Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 30 συνταγές
περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤροφές γνώριμες και αγαπημένες στους παλαιότερους, που με αυτές μεγάλωσαν γενιές και γενιές, αλλά σπάνια εμφανίζονται στο τραπέζι των νεότερων. Αξίζει να τις[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΗ νέα δίαιτα Άτκινς βασίζεται σε μερικούς αυστηρούς κανόνες: Μετράμε τους υδατάνθρακες που καταναλώνουμε. Αυτό σημαίνει ότι μετράμε τα γραμμάρια των «καθαρών»[...]
Πηγή: dietrecipes.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά : 100 γρ. ξερό κιμά σόγιας 1 κονσέρβα ή περίπου 250 γρ. βρασμένα κόκκινα φασόλια 1 μικρή κονσέρβα αραβόσιτο (καθαρό βάρος: 250 γρ. καλαμπόκι) 1 μεγάλη[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΤο τυρί είναι τροφή που παρασκευάζεται από το γάλα, με την επίδραση ουσιών, οι οποίες δρουν φυραματικά. Υπάρχουν διάφορα είδη τυριών (σκληρά, μαλακά κλπ.), με[...]
Πηγή: tofagitotismamas.blogspot.grΆλλη ανάρτηση είχα κατά νου αλλά προέκυψαν έκτακτες ασχολίες αυτές τις μέρες. Διαβάσατε για το διαγωνισμό της Λαμπρούκας που μας ζητάει κατασκευές από άδεια[...]
Πηγή: oneiropeioio.blogspot.grΌταν περπατάει κανείς στους δρόμους της Αθήνας, τι πάγκο μπορεί να βρει για να αγοράσει να φάει κάτι; Βασικά με κουλούρια. Σε καμιά βόλτα (και βραδάκι) μπορεί[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.grΤο πιο διάσημο αλλαντικό του κόσμου! Εφευρέθηκε από τους Σουμέριους από το 3.000 π.Χ. όμως και οι Αρχαίοι Έλληνες γνώριζαν πάρα πολύ καλά την νοστιμιά και[...]
Πηγή: greekmasa.grΣε όλα τα σπίτια, ανάμεσα στα απομεινάρια της Λαμπρής κάθε χρόνο βρίσκεται αρκετό αρνάκι. Πιστή στη λογική «τίποτα δεν πάει χαμένο», σας προτείνω[...]
Πηγή: bostanistas.grΧρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη! Το Πάσχα ήρθε κι έφυγε και ένα έχω να δηλώσω. Έφαγα τόσο πολύ που δεν έχω ξαναφάει στη ζωή μου. Τέτοια λαιμαργία είχε καιρό να[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΕίναι ευρέως κατανοητό ότι αυτό που οδήγησε στην ανάπτυξη του εγκεφάλου του είδους μας, ήταν μια σημαντική αλλαγή στη διατροφή. Η εισαγωγή των ψαριών,[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΕίναι ευρέως κατανοητό ότι αυτό που οδήγησε στην ανάπτυξη του εγκεφάλου του είδους μας, ήταν μια σημαντική αλλαγή στη διατροφή. Η εισαγωγή των ψαριών,[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΣτη χθεσινή ανάρτηση, ανέφερα κάποιες πληροφορίες σχετικά με την ιστορία και τα είδη του αλατιού, που θεωρώ ότι καλό είναι να τα γνωρίζουμε, έστω κι αν δεν[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΈχω ιδιαίτερη αδυναμία στα χορταρικά, γι΄ αυτό και τα φτιάχνω συχνά, είτε σαν βραστή σαλάτα, είτε σε πίτες και πιτάκια, είτε με διάφορους άλλους τρόπους.[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤα πρωτογνώρισα πριν από πολλά, πολλά χρόνια...στην Κατερίνη από τη γιαγιά του καλού μου! Εκτοτε τα λατρεύω, σε οποιαδήποτε μορφή και εννοείται ότι τα[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.com