Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 57 συνταγές
Καλή εβδομάδα φίλοι μου! Με λιγότερη βροχερή τουλάχιστον:) Δεν είμαστε και πολύ του κρέατος όπως έχω ξαναπεί και θέλω όταν το φτιάχνω, να είναι διαφορετικό[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΟ μάραθος ή το μάραθο είναι ένα βότανο, ιθαγενές στην περιοχή της Μεσογείου, που μοιάζει με τον άνηθο αλλά έχει εντονότερη γεύση και άρωμα. Ήταν γνωστό και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΗ φύση είναι τόσο παράξενα συναρπαστική. Παρακολουθήστε το κανάλι Discovery και θα το διαπιστώσετε και μόνοι σας. Έντομα με αλλόκοτη όψη, απίστευτα έξυπνα[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΟ μάραθος ή το μάραθο είναι ένα βότανο, ιθαγενές στην περιοχή της Μεσογείου, που μοιάζει με τον άνηθο αλλά έχει εντονότερη γεύση και άρωμα. Ήταν γνωστό και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grυλικά 1 λάχανο περίπου 800 γρ. 600 γρ. κιμά μισό χοιρινό μισό μοσχαρίσιο 200 γρ. ρύζι καρολίνα 2 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1/2 φλ.τσ. μαϊντανό ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiXοιρινό μαριναρισμένο σε μπαχαρικά με βινεγκρέτ από Pedro Ximenez : Με τη χρήση του σέρι Pedro Ximenez στην παρασκευή της βινεγκρέτ , ο σεφ προσδίδει στο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΌλα τα παρακάτω είναι από διάφορες σελίδες και blogs στο internet (πολλά τα συνάντησα πολλές φορές και γι' αυτό δεν αναφέρω από που το πηρα το καθένα) και[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grΣκεφτόμουν να γράψω για το Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι μου. Για το ζουμερό χοιρινό μπούτι με μέλι, θυμάρι και χυμό πορτοκαλιού, για την τραγανή πέτσα του και τις[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΈχω αναφέρει πολλές φορές ότι η Ερυθρά θάλασσα είναι ένας καταπληκτικός ψαρότοπος και τα εδώ ψαράδικα φέρνουν ό τι αγαπά η ψυχή σου. Δεν ξέρεις τι να[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Άργησα σήμερα να κάνω την ανάρτηση μου αλλά πραγματικά δεν πρόλαβα να την γράψω νωρίτερα. Περάσαμε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο με[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΚαλή χρονιά σε όλο τον κόσμο! Με υγεία πάνω από όλα, τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από αυτή! Ολα τα άλλα ακολουθούν! Με χαμόγελα πολλά, χαρά και αγάπη στη[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΚαλή εβδομάδα φίλοι μου! Με λιγότερη βροχερή τουλάχιστον:) Δεν είμαστε και πολύ του κρέατος όπως έχω ξαναπεί και θέλω όταν το φτιάχνω, να είναι διαφορετικό[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΈχουμε φτάσει αισίως τα μέσα Μαρτίου και βρισκόμαστε εν μέσω Μεγάλης Σαρακοστής. Εγώ θα την πω την αμαρτία μου... Δε νηστεύω. Γι' αυτό και έφτιαξα σήμερα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΜαλακώνουμε και αρωματίζουμε τα κρεατικά και νοστιμίζουμε τα λαχανικά χρησιμοποιώντας μαρινάτες. Θυμόμαστε πως το ωμό κρέας, τα ψάρια και το κοτόπουλο μπορεί[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grυλικά 2 - 2.5 κιλά χοιρινή σπάλα, τυλιγμένη από τον κρεοπώλη μας σε δίχτυ 1 μικρό φινόκιο (μαραθόριζα) από 2 κοφτές κ.σ. θυμάρι, δεντρολίβανο ψιλοκομμένο,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΣήμερα σας έχω άλλη μία βήμα - βήμα συνταγή για σκούρο μπρεζέ με χοιρινό, κυδώνια και δαμάσκηνα. Η συγκεκριμένη τεχνική θα σας δώσει 100% ένα αποτέλεσμα πέραν[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΜε αφράτο πιλαφάκι και μια πράσινη σαλάτα με σταφίδες και αμύγδαλα, καβουρδισμένα έχουμε ένα πλήρες γεύμα για όλη την οικογένεια. Συνταγή : Νένα Ισμυρνόγλου.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΗ σημερινή μας ανάρτηση (4ο και τελευταίο μέρος του αφιερώματος που κάναμε στην ινδική κουζίνα αυτή τη βδομάδα) είναι ένα αγαπημένο πιάτο το οποίο έχουμε[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grFor English, scroll down Ένα χωριάτικο τυρί που έφτασε στα χέρια μου ήταν η αιτία να γίνει αυτή η συνταγή. Μου δώσανε λοιπόν κατσικίσιο τυρί από την Εύβοια.[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΥΛΙΚΑ Για τον κιμά 1 φέτα ψωμί του τοστ 450 γρ. χοιρινό κιμά 1 κ.γ. σπόρους μάραθου 1 κ.γ. μπούκοβο 1 σκ. σκόρδο 16 μπαλάκια μοτσαρέλα 2 κ.σ. ελαιόλαδο Αλεύρι[...]
Πηγή: megatv.com/cook15/6/14 Κατσικάκι μυρωδάτο στο slow cooker ή στη γάστρα. Προσαρμόζουμε τις συνταγές βάση τις δυνατότητες όλων των φίλων του ZannetCooks, για να μην μένει[...]
Πηγή: zannetcooks.comΌταν το φαγητό συνδυάζει γεύσεις θάλασσας πολύ το χαίρομαι. Και η αλήθεια είναι ότι κάνω ότι μπορώ για ν’ αποφεύγω τα πολλά κρεατικά, πόσο μάλλον τώρα[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr