Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 42 συνταγές
Ο Αριστοτέλης Μέγκουλας, ελληνογάλλος σεφ και πατρόν του κερκυραϊκου εστιατορίου Pomo d' Oro, μάς προτείνει ένα πολύ νόστιμο πιάτο που συνδυάζει τις[...]
Πηγή: bostanistas.grΜια νοστιμότατη και πολύ αρωματική σπιτική σάλτσα, να μας περιμένει έτοιμη, όποτε τη χρειαστούμε, μέσα στο βαζάκι της, είναι θείο δώρο! Την κατάλληλη στιγμή[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΜία σούπερ πρόταση του Δημήτρη Σκαρμούτσου Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος Μερίδες : Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία περίπου 10΄, ψήσιμο περίπου[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤα κυριακάτικα τραπέζια, προπάντων του μεσημεριού, είναι τα πιο πλουσιοπάροχα. Γιατί, εκτός από τα φαγητά, εμπεριέχουν πάντα τη φωτεινότητα της μέρας κι[...]
Πηγή: bostanistas.grΜισό κιλό γίγαντες 6 μεγάλες ντομάτες τριμμένες 2 μεσαία καρότα σε ροδέλες 1 σέλερι σε φέτες 2 μέτρια κρεμμύδια 1 σκελίδα σκόρδο 1 κουτ. πελτέ ντομάτας 4[...]
Πηγή: cook-uruku.blogspot.grΟ συνδυασμός του παλιού με το καινούριο! Το σταμναγκάθι ίσως είναι το πιο διάσημο κρητικό χορταράκι των τελευταίων χρόνων. Αν και το δικό μου πιο αγαπημένο[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤη σάλτσα Μπολονέζ, στην Ελλάδα την έχουμε μάθει ως σάλτσα κιμά, για μακαρόνια με κιμά. Όμως, απ’ τα παλιά χρόνια μέχρι και σήμερα, στη περιοχή της Μπολόνιας,[...]
Πηγή: caruso.gr100 γρ. σουτζούκι πολίτικο 4 αυγά 40 γρ. αλεύρι up 1 ντομάτα πομοντόρο ροδέλες 2 μαρουλόφυλλα 40 γρ. μαγιονέζα 20 γρ. σουσάμι Αλάτι, πιπέρι [...]
Πηγή: ucook.gr/cook600 γρ. αγκινάρες κ/ψ 2 αυγά 100 ml γάλα 100 γρ. αλεύρι 100 γρ. γαλέτα Για τα μπιφτέκια 300 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 30 γρ. μπέικον Αλάτι , πιπέρι 50 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΑπ’ τη στιγμή που στην Ελλάδα περάσαμε απ’ τη μακαρονάδα, στο σπαγγέτι και στη συνέχεια στην Ιταλική πάστα, αρχίσαμε να εκπαιδεύουμε το γευστικό μας αισθητήριο[...]
Πηγή: caruso.grΟ καλός φοιτητής σήμερα δεν έχει χρόνο. Σχολή, sms, παρέες, έρωτες, εργασίες, café, μπαράκια... Δεν έχει επίσης και λεφτά, καθώς το γονεϊκό πορτοφόλι[...]
Πηγή: bostanistas.grΈνας μεγάλος Γλαύκος (που ανήκει στην οικογένεια των καρχαριοειδών) είχε την ατυχία να πέσει στα δίχτυα οικογενειακού φίλου. Ατυχής αυτός ο έρμος... Τυχερή[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΓια ένα γρήγορο γεύμα (που προσωπικά είχα μεγάλη ανάγκη την εβδομάδα που μας πέρασε), η τάρτα ομελέτα είναι ίσως μια πολύ ωραία λύση. Γρήγορα και εύκολα με[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΔεν περνά μέρα δίχως να φάω σαλάτα. Είναι πάντα στο τραπέζι μου, συνοδεύοντας και συμπληρώνοντας το κυρίως πιάτο ή, ενίοτε, σερβιρισμένη με φρέσκο ψωμί ως το[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΜέχρι σήμερα δεν είχα επιχειρήσει να φτιάξω χοιρινή τηγανιά στο σπίτι. Ο λόγος; Όποτε την παράγγελνα στις ταβέρνες ερχόταν ένα μικρό πιάτο με κρέας για[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΑυτή η συνταγή είναι κάτι σαν μύθος για τους Έλληνες. Πολλά έχουν ειπωθεί για αυτή τη συνταγή και η αλήθεια είναι ότι όσα χρόνια και να περάσουν παραμένει[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΥΛΙΚΑ Για τη σάλτσα ντομάτες λιαστές ντομάτες ντοματίνια πομοντόρι σκόρδο κρεμμύδια αλάτι - πιπέρι πράσινες και κόκκινες πιπεριές καρότα βασιλικό [...]
Πηγή: megatv.com/cookΑπό τότε που πρωτοφάγαμε με την Fyllosophie τη συνταγή μου για αρνάκι στον φούρνο (που είναι και ιδιαίτερα δημοφιλής στο pandespani), μου έλεγε ότι της αρέσει[...]
Πηγή: pandespani.com8 κιοφτέδες, από τους ανατολίτικους της KΡΙΣΤΑ, περί τα 600 γρ 1 μεγάλο κρεμμύδι 30-40 γρ. βούτυρο για το τσιγάρισμα των μπιφτεκιών, περί τα 500 ml ζωμό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚυριακή μεσημέρι! Το κλασσικό ψητό κρέας στον φούρνο, είναι μια πολύ καλή λύση για το Κυριακάτικο τραπέζι. Δεν θέλει πολλά-πολλά και συνήθως αρέσει στους[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΤα χοιρινά σνίτσελ είναι ένα από τα αγαπημένα μου κρεατικά, καθώς μπορούν να γίνουν πολύ εύκολα μαλακά κάτι που αρέσει στα παιδιά και ταυτόχρονα μπορείς να[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΤο κρεμμύδι είναι ίσως το πιο απαραίτητο λαχανικό στη μεσογειακή κουζίνα, αλλά σπανίως πρωταγωνιστεί σε πιάτα. Στις περισσότερες συνταγές δανείζει τη σπιρτάδα[...]
Πηγή: caruso.gr