Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 68 συνταγές
Κρύο και πάλι!!!! Σκοτεινιά από το πρωί ίσαμε το βράδυ! Πέντε η ώρα το απόγευμα και μοιάζει επτά!!! Η ψύχρα επέστρεψε και η βροχή παρούσα συνέχεια, από το πρωί[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΣε αυτή την πιτούλα κρατω σταθερά υλικά το πράσο και τις σταφίδες.Συμπληρώνω,αφαιρώ,προσθετω κάθε φορα κάποιο άλλο υλικό και κάθε φορά γίνεται πεντανόστιμη.[...]
Πηγή: zannetcooks.comΤροφές γνώριμες και αγαπημένες στους παλαιότερους, που με αυτές μεγάλωσαν γενιές και γενιές, αλλά σπάνια εμφανίζονται στο τραπέζι των νεότερων. Αξίζει να τις[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα!! Καλό μήνα ...βαδίζοντας προς την άνοιξη πια!! Μερικές φορές υπάρχουν αποφάσεις που αλλάζουν τη ρώτα της ζωής μας. Αποφάσεις[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλώς ορίσατε στην πρώτη από τη σειρά δημοσιεύσεων "Back to Basics" ! Αφορμή για τις δημοσιεύσεις αυτές στάθηκε μιας φίλη αναγνώστρια, η οποία ζητούσε[...]
Πηγή: koritsimalama.blogspot.grΓια μας, τους Ρουμελιώτες, δεν υπάρχει άλλο φαγητό που να προσφέρει μεγαλύτερη θαλπωρή από ένα βαθύ πιάτο τραχανά βρασμένο με γάλα, λίγο βούτυρο και τριμμένη[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαι να που πέρασε ο καιρός και φτάσαμε στην εβδομάδα των Χριστουγέννων!!! Στην εβδομάδα της Γέννησης του Θεανθρώπου... Τις γιορτινές αυτές ημέρες, βρεθείτε με[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΚαι αυτή την εβδομάδα κοντά σας,με νόστιμες συνταγές και οικονομικές ιδέες από τα αγαπημένα μας ιστολόγια! Δοκιμάστε τις και πείτε μας την γνώμη σας.[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΤην συνταγή μας έστειλε η EVIA WEB TV alfa omega Οι ματιές συνηθίζονται σε πολλά μέρη της Εύβοιας την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων όταν σφάξουν το[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΚαιρό έχω να γράψω παρουσιάσω κάτι με κρέας... Ίσως γιατί δεν το έχω πάντα (εγώ προσωπικά) στις πρώτες μου προτεραιότητες, αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΠαρακαλώ, χρειάζομαι ένα διάλειμμα! Ανάμεσα σε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, ανάμεσα σε ατελείωτα τραπεζώματα και άπειρες μαγειροώρες, θέλω να γευτώ κάτι που[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαλή Χρονιά σε όλες και όλους, είμαι πάλι εδώ μετά από μια ανάπαυλα σκέψεων και προσαρμογής. Όλα στη ζωή έχουν κάποιο τέλος, μερικά όμως για να τα κάνεις[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΤο Μαντί είναι ένα επίσημο φαγητό που το τρώγαμε την Αποκριά. Διαβάζω από δω κι από κει διάφορες συνταγές, με κιμάδες αρνίσιους, με κοκκινιστές σάλτσες και[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr300 γρ. κατσικακι/αρνάκι μπούτι σε 2 φέτες κομμένες για σνίτσελ 1 σκέπη αρνίσια κομμένη σε 2 κομμάτια 1/2 λίτρο ζωμό σκούρο από τα κόκκαλα 50 ml κρέμα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 3 κιλά χοιρινό από μπουτάκι σκόρδα κατά βούληση αλάτι χοντρό και ψιλό πιπέρι σε κόκκους και τριμμένο 2-3 δαφνόφυλλα Εκτέλεση: Πλένουμε το κρέας και με[...]
Πηγή: nosyparker-mageiremata.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΟ τραχανάς είναι ένα ζυμαρικό σε κοκκώδες σχήμα. Φτιάχνεται με αλεύρι και γάλα. Το είδος του είναι ξινός ή γλυκός. Η διαδικασία παρασκευής του όχι και τόσο[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΤο πιο διάσημο αλλαντικό του κόσμου! Εφευρέθηκε από τους Σουμέριους από το 3.000 π.Χ. όμως και οι Αρχαίοι Έλληνες γνώριζαν πάρα πολύ καλά την νοστιμιά και[...]
Πηγή: greekmasa.grΟ τραχανάς είναι ένα παραδοσιακό ζυμαρικό που φτιάχνεται από πλιγούρι, δηλαδή σιτάρι κοπανισμένο ή αλεσμένο, σιμιγδάλι ή αλεύρι που βράζεται απαραίτητα μέσα[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΟ τραχανάς είναι ένα υλικό που με μεγάλωσε, μιας και όταν ήμουν μικρή οι τραχανόσουπες στο σπίτι μου αλλά και στο σπίτι του παππού και της γιαγιάς ήταν ένα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr