Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 26 συνταγές
Ποια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr27/8/14 Μακαρονάδα κολοκύθι με pesto και ροδάκινα συνδυάσαμε στο πιάτο μας και το αποτέλεσμα ήταν καταπληκτικό. Αυτός είναι ο λόγος που σας το προτείνω[...]
Πηγή: zannetcooks.comΕίναι η βάση ( γεύση) της μαγειρικής τέ χνης . Της σάλτσες τις διακρίνουμε σε λ ευκές και σκούρες , σε κρύες και ζεστές . ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΣΑΛΤΣΕΣ : 1. ΣΑΛΤΣΑ[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.grΑ Αβγά Πόσες φορές έχετε βάλει πολλά αβγά στην κατσαρόλα και στο τέλος από τη ντουζίνα έχετε καταλήξει να έχετε μόνο δύο που δεν έχουν σπάσει; Η λύση είναι[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΛένε πως οι αρχιτέκτονες καλύπτουν τα λάθη τους με κισσό και οι σεφ με μαγιονέζα. Δυστυχώς, δεν μπορούν να διορθωθούν όλες οι μαγειρικές ατυχίες με τη βοήθεια[...]
Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίεςΤι θα ήταν το ρυζόγαλο χωρίς κανέλα και το ούζο χωρίς γλυκάνισο; Τα μπαχαρικά δεν προσδίδουν μόνο ταυτότητα στις εθνικές κουζίνες, αλλά έχουν και πολύτιμες[...]
Πηγή: maxistinkouzina.blogspot.grΜπορούν να αντικαταστήσουν τη ζάχαρη και το αλάτι. Χαμηλά σε θερμίδες και πολύ ωφέλιμα για την υγεία, τα μυρωδικά και τα μπαχαρικά δίνουν μοναδική γεύση στα[...]
Πηγή: tofagitotismamas.blogspot.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα!! Η μνήμη της γεύσης λειτουργεί κάποιες φορές με έναν πολύ μυστήριο τρόπο. Μια και μόνον μπουκιά φρικασέ με ταξίδεψε χρόνια πίσω...[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα!! Η μνήμη της γεύσης λειτουργεί κάποιες φορές με έναν πολύ μυστήριο τρόπο. Μια και μόνον μπουκιά φρικασέ με ταξίδεψε χρόνια πίσω...[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΟρεκτικά / Antipasti μπόμπα γεμιστή / panettone gastronomico φάβα με μπιζέλια / purè di piselli secchi τυροκαφτερή με parmigiano reggiano / tirokafterì (salsa[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣυνήθως οι πρώτες τροφές απογαλακτισμού είναι: 1. Κρέμα: βανίλια, ρυζάλευρο ή δημητριακών 2. Αλεσμένα φρούτα όπως αχλάδι, μήλο, μπανάνα 3. Κρεατοχορτόσουπα με[...]
Πηγή: 4lifeidea.blogspot.grΕνδεικτικό πρόγραμμα εισαγωγής στερεών τροφών από τον 7 ο μήνα (6-7 μηνών) Επικαιροποιημένο το ενδεικτικό μας πρόγραμμα εισαγωγής στερεών τροφών. Οι κυριότερες[...]
Πηγή: toimerologiomiasmamas.blogspot.grΠοιες τροφές να προσθέσετε στη διατροφή των παιδιών και ποιες να αφαιρέσετε; Ο αυτισμός είναι μια διαταραχή ανάπτυξης του νευρικού συστήματος, που[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.gr΄Αρθρο της δρ. Φυσικοπαθητικής Θεραπευτικής Ματίνας Χρονοπούλου στο “Vita” Τι αναζητάτε από την αποτοξίνωση; Ενέργεια που διαρκεί; Λάμψη και[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΟρεκτικά / Antipasti μπόμπα γεμιστή / panettone gastronomico φάβα με μπιζέλια / purè di piselli secchi τυροκαφτερή με parmigiano reggiano / tirokafterì (salsa[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓεια σας φίλοι μου!!! Μια κουραστική και ''παγωμένη'' εβδομάδα πέρασε κι εμείς για άλλη μια φορά,βρισκόμαστε εδώ,μαζί σας.Με το μενού που τόσο πολύ αγαπάτε και[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΔεν έχει νόημα να σας δώσω συνταγή γαλοπούλας εκ των υστέρων, αλλά σας δίνω ορισμένες ιδέες για εκμετάλλευση των κομματιών που σας έμειναν - αν έμειναν. Φέτος[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαλή σχολική χρονιά! Φέτος ο μικρός Κώστας ξεκίνησε την 1η δημοτικού! :) Γυρίσαμε απο τις διακοπές, προμηθευτήκαμε τα απαραίτητα, καινούρια μολύβια, γόμες,[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com