Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Σύμφωνα με την παράδοση, την αρχαία Αδριανούπολη (Παλιά Ορεστιάδα) την δημιούργησε ο Ορέστης όταν μετά τον φόνο της μητέρας του Κλυταιμνήστρας πήρε χρησμό από[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΈνα μοναδικό γεύμα με σημαντική περιεκτικότητα σύνθετων υδατανθράκων, βιταμινών του συμπλέγματος Β και πρωτεϊνών υψηλής βιολογικής αξίας! Πλούσιο σε[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΜακαρόνια με κιμά! Σε ποιον δεν αρέσουν; Εγώ προσωπικά τα λατρεύω! Τι γίνεται όμως όταν είναι κλειστά τα καταστήματα, έχεις μακαρόνια στο σπίτι, αλλά δεν έχεις[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΔεν έχω χαθεί είμαι κάπου εδώ δηλαδή στο χωριό μου όσοι με παρακολουθείτε και από αλλού δηλαδή το fb θα έχετε δει φωτογραφίες από τις δράσεις μου. Και φυσικά[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΟ σύντροφός μου είναι εκείνος για τον οποίο μαγειρεύω περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο. Ο Σ αγαπά το καλό φαγητό και σύμφωνα με τον ίδιο, είναι από τις[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Τί κάνετε;; Ελπίζω να είστε καλά! Μπορώ να σας κάνω μια ερώτηση;; Εσείς επισκεφθήκατε τη χώρα των Μακαρονοφάγων εκεί... λίγο πιο πέρα από τη[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΣτην ανταγωνίστρια(!) πόλη της πατρίδας μου(Κυπαρισσίας), τα Φιλιατρά, φτιάχνουν αυτό τον περίεργο συνδυασμό λεμονάτου κατσαρόλας με γαρύφαλλο. Ο οποίος,[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Τί κάνετε;; Ελπίζω να είστε καλά! Μπορώ να σας κάνω μια ερώτηση;; Εσείς επισκεφθήκατε τη χώρα των Μακαρονοφάγων εκεί... λίγο πιο πέρα από τη[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr3,5 kg χοιρινό μπούτι ξύσμα και χυμό από 2 πορτοκάλια ½ φλ. ξύδι από κόκκινο κρασί 1/3 φλ. μαύρη ζάχαρη μαλακή ¼ φλ. αλάτι χοντρό 1/4 φλ. φρεσκοτριμμένο[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά (4-6 μερίδες) : 250 γρ. ζυμαρικό φετουτσίνια 60 γρ. γαρίδες (περίπου από 3 των 30-40 στο κιλό) 60 γρ. (περίπου 3 τεμ.) χτένια 30 γρ. βούτυρο[...]
Πηγή: yumyum.grTo Saltimbocca alla Romana (Σαλτιμπόκα αλά Ρομάνα) είναι το δεύτερο πιο φημισμένο πιάτο της Ρώμης και της ευρύτερης περιοχής του Λάτσιο, μετά την Καρμπονάρα.[...]
Πηγή: caruso.gr