Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 9 συνταγές
Μετά τις νηστίσιμες συνταγές που βάζω τον τελευταίο καιρό, αυτή τη βδομάδα θα βάλω δύο συνταγές για το Πασχαλιάτικο τραπέζι. Πάντα υπάρχουν άνθρωποι που δεν[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grυλικά 1500 γρ. μπριζόλες αγριογούρουνου πάχους 3 εκ. γιά τη μαρινάδα: 250ml ελαιόλαδο 2 λεμόνια, το χυμό 1 καρότο σε φετάκια 1 μεγάλο κρεμμύδι σε χοντρές[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά Φιλετάκια από τάρανδο πατάτες αγγουράκι τουρσί σάλτσα από φραγκοστάφυλο βούτυρο γάλα αλάτι και πιπέρι Εκτέλεση Κόβουμε το κρέας σε πολύ λεπτές[...]
Πηγή: megatv.com/cookΤο όνομά τους, προέρχεται από την αρχαιοελληνική λέξη αμανίτης. Για τους περισσότερους, τα μανιτάρια είναι μικρά φυτά, με περίεργο σχήμα και υφή, που φυτρώνουν[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΟι τερίν (terrine) πήραν το όνομά τους απ’ το ομώνυμο κεραμικό σκεύος στη Γαλλία και στην αυθεντική εκδοχή είναι ένα είδος πατέ με μικρά κομμάτια κρέατος που[...]
Πηγή: caruso.grΚαι επιμέρους έχουμε: Υλικά: 1 κιλό φιλέτο πάπια (γιατί... δε γίνεται αλλιώς!) αλάτι, πιπέρι για τη σάλτσα: 200 γραμμάρια μέλι 200 γραμμάρια[...]
Πηγή: greekcook.gr