συνταγη για τσουρεκι | kotosoupa | νηστισιμα μπιφτεκια | τζιζ κεικ | συνταγη για κεικ νηστισιμο | μπριζολες μοσχαρισιες στο φουρνο | γλυκα του ψυγειου | kolokithopita | κρεπες ζυμη | κουνέλι συνταγές
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις κασερι σκορδο αχλαδι

Βρέθηκαν 14 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Μοσχάρι κοκκινιστό με μπούκοβο και πιπεριές

Μοσχάρι-κοτόπουλο-χοιρινό όλα με την ίδια συνταγή για ιδιαίτερες γεύσεις!!!! Το μοσχάρι κοκκινιστό με μπούκοβο ίσως σας φανεί ιδιαίτερο για τις γεύσεις σας.[...]

Πηγή: syntagesmamas.gr
Αρνί - Κατσίκι - σε ποιά κομμάτια κόβονται -[...]

Όταν πρόκειτε να αγοράσουμε αιγοπρόβειο κρέας, το πρώτο πράγμα που επιλέγουμε είναι αν θα πάρουμε ντόπιο ή εισαγόμενο. (Το εισαγόμενο είναι συνήθως φθηνότερο).[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr

Κρεατόσουπα με κριθαράκι

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
χειροποίητο μπέργκερ και το μυστικό της γεύσης

Πριν πολύ καιρό και σίγουρα π.Ρ. (διαβάζεται ‘προ Pandespani’) παρακολουθώντας ένα ντοκιμαντέρ για μια μπιφτεκογιορτή σε ένα σκοτσέζικο χωριό κάπου στα[...]

Πηγή: pandespani.com
χειροποίητο μπέργκερ και το μυστικό της γεύσης

Πριν πολύ καιρό και σίγουρα π.Ρ. (διαβάζεται ‘προ Pandespani’) παρακολουθώντας ένα ντοκιμαντέρ για μια μπιφτεκογιορτή σε ένα σκοτσέζικο χωριό κάπου στα[...]

Πηγή: pandespani.com
Τι κρεατικά επιλέγουμε και ποιο κομμάτι

Αν και στην Ελλάδα φαίνεται πως δείχνουμε σταθερή προτίμηση στο χοιρινό, εντούτοις μπορούμε να φτιάξουμε νόστιμα και αφράτα σουβλάκια και με άλλα κρεατικά,[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr
ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΚΡΕΑΤΟΣ ΑΡΝΙΟΥ

Κεφάλι: Έχει μαλακό κρέας, ενώ τρώγονται συνήθως το μυαλό, η γλώσσα και τα μάγουλα. Το φτιάχνουμε βραστό η ψητό. Λαιμός ή Σβέρκος : Μαζί με τα 5 - 6 πρώτα[...]

Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.gr
Η Επιστήμη πίσω απ' την καθημερινή[...]

Μέρος Α’ : Εισαγωγική Τοποθέτηση, Στόχοι, Ανάλυση της Πρώτης Ύλης και Πρώτα Συμπεράσματα για τα απαιτούμενα απ’ την Μαγειρική τεχνική ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ &[...]

Πηγή: caruso.gr
Ανοιξιάτικο χοιρινό φρικασέ αυγολέμονο |[...]

Το φρικασέ είναι πρωτίστως ένα ανοιξιάτικο φαγητό  που γιορτάζει τα πράσινα αρωματικά της και τα σφριγηλά μαρούλια ή αντίδια μέσα σε μια νόστιμη σάλτσα[...]

Πηγή: caruso.gr
Μικρές συμβουλές από τη μαμά

Στο συνταγολόγιο που μου έχει δωρίσει η μητέρα μου έχει γράψει ένα κείμενο με αυτόν ακριβώς τον τίτλο και τις συμβουλές που θα παραθέσω. Το θεώρησα πολύ[...]

Πηγή: syntagesmamas.gr
Εδω θα μάθετε τα πάντα για το κιμά!

Eύκολος, οικονομικός και καλόβολος ακόμη και στα χέρια του πρωτόπειρου μάγειρα, ο κιμάς αναδεικνύεται μέσα από τις αμέτρητες μαγειρικές εκδοχές του που λάτρεψε[...]

Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr
Για κρέας… στου Βερόπουλου

Το “είμαι κεφάτη, γυρίζω απ’ του Βερόπουλου” συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πλέον επιτυχημένα σλόγκαν της Ελληνικής διαφήμισης, διαχρονικά. Όλοι μας έχουμε[...]

Πηγή: caruso.gr
Χριστουγεννιάτικο μενού με 5 κλασικά γευστικά[...]

Post Views: 190 Η σύνθεση ενός μενού πιστεύω ότι μοιάζει με μια μουσική παρτιτούρα, όπου η κάθε νότα δένει αρμονικά με την επόμενη. Σου προτείνω 4 ιδανικούς[...]

Πηγή: beauty-secrets.gr/geyseis
Μπλανκέτ ντε Βω: μοσχάρι σε λευκή σάλτσα |[...]

Το Μπλανκέτ ντε Βω (Blanquette de Veau) είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές οικογενειακό πιάτο θαλπωρής της κλασικής Γαλλικής κουζίνας. Ας πούμε πως έχει[...]

Πηγή: caruso.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy