τσιζκεικ σοκολατας δρισκας | γλυκο κουταλιου κυδωνι τραγανο | γυρος κοτοπουλο δρισκας | αραβικη πιτα θερμιδες | μελιτζανακι γλυκο βεφα αλεξιαδου | τονοσαλατα με ντοματα | μαυρο ψωμι συνταγη
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα με ντοματα

Βρέθηκαν 13 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

project μοσχαροκεφαλή και βουκολικό γιουβέτσι -[...]

Το εγχείρημα να μαγειρέψεις μια ολόκληρη μοσχαροκεφαλή σπανίως (έως ποτέ) επιχειρείται στο σπίτι. Πρώτα, γιατί στην πολιτισμένη μας κουζίνα είναι άγνωστο[...]

Πηγή: pandespani.com

Κερκυραϊκή Παστιτσάδα

Υλικά ( 4 άτομα) 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο Κέρκυρας 1 κουταλιά ελαιόλαδο 500 γρ μοσχάρι από μπούτι κομμένο σε κομμάτια Αλάτι – Πιπέρι 2 ξερά[...]

Πηγή: eri-captaincook.blogspot.gr
ελιά μοσχαριού μπραιζέ Αρλεζιέν (Daube de boeuf[...]

Από τα πράγματα που λατρεύω στην παραδοσιακή γαλλική κουζίνα είναι η ανάδειξη των τοπικών υλικών που έχει σαν αποτέλεσμα κάθε σπεσιαλιτέ μιας περιοχής να[...]

Πηγή: pandespani.com
ελιά μοσχαριού μπραιζέ Αρλεζιέν (Daube de boeuf[...]

Από τα πράγματα που λατρεύω στην παραδοσιακή γαλλική κουζίνα είναι η ανάδειξη των τοπικών υλικών που έχει σαν αποτέλεσμα κάθε σπεσιαλιτέ μιας περιοχής να[...]

Πηγή: pandespani.com
Χταπόδι ραγού με ζυμαρικά

Πριν από κάμποσα χρόνια, φίλοι μανιώδεις ψαράδες έφτασαν στο σπίτι μας χωρίς να τους περιμένω, φέρνοντάς μου πεσκέσι ένα χταπόδι που μόλις το είχαν πιάσει.[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Ελιά μοσχαριού μπραιζέ αλ' Αρλεζιέν |[...]

Από τα πράγματα που λατρεύω στην παραδοσιακή γαλλική κουζίνα είναι η ανάδειξη των τοπικών υλικών που έχει σαν αποτέλεσμα κάθε σπεσιαλιτέ μιας περιοχής να[...]

Πηγή: caruso.gr
σιγομαγειρεμένη ελιά μοσχαριού - μπρεζέ[...]

σιγομαγειρεμένη ελιά μοσχαριού Αρλεζιέν – Daube de boeuf Arlésienne Από τα πράγματα που λατρεύω στην παραδοσιακή γαλλική κουζίνα είναι η ανάδειξη των τοπικών[...]

Πηγή: pandespani.com
μoσχάρι με σάλτσα τόνου ή αλλιώς[...]

Κλασικό καλοκαιρινό και γιορταστικό πιάτο εξ Ιταλίας, με καταγωγή το Πεδεμόντιο (έτσι λέγεται το Piemonte για να συνεννοηθούμε), το μοσχάρι με σάλτσα τόνου –[...]

Πηγή: pandespani.com
Μοσχαράκι με σάλτσα ντομάτας και πουρέ πατάτας

Υλικά συνταγής μοσχαρίσιο κρέας (ελιά ή ποντίκι): 1 κιλό, κομμένο σε μπουκιές σκόρδο: 2 σκελίδες λιώμενες κρεμμύδι: 1 μεγάλο, ψιλοκομμένο ελαιόλαδο: 6[...]

Πηγή: icookgreek.com
Φτιάξτε σπιτικούς ζωμούς που θα απογειώσουν τα[...]

Οι ζωμοί είναι απαραίτητοι για την απόλυτη νοστιμιά ! Φτιάξτε λοιπόν σπιτικούς ζωμούς, χωρίς συντηρητικά, που θα απογειώσουν τη γεύση, αλλά και τις θρεπτικές[...]

Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy