Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Στην οικογένειά μου τρώμε κυρίως τη γέμιση του κιμά και λιγότερο τη γαλοπούλα τις μέρες των Χριστουγέννων. Έτσι λοιπόν, φέτος που ήμασταν[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΑν φτιάχνουμε ψωμί σπιτικό, για να πετύχουμε τραγανή κόρα, αλείφουμε την επιφάνεια με ασπράδι αυγού ελαφρά χτυπημένο. >Αν το κρέας που βράζουμε εξακολουθεί να[...]
Πηγή: spitikofagaki.blogspot.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Αυτή η γέμιση αρέσει πολύ στα παιδιά μου. Κάθε χρόνο τη φτιάχνω και δε βαριούνται να την τρώνε ακόμη και δεύτερη και τρίτη μέρα, γιατί[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΦΙΛΕΤΟ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ ΜΕ ΒΕΡ Υ ΚΟΚΑ ΚΑΙ ΔΑΜΑΣΚΗΝΑ Υπεροχος γλυκοξινος συνδυασμος γευσεων! Υλικα: 1 στηθος γαλοπουλας φιλετο (600 gr περιπου), 1 1/2 φλυτζανι[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓια την γαλοπούλα, θα πρέπει να ακολουθούνται κάποιοι κανόνες ώστε το αποτέλεσμα να είναι εκτός από νόστιμο και βέβαιο! Σας δίνω λοιπόν όλες τις απαραίτητες[...]
Πηγή: funkycook.grΗ ιστορία της Paella H Hoya de Buñol είναι μια περιοχή στο κέντρο της επαρχίας της Valencia, στην Ισπανία. Αποτελείται από τα χωριά Buñol, Yátova, Macastre[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΆνοστο το κρέας της γαλοπούλας, άπαχο, εύκολα μπορεί να στεγνώσει και να μην έχει καμμία ενδιαφέρουσα υφή και γεύση όταν φτάνει στο πιάτο μας. Γι αυτό και έχω[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΕνας εύκολος τρόπος να μαζευτούν φίλοι ένα μεσημέρι Κυριακής χωρίς να χρειάζονται ιδιαίτερα δύσκολα, περίπλοκα, πολύωρα και κουραστικά μαγειρέματα, είναι το[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grH βρώμη έχει μπει για τα καλά τα τελευταία χρόνια στην διατροφή μας. Οι ειδικοί τονίζουν και υπογραμμίζουν συνεχώς την θρεπτική της αξία και εξηγούν πώς αυτή[...]
Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίεςΓια 4-6 άτομα Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά χοιρινό Διαφημίσεις 2 κ.σ. ελαιόλαδο 250 γρ. πικάντικο λουκάνικο 250 γρ.κόκαλα[...]
Πηγή: toarkoudi.grΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ Στις μαγειρικές επιλογές σπάνια συνυπολογίζεται ως κριτήριο το χρώμα, ακόμη και όταν οι γευστικοί συνδυασμοί ταιριάζουν ή ένα ειδικό μενού[...]
Πηγή: pandespani.comΒιταμίνες που προστατεύουν και επιδιορθώνουν το DNA προστατεύοντάς μας από πλήθος ασθενειών και επιβραδύνοντας τη γήρανση τα κύτταρά μας έχουν μηχανισμούς[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grH βρώμη έχει μπει για τα καλά τα τελευταία χρόνια στην διατροφή μας. Οι ειδικοί τονίζουν και υπογραμμίζουν συνεχώς την θρεπτική της αξία και εξηγούν πώς αυτή[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr1 φλιτζ. τσαγιού ψαχνό γαλοπούλας ή κοτόπουλου ή χοιρινού, σε μικρά κυβάκια (χωρίς λίπη ή πέτσες) 1/2 φλιτζ. τσαγιού ζωμός κοτόπουλου (αν έχουμε αποθηκευμένο[...]
Πηγή: gastronomos.grΤον καιρό που δούλευα, τον παλιό εκείνο καιρό γιατί όπως έχουν γίνει τώρα τα πράγματα η θέση εργασίας αποτελεί προνόμιο, εκμεταλλευόμουνα την κατάψυξη μου στο[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΚατ'αρχήν να πω οτι η ανάρτηση η συγκεκριμένη έγινε μετά από πρόσκληση της-λέγε με, ιδέες κατεβάζω!- Λιλας με τα λιλά , για μια σειρά συνταγών που θα έχουν ως[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.gr10/09/13 Ένα από τα πράγματα για τα οποία έχω μετανιώσει πολύ σε αυτή τη ζωή είναι για το πόσο απρόσεχτη υπήρξα με τα δόντια μου. Ότι μπορούσα να κάνω στραβά[...]
Πηγή: zannetcooks.com