Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
Στιφάδο : [βεν. *stufado (πρβ. ιταλ. stufato) < λατ. ρ. *extufare < αρχ. τύφος `ατμός, αχνός΄ (τροπή [u > i] ;)] Η πληροφορία από την αξιόπιστη[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr1 λαγός 400γρ. φασόλια 1 ποτήρι λευκό κρασι 2 κουταλιές ξύδι 3 σκελίδες σκόρδου 3 κρεμμύδια 1 φύλλο δάφνης 1 κλωνάρι θυμάρι 1 καυτερή πιπεριά τσίλι λάδι αλάτι[...]
Πηγή: ucook.gr/cookH ιστορία απ’ τη μεριά του Greekadman: Παραδοσιακό ελληνικό πιάτο οι γίγαντες, αποτελούν εξαιρετικό μεζέ πριν από χειμωνιάτικα ή καλοκαιρινά πιάτα που[...]
Πηγή: pandespani.comΗ ιστορία της Paella H Hoya de Buñol είναι μια περιοχή στο κέντρο της επαρχίας της Valencia, στην Ισπανία. Αποτελείται από τα χωριά Buñol, Yátova, Macastre[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΟι Άγγλοι αποκαλούν shepherd’s pie (πίτα του βοσκού) το φαγητό που γίνεται με τα υπόλοιπα από το ψητό κρέας. Οι Γάλλοι, πάλι, το λένε parmentier, από το[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ magiacook ζει ένα όνειρο και ταξιδεύει στο μαγικό κόσμο των γεύσεων! Αυτό το mStory δεν περιέχει αναμνήσεις. Αφορά ένα γευστικό ταξίδι που μόλις ξεκίνησε[...]
Πηγή: magiacook.grΗ διατροφή των αρχαίων Ελλήνων, χαρακτηριζόταν από λιτότητα. Καλλιεργούσαν μόνοι τους, τους πόρους τους ανάλογα με την περιοχή που βρισκόντουσαν (κλίμα,[...]
Πηγή: tofagitotismamas.blogspot.grΠεριλαμβάνει 4 φάσεις: 1η φάση : Επίθεση – Attack – PP 2η φάση :Κρουαζιέρα- Croisière – PV 3 φάση : Προ συντήρηση 4η φάση : Συντήρηση Περιληπτικά οι[...]
Πηγή: dietrecipes.grΠΑΤΕ ΛΑΓΟΥ Για 12 άτομα από 390 θερμίδες Υλικά 1 ράχη λαγού φλούδα από 1 λεμόνι 3 φρέσκα κρεμμυδάκια 8 φύλλα δάφνης 1 κ.γ. κόκκους από μαύρο πιπέρι Αλάτι 3[...]
Πηγή: greekouzina.grΟι τερίν και τα πατέ είναι ένα πλούσιο κεφάλαιο της Γαλλικής κουζίνας που λατρεύω να εξερευνώ, καθώς έχει το σπάνιο χαρακτηριστικό να περιλαμβάνει συνταγές[...]
Πηγή: caruso.gr