μεγάλων. Μπορούμε να το φτιάξουμε και στην κατσαρόλα, αλλά στη γάστρα γίνεται πολύ πιο εύκολα και δεν μας[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΆλλη μια συνταγή απο το τραπέζι του Σαββάτου, η δική μου αγαπημένη στριφτή πίτα με κιμά και πλιγούρι. Οι σπόροι κύμινου δίνουν ενα φανταστικό άρωμα στην πίτα[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.gr