Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 76 συνταγές
Τον καιρό που δούλευα, τον παλιό εκείνο καιρό γιατί όπως έχουν γίνει τώρα τα πράγματα η θέση εργασίας αποτελεί προνόμιο, εκμεταλλευόμουνα την κατάψυξη μου στο[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΜΠΡΟΣΤA ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Για να έχουμε τη γνώση, τι κομμάτι κρέας πρέπει να ζητήσουμε από το χασάπη μας, έψαξα στο διαδίκτυο και δανείστηκα από τις συμβουλές των[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΈνας γνωστός μου που μόλις άρχισε να διαβάζει το blog, με ρώτησε τις προάλλες αν είμαι χορτοφάγος. Αν και ξαφνιάστηκα, είναι εμφανές γιατί με ρώτησε. Έχω ν'[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΌσοι έχουμε τρέλα με το φαγητό και είμαστε ερασιτέχνες μάγειρες/μαγείρισσες, είναι δύσκολο να βρούμε ομοϊδεάτες που να μπορούμε να μοιραστούμε αυτή μας την[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΚαλησπέρα σας από την ηλιόλουστη καικαλοκαιρινή πια Θεσσαλονίκη! Ο καιρός πια φωνάζει, ζητάει θάλασσα, παραλία, διακοπές! Σε λίγο τελειώνουν και τα σχολεία[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλημέρα, καλημέρα!!! Τί κάνετε;;; Ελπίζω όλοι να είστε καλά εκεί έξω... Εγώ αποφάσισα να είμαι μια χαρά παρά τα όσα ακούγονται από τις τηλεοράσεις για τα νέα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΘα ασχοληθούμε με το μοσχάρι το οποίο και προτιμάτε από τους Έλληνες για την καθημερινή τους διατροφή,έχει καλά και ποιοτικά κομμάτια και σίγουρα κάποια για[...]
Πηγή: executivecook.blogspot.grΜπροστά στο Χασάπη!!! 1. Θα πρέπει να γνωρίζουμε τι κομμάτι κρέατος θα ζητήσουμε, για να είναι κατάλληλο για το φαγητό που θα μαγειρέψουμε. 2. Ο Χασάπης μας[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΗ τελευταία φορά που θυμάμαι να έχω βγει Τσικνοπέμπτη για φαγητό, ήταν όταν ήμουν έγκυος στον μικρό μου γιο, δηλαδή πριν από 20 χρόνια. Μετά την απίστευτη[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΟ δημιουργικός διαγωνισμός από τα TGI Friday’s σε συνεργασία με το Greek Food Blogs για να δημιουργήσουμε το δικό μας πιάτο για το μενού των TGI Friday’s ήταν[...]
Πηγή: funkycook.grΥλικά Μοσχάρι από μπριζολίκι 70% Αρνί χωρίς λίπος 25% Αρνίσιο λίπος 5% Μπαχαρικά Αλάτι 2% Ζάχαρη 0,77% Σκόρδο (γκρανουλέ) 0,7% Κίμινο 1,6% Γλυκό πιπέρι 0,3%[...]
Πηγή: greekmasa.grΣυνήθως το μοσχάρι το έχουμε συνδυάσει με χρονοβόρα φαγητά κατσαρόλας, κιμά ή μπριζόλες στα κάρβουνα. Εδώ όμως έχουμε μια συνταγή πανεύκολη, που δε χρειάζεται[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά 100γρ. ελαιόλαδο 2 καρότα τριμμένα στον τρίφτη 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 κλωνάρια σέλερι ψιλοκομμένα250γρ. καστανό ρύζι 1κ.σ πελτέ ντομάτας 1 κούπα[...]
Πηγή: megatv.com/cookΌταν πρόκειτε να αγοράσουμε αιγοπρόβειο κρέας, το πρώτο πράγμα που επιλέγουμε είναι αν θα πάρουμε ντόπιο ή εισαγόμενο. (Το εισαγόμενο είναι συνήθως φθηνότερο).[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΜΠΡΟΣΤA ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Για να έχουμε τη γνώση, τι κομμάτι κρέας πρέπει να ζητήσουμε από το χασάπη μας, έψαξα στο διαδίκτυο και δανείστηκα από τις συμβουλές των[...]
Πηγή: syntagesmamas.gr